Evet , derdim var ..

En başını okuyabildim sadece ama o bile yeter. Seni çirkin buluyormuş ha? Aayyyyy g.tüüüüüm diyip sen terketmeliydin bı adam müsvettesini. Hepsi bired pit ya havalara bak

Okudum hepsini bence eşyaları falan aldırmaktı amaçları kötü kaynana modeli tam olarak bu senin kalbin çok temiz Allahım çıkış yolu gösterir

Hepsini tek tek okuduğum için kendimi tebrik ederim.. öncelikle umarım o kişi ile evli değilsinizdir çünkü böyle insanlar kanser gibi bir tarafı tedavi etsen diğer taraf da hasta olur insani verem eder bu tipler.. oğullarına dugun yapamayacak kadar aciz olmak bu kadar sorun yapmak çok sinirlendim..

Seven kadın her şeye katlanır demiş ama katlanılmaz şeyler yapmışlar. Bu çocuğun ailesi problemli ama güzellik veya maddi anlamda ezilme konusında annesinin ağzına baktığı

Annesinin ağzına baktığı için kendisi de problemli. Siz ameliyata varana kadar her şeyi yapmşsnz. Bence siz elinizden geleni sonuna kadar yapmışsınız. Evlendikten sonra problem yaşayacağınıza şimdiden problemlerin ortaya çıkması daha iyi. Ne olur güçlü olun ve kendi hayatınıza bakın. Borçlarını da ödemez, o ne yazık ki size bir süre yük olacak.

Konu 2012 yılının konusu

30 yal üstü İki kamu görevlisi olarak aileleri maddi işlere karışmak zorunda görmeniz ve bu konuda tartışmanız çok büyük hata. Gelinlik almaya neden cümbür cemaat gidiyorsunuz? Adettir demeyin. Bizde de adet güya ama ben gelinliğimi tek başıma araştırdım beğendim tek başıma aldım. Bu sadece bir örnek. Düğün yapamayız diyen insanlara yapmak zorundalarmış gibi davranmanız çok saçma. Yapabiliyorsanız siz yapın. Sizin düğününüz evlenen sizsiniz. Kimse bunu ödemek zorunda değil. Öderse lütfudur ama asla ödenen zorunda değil. Siz sonunda kendiniz yapmaya karar vermiş ama bunu da psikolojik olarak çok hissettirmişsiniz. Babanız neden her işin içinde? Neden get şeye karışıyor? Sizin gelir giderinizden aile içi bütçenizden ona ne? İyi niyet demeyin. Tüm hadsizlikler iyi niyetle yapılır. Çocuğu ayağına bunu konuşmak için çağırması bence de çok onur kırıcı. Siz neden annesi gelmezse diye yaşamayacağınız bir konuda blöf yaptınız babanız ile birlikte. Sonradan bu kadar geri adam atacaktınız neden ileriyi düşünmeden davranıyorsunuz? İki tarafta da hatalar var ama ben bu hikayede istediğiniz kadar aklayın, en çok babanızda hata buldum.

Ay canım yaa niye yol yakınken donmedin de bukadar uzattın. Bıyle bir adamda ne buldun da sevdin . Hadi sevdin seni guzel bulmuyorum deyince niye hala ayrilmadın. Adam ne etse ayrilmamissın o da iyice şımarmış hala da gelse affedecek gibisin garipsin yapma bunu kendine

Evirip çevirmişsiniz okumaya sabrım da zamanımda yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…