Evet , derdim var ..

hepsini okudum. İyi ki kurtulmuşsun osmandan. Konuyu da eski olduğunu görünce üzüldüm. Şimdi konu sahibi 40lı yaşlarda zaman nasıl geçmiş... acaba buraya girip okumuş mudur yazdıklarını. İnşallah toparlanmış bi şekilde hayatına devam ediyosundur.. İnşallah bi gün buraya yazarsın

Hepsini okumadım ancak seni yeterince güzel bulmuyorum diyen bir adamla gerisi yaşanmaz

sonuna kadar okudum, Allahın sevdiği kuluymuşsun başkalarının dolduruşuyla sana çıkışan insanla ömür geçmez üzül ağla ama ömründe hayat dersini aldın bunu düşün bundan sonra ona göre dikkat edersin yaklaşırsın insanlara

Kızlar okuyup gözlerinize eziyet etmeyin lütfen konu 10 sene öncesinin.. ben de sizin gibi düşmüştüm bu gaflete he bu arada osmanı Allah bildiği gibi yapsın

Şöyle bişi yazardı herhalde bugun
Selam arkadaslar, çok eskide kaldı iyiki evlenmemişim. Kocişimle şimdi mutluyum 2 de cocuk

arkadaşlar ben içimi dökmek için yazdım . üzgünüm sizi yoruyorsa , ama o zaman okumazsınız olur bıter :) bir cumleye sıgmadı nasıl sıgsın ki
gelinliğe kadar okudum , bence senin ve aileleninde hataları var. baştan bırakacaktın çocuğu bırakmadıysanda gelinliğini herşeyini kendi alacaktın . insanların yakasına yapışılmaz düğün yap onu al bunu al. yapmak zorunda değiller

Ben yaşınızı çok merak ettim 25 altı olmalı diye düşünüyorum eğer üstüyse çok toy davranıyorsunuz daha çok üzülürsünüz böyle giderse. En başta fiziksel olarak beni beğenmeyecek yok burnunu yaptır yok tarzını değiştir gibi kelimelerle beni değersizleştirmeye çalışacak asla asla izin vermem kimse bana böyle davranamaz . Buna hiçbir kadın müsade etmemeli zaten diye düşünüyorum. Anlattıklarınızdan anladığım siz saygın bir meslek sahibi biriyken işsiz ve sizi beğenmeyen biri ile birliktesiniz çünkü aşıksınız. O neden sizinle birlikteydi acaba ? Çirkin bulduğu değiştirmeye çalıştığı bir kadınla neden birlikte olur bir erkek? ...Ben susuyorum siz düşünün üzerine....Sonra göz yaşlarınızı silin küllerinizden tekrar doğun anka kuşu gibi
Bazen bir güç bizi beladan uzaklaştırır ama biz bir türlü anlamaz , ısrar ederiz o belaya dalmaya...Yaşadıklarınız bende o hissi uyandırdı. Dilerim bir gün iyi ki bunları yaşamışım ki şimdi böyle bir hayatım oldu diyeceğiniz bir hayat yaşayın.

Sabırla okudum, hic bu kadar uzununa denk gelmemistim ama sanki yaşadım hikayeyi o kadar içten yazmışsınız ki ah ulan osman.. ona da annesine de nasıl gıcık kaptım gece gece anlatamam.
Acaba suan napıyosunuz hayatınız nasıl yine böyle bir yazıyla güncelleme yapsanız keske en meraklandığım o oldu.
(Off ya sonradan gördüm, 2012 de girmis en son yine bir merak konusu kaldı bana)

Roman okut gibi okudum.sanki dert benim gibi de çok üzüldüm.yazik idmanda çok direnmiş ailesine aslında.ama kader kısmet diye de birşey var.dilerim mevlam yollarınizi yine hayırlısı ile birleştirsin daha güzel bir son olsun inşallah.bak canı gönülden dua ettim inanki.

Ay 2012mi.kim hortlatti ozaman bu konuyuama inşallah kavusmuslardir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…