Evet , derdim var ..

Osman'ın oturup doğru düzgün çalışmadan kpss ile atanmasından anlamalıydım konunun çok eski olduğunu inşallah evlenmemişlerdir de hayat zehrolmamıştır konu sahibesine

Uykum kacmisti sonuna kadar okudum

Kızlar okuyup gözlerinize eziyet etmeyin lütfen konu 10 sene öncesinin.. ben de sizin gibi düşmüştüm bu gaflete he bu arada osmanı Allah bildiği gibi yapsın
1 saat okuyup enooooģ konu eskiymis dedikten sonra gordum yorumunuzu boyun posun devrilmesinn osman bizide yaktin

Bu konuyu hortlatanı öpeyim ,yeni konu diye sonuna kadar okudum ee son durumu kim diyecek merak ederim ama

Hepsini okudum valla :)) ama anladığım kadarıyla Karşılıklı inatlaşarak geçen bir süreç olmuş.

Okuyanlarin gözlerine Allah zeval vermesin.
Konus sahibi derdinize derman bulursunuz inşallah

Hepsini okudum bir de üstüne gerçekten üzüldüm. Tam yorum yapacaktım ki konunun 10 senelik olduğunu farkettim. Kalbim bir çubuk kraker gibi kırıldı şuanda

konu sahibi şimdi nasıl acaba ya. 2012 yılından beri giriş yapmamış. Bir gün bunları okursan bize yazarmısın son durumu:)

Atlata atlaya okudum ya ne kadar yorucu bir ilişkiniz varmış cidden. Ayrıca çok taviz verdiğini düşünüyorum sen resmen adamı okutup, meslek sahibi yapmışsın ailesinin yatıp kalkıp şükretmesi lazım ama tavırlara bak. Kaç bin sıralamalarla okuyup biz atanamadık…

Oha ya 10 sene olmuş oturup yazdım bir de ahsjshsjsjs 10 sene önce de atansın bi zahmet. Osman’ın salaklığıymış…

Bir adam için hiç üşenmeyip burun yaptırmak, kpss çalıştırmak vırt zırt höff. Herkes hak ettiğini yaşıyor bazen valla.

Ben gelinlikte kaldım valla size tavsiyem daha kısa yazmanız okunacak gibi değil.

Hepsini okudum ayrılmaniz sizin için en doğru karar olmuş. Ayrıca krediyi iyi ki siz çekmediniz. Böyle onursuz insanlar ile ömür geçmezdi. Çok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…