Evet , derdim var ..

verilmiş sadakanız varmış. düğün öncesi bunları yapanlar düğünden sonra neler yapmazdı. sevgi mevgi de kalmazdı. o annesini babasını kayırırdı. bir de çocuk oldu mu kanser olmuş evliliği sürdür dur. şimdi mutlu bir evlilik yapma ihtimaliniz var en azından

Zaten eski tarihliymis de hayatımda bundan daha rezalet bir ilişki duymadım.

Ben hepsini okudum o yuzden sonda olacagina kucagi da 2 bebeyle basta olmus yani bukadar sikintinun ustune evlenmek sacma olurdu zaten goz gore gore atese gitmek olurdu suan acin taze o yuzden bolesin acin gecince Allahin sevdigi kuluymusum diye dolanacaksin ortada emin ol

Maslesef okuma gafletinde bulundum.
Ben konunun eski olmasına değil de bu kadar uzun olmasına takıldım.
Nişan makyajının allığına, damatlığın Mimar Kemaline kadar yazmak nedir arkadaş!
Bir de eğitimli bir insanmış konu sahibi...

ay o kadar okudum ama çok üzüldüm, çok eski konuymus. ama bana nedense sonrasında osmanla yeniden baristiniz gibi geldi.

gerçekten babaniza helal olsun, kiz babası gibi davranmış denmiş ama bence yeri gelmiş çok yiğit davranmış. hele, tamam kendiniz evlenin biz karışmayalim demesi, helal olsun dedirtti. sadece sizin ailenizin osmanin ailesinin evine hiç iade-i ziyaret yapmamasını, kendi şehirlerini merkezde tutması yanlış geldi. neyse, olan olmuş, geçmiş olsun.

Hepsini okudum sabırla.
Üzgünüm ama kahrolsaniz da vazgeçin bu işten. Çok lackalasmis yüz yüze bakılmayacak hale gelmişsiniz.
Bir kere ta en başta sizi 'yeterince' güzel bulmadığı için terk eden, annesinin ve annesinin arkadaşlarının sizi güzel bulmadığı laflarını size taşıyan gevşek bir adam var. Bu adam sorumsuz, sizin zorunuzla bir halt olabilmiş biri. Uzun vadede ne bir evin ne de çoluk çocuğun sorumluluğunu alabilecek biri değil. Evlilik zamanına kadar her şey ama her şeyi siz yapmışsınız nereye kadar gidecekti bu? Ailesinin çenesini bir kere olsun kapatamamis, anca ailesi ortalığın içine ettikten sonra kavga edip evden çıkıp gitmiş.
Hadi adam öyle olmasın, aile yüzsüz arsız üstüne hadsiz ve terbiyesiz. Bu insanlarla sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşayabileceğinizi düşünmeniz bile hata maalesef. İmkansızlıklar, birbirine girmiş aileler, mesafeler içinde birbirine tutunmuş haliniz biraz Romeo juliet havasında olmuş cazip hale gelmiş de,her şey olup bitip bir eve girseydiniz şimdiden ah ben naptım diye dövünmeye baslardiniz. Adamda aldatma potansiyeli de var ayrıca.
Mis gibi atanmış öğretmensiniz, bu çadır tiyatrosundan kurtuldum diye gidip fakir sevindirin.

Kaynanan tipik benim kaynanam ancak benimki baya ust modeli. Bende annesiyle uğraşamam aileme sokamam diye 4 gun nişanı bozduk. Nişanlım ise hep bizim tarafimizdaydi zaten ama o da yiprandi bir sure sonra ailesi yoktu bu kez ama ben yoruldum ve gene biraktim. Düzgün bir isr girdi birikim yapti ve tekrsr karsima evlenmek icin cikti ailem.olmayacak sonsuza dek sen olacaksin dedi ve ne istiyorsam ne beğendiysen hepsini aldi ve harika bir düğün yaptı evet borclandik ama biz oducektik ve ailesi olmadan evlendik. Simdi bebegimizi kucağımıza almaua günler var ve cok mutluyuz bir kere bile kavga etmedik.

Özetle; haksiz anasini babasını kayiran calismaya mecali olmauan erkeklerle evlenmeyin ölüp bitseniz bile ki ben bunu 10 yillik ilişkim olmasina ragmen yapmıştım ki seninki gibi değildi bile eşim.

O yüzden suan aci çekmen emin ol.gecicek senelerce manyak kaynana deli kayinpeder ve emzikli koca çekeceğine 1 2 sene çek ama kendin hayatini mahvetme.

Kaynanam ne mi yapiyor? Barismaya calisiyor biz yer miyiz hayir? Eşim her seferinde red ediyor ve istemiyor ben ise hic karismiyorum esimi sevgiyle sariyorum sadece annen sole bole sakin bile demiyorum cunku o napmasi gerektiğini biliyor bana ise sevgi ve hürmet gostermek kalıyor...

Sizi yoran insanlardan en basindan uzaklasin...

hepsini okudum cok yipratici seyler yasamissiniz, biraz zamana birakin bence inzivaya cekilin. Cunku herkesin hakli oldugu yerler gordum okurken... Kimse 4 4luk degil. Umarim hakkinizda hayirlisi olur.

İkinizde memursunuz bir kredi cekip her seyinizi kendiniz halletmek yerine, osmanin babasi anasi sizin babaniz ananiz kosturmuslar,ortaligi bir birine katmislar.
Osmana annesine karsi beni savunamiyor demissiniz ama sizinde aileniz her seyin icinde okudugum kadariyla.
Ayrildiginiz aslinda iyi olmus çunku balik baştan kokmuş.
Offf yine eski konu hortlamis ya bende okudum yarisina kadar iyimi

Hepsini okudum.
Eğer birazcık aklın varsa onunla asla barışmazsın
Annen ve babanın kıymetini.bil. Ne güzel ne sabırlı insanlarmış

Üşenmedim sonuna kadar okudum.İki tarafinda hatalı olduğu yerler var ama siz ve aileniz fazlasıyla alttan almışsınız.En güzelini yapmışsınız şimdi canınız yansa da ilerde iyi ki diyeceksiniz.osmandan bı cacık olmaz çok emek vermişsinjz,maddi kayba uğramış siniz ama durum bu üzgünüm.hic uğraşmayın iletişime geçmeyin zaman herşeyin ilacı.

%90 ının okudum ve bir insan bu denli nasıl gururunu onurunu yerler altına alır dedim.Bu aşkın adı batsın.Ailene yazık sana yazık olmadı mı bu kadar onursuz bir erkeği sevdin !Noldu değmedi dimi ?öyle adamlar için asla değmez.Allah iyi insanları tanıyabilme yeteneğini arttırsın bu kadarı çok fazla...

Vallahi hepsini okudum. Yahu sen niye sana kendini habire cirkin ve degersiz hissettiren seni maddi manevi somuren biri icin bu kadar heder ettin kendini. Adam sülük gibi yapismis sana. Aile boyu seninle ego tatmin ediyorlar. Sende hala uzgunsun.canina Yazik.

nemesis ah kuzum, konu hortlatıcıların tuzağına gelmişsiniz, 2012 konusuymuş ya bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…