Evet , derdim var ..

sonuna kadar okudum, keşke konu sahibi gelip güncelleme yapsa... inşallah kolay atlatmıştır, karşısına Osmandan daha çok sevdiği,melek gibi bir insan çıkmıştır. Hak etmiş çünkü. İnşallah şimdi çok mutludur ve o yaşadığı acıya, eşini çocuklarını hayatına verdi diye şükrediyordur

arkadaşlar ben içimi dökmek için yazdım . üzgünüm sizi yoruyorsa , ama o zaman okumazsınız olur bıter :) bir cumleye sıgmadı nasıl sıgsın ki
Sonunu getiremedim evlenmemişsiniz anladğım kadarıyla verilmiş sadakanız varmış şükredin tek diyeceğim bu

Canım benim senin ittirmenle ancak buraya kadar gelmiş.burada seven sadece sensin ne yazıktır ki sevilmiyorsun ve sürekli mücadele etmişsin. Kendine değer ver önce ve bu adamla olmazdı. O kadar çok sinyal vermiski senin gözün kör olmuş görmüyorsun adam seni beğenmemiş kesinlikle aldatirdi. Bi çizgi çek hayatına ve asla bi daha dönme sana tavsiyem yoksa hayatını buna adamsın bi bakarsin yılların gitmiş.sen değerlisin değerli bunu unutma

Hepsini okudum bir de üstüne gerçekten üzüldüm. Tam yorum yapacaktım ki konunun 10 senelik olduğunu farkettim. Kalbim bir çubuk kraker gibi kırıldı şuanda
Sıkıldım aşağılara bakarken 10 yıllık olduğunu fark edip hepsini okumadığıma şükrettim

Kendimi tebrik ediyorum hepsini okudum.
Bence hemen sadaka ver.
Ne Osman adam olur, nede annesi babası sana gün gösterirdi.
Ne ölüyon bitiyon , kalk toparlan kendine gel ! Babanın ellerinden öpüyorum,
Osman’ın ne kredileri ne borçları çıkardı daha …
Ay içim şişti!!!
Sen kıymetli bir bayansın ! Daha iş aramaya üşenen uyuzdan kocalıkmı bekliyon.
Sen çalışırdın ailesi yerdi , oğlumun parası diye gerile gerile gezerlerdi, hiçte pişman olma.
Kendinle gurur duy, hayatını karartmadığın için

insan azıcık üşenir ya bu nasıl konu böyle... bırak yazmayı bu kadar anlatamam bile kimseye sıkılırım ben.

nıyetlendım okuyodum ama cocugum uyandı.. azcık kısa olsaydı yetısırdı

26 Ağustos'ta konu 10 yıllık olacak. Neler neler olmuştur şimdiye.

:Beni güzel bulmuyormus, aldatmaktan korkuyormuş" tan sonrasını okumadım

Bu zihniyetten adamdan kurtulmussunuz, dahası önemli değil bence.

Şimdi ne yaptı o kız çok merak ettim. 10 yıl olmuş girmemiş hic hesabına. Bence Osman bitmiştir onunla devam etseydi burda cok kaynana konusu olurdu

Sayfalarca anlatmışsın yaşadığın haksızlıkları şimdi de ölüyorum diyorsun helal olsun

Ailesinin seni cirkin buldugunu sana soylediginde bu isi bitirmeliydin.ne munasebet sana daha sevgiliyken boyle davraniyor !?!?
Acikcasi icimden keske baban seni bir dovseymis diye gecirdim.sabirli ailen varmis .

Gerçekten çok çok üzüldüm yine aileler yüzünden biten bir sevda. Siz adamın resmen anne babası gibi arkasında durmuşsunuz teşekkür edecekleri yere sizi düşman bellemişler her dediğinizi her yaptığınız göze batmış. Hem cahillik hem nankörlük diz boyu yanlış anlama ama nişanlın da çok az değil yani sürekli kendini beğenmeler ve karşıdakini küçük görmek hiç bana göre şeyler değil benim erkek arkadaşım bana bunu ima etse bile her şeyi bitirirdim sanırım kimse bana kendimi çirkin hissettiremez.. yaptığın onca iyilik harcadın para verdiğin emek fedakarlıklar hepsinin boşa gitmesine üzüldüm ama bence böylesi daha hayırlı biraz dinlenmeni isterim belki her şey yoluna girer Allah yardımcın olsun

Okudum sonunda bisi diyimmi ne istediğini bilmeyen seni beğenmeyen egoist bi m.yaktan ve ailesinden kendini ve güzelim yıllarını kurtarmissin ilerde karşına seni gerçekten sevecek birisi çıktığı zaman suanki haline gülüp ya ben ne yaşamışım Allah kurtarmış diyip güleceksin inan evlenseydin daha büyük sorunların olacaktı sen onu aklına getirmemeye çalış kötü özelliklerini düşün hep sosyalles zamanla unutacaksın gerçekten senden kıymetli hiç bisey yok önce bunu öğrenmelisin

arkadaşlar ben içimi dökmek için yazdım . üzgünüm sizi yoruyorsa , ama o zaman okumazsınız olur bıter :) bir cumleye sıgmadı nasıl sıgsın ki
En iyisini yapmışsın kötü zamanlar inan çokkkkkk can yakar ama bir zaman sonra bakmışsın can yanman hafiflemiş zaman herşeyin ilacıdır en büyük imtihanın SABIR yaşadığın onca kötü olayları unutacaksın keşke senin sevdiğin kadar fedakarlık yaptığın kadar karşı tarafta yapsaymış

Zoldu ama okudum gılgamış destanı gibiymiş bu arada evlensen de asla mutlu olmayacaktın kadın oğluna resmen aşık ve acayip kıskanıyor evlenmesini istemiyor gelir evine yerleşir hayatı sana zehir ederdi osmancik da anasını kovamazdı mesleğin var hayatın var nr diye bu kerkenezler ile uğraşıyorsun ailen de çok iyi ve sabırlı insanlarmış erkek evi gibi herşeyi yapıp üstlenmişler helal olsun evlatlarının arkasında durmuşlar sizde üzmeyin ailenizi hakkınızda hayırlısı olsun şer bildiklerinizde hayır vardır tekrar bir araya gelseniz bile tat dökmez evliliğin sonu boşanma olur önümüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…