- Konu Sahibi cimcimegfb
Tabi canım Cimcime özelden bana neler neler söyledi
![KK30 :KK30: :KK30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![Eek! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi canım Cimcime özelden bana neler neler söyledi
Ama sahiden tarifi çok güzelbence iyi degil cimcimeyi kandiriyonkendi tarafina cekmek icin
![]()
Evet sattı bu cimcime seni.. Ben daha rabianin tarafını tutmayacagim dedi.
cimcimeye iftira atiyorsun iftiraci nevosTabi canım Cimcime özelden bana neler neler söyledi![]()
hee yani ozman pasakli dedinde dogruyduAma sahiden tarifi çok güzelBende yalan yok biliyorsun
![]()
Ben ona birşey söylemedim aksine güzel birşey söylüyorumcimcimeye iftira atiyorsun iftiraci nevos
kiza resmen hainlik damgasini yapistirdin yazik degilmi![]()
bi iftiraci dahaEvet sattı bu cimcime seni.. Ben daha rabianin tarafını tutmayacagim dedi.![]()
Yok o doğru değil yarışmaya katıldı ,öyle olsa katılmazdıhee yani ozman pasakli dedinde dogruydu![]()
1 güzel kelime dersin sonrada pasakli beceriksiz demeye baslarsinBen ona birşey söylemedim aksine güzel birşey söylüyorum
Diğer konuya gelin burayı işgal etmeyelim![]()
ozman bu iltifatlarda dogru degilYok o doğru değil yarışmaya katıldı ,öyle olsa katılmazdı![]()
Ama sende zirt, pirt müdürü cagiriyon.bi iftiraci dahaMune iftiraya ban vardi demi
![]()
yok kolanya vercem ama sartlarimi önce kabul etsin![]()
Muneee nur bana hakaret ediyorkib
![]()
Ellerinize sağlık bamyayı pek severim![]()
Cimcime bamya çorban nefis görünüyor.Bir çorbasever olarak ekşili ve kaynar çorbalara bayılırım.Buralarda hiç yapılmaz bamya çorbası.Yemeği olur genelde.Aktarda bulabilirsem denemek isterim.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.
![]()
Arkadaşım getirdi iki ip kuru bamya . En yakın zamanda senin tarifinle pişireceğim
Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerim .
bamyayı hiç sevemedim gitti yaeline sağlık canım başarılar
![]()
ellerine sağlık harikaaa görünüyor.
offff bamya sevılmez mı yaaa... hemde çiçek bamya yapmışssınnnnn. bayılırım...
ama eşim sevmedıgınden yapamıyorum. annem yapıyorrr ellerıne saglık afıyetle yıyorum...