Yöresel Tarif Konya Mutfağından-Bamya Çorbası -Tamek biber salçası sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Nevreste Nevreste kos kos nuryolu seni satiyor:KK53: rabia ile dostluk kuruyo

:KK47:

Olabilir biz karşı takım olduğumuz için bizi dışlıyor ve beceriksiz diyordu :KK12:ama artık övüyor . Ne dersiniz bizim trafa geçmiş olabilir mi:eek::KK45:

Kizzz sen ne kaa rabis'e benzedin bi an :rolleyes: İspikse ispik , mixerse mixer , karalama ise karalama :KK45: Yoqsam siz kardesmisiniz :KK30: :KK53: :KK70:

Ellerinize sağlık bamyayı pek severim:kk77:

Cimcime bamya çorban nefis görünüyor.:kk77:Bir çorbasever olarak ekşili ve kaynar çorbalara bayılırım.Buralarda hiç yapılmaz bamya çorbası.Yemeği olur genelde.Aktarda bulabilirsem denemek isterim.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK66:

Çok onure oldum valla :KK60: :oops:

rabia01 rabia01 -VUSLAT- -VUSLAT- Kakao ve Ben Kakao ve Ben nuryolu nuryolu nevos bana ne dedi çatlayin :21:
:21::21::21:

Not : netim yalin internet yani telefonsuz internet olduğu için bulunduğum bölgede böyle bir sistem yokmuş o yuzden o sorunu çözmeye çalışıyorlar ve hala halledemediler.. netimin i nternetide 200mb kaldı ondan çok sık giremiyorum ayın 22 inde yenilenecek o güne kadar ara sıra girebilirim. Cvb veremezsem k.bakmayın :cry:
nevosun 2 tatli sözüne kanip benimi satiyorsn :KK11:
bugün sever yarin yerer ozman görün :63:

Çok onure oldum valla :KK60: :oops:

rabia01 rabia01 -VUSLAT- -VUSLAT- Kakao ve Ben Kakao ve Ben nuryolu nuryolu nevos bana ne dedi çatlayin :21:
:21::21::21:

Not : netim yalin internet yani telefonsuz internet olduğu için bulunduğum bölgede böyle bir sistem yokmuş o yuzden o sorunu çözmeye çalışıyorlar ve hala halledemediler.. netimin i nternetide 200mb kaldı ondan çok sık giremiyorum ayın 22 inde yenilenecek o güne kadar ara sıra girebilirim. Cvb veremezsem k.bakmayın :cry:
Nevreste demisse doğru demiştir.. Tadlim..

X