Evet , derdim var ..

Omg okumadım okuyan kral

Karşı taraf bize ne anlatırdı bilemiyoruz ama burda yazanlara göre yorumlarsam kaynanan ne şirret kadınmış düşman başına. Bu şirretleri baştacı eden erkekler düşmanıma bile fazla. Sizde gördüğüm sorun da onlar gelinliği nerden aldıysa damatlığı ordan almalıydınız. Ezilirler kendileri oralardan alamadı diye düşünmeniz lazımdı. Umarım atlatırsınız

Ben sonuna kadar okudum, haklısınız çoğu yerde ama malesef ki osmanın ve ailesinin de haklı olduğu yerler var. Düğün bu kadar ciddiye alınmamalı, aileler hiçbir işe karışmamalı, ne onun ne sizin, gelin alma olmasa ne olur olsa ne olur, sırf bi inat yüzünden bitmiş…

bu ilişki en başta bitmeliymiş. hepsini baştan sona okudum. sen adamı iş güç sahibi yapmışsın, işsiz güçsüz parasız pulsuz her halini çekmişsin o ve annesi senin çirkin olduğunu (esmer ve büyük burunlusun sanırım) söylemiş. ya evet her kaynana güzel gelin ister, seni güzel bulmamış da olabilirler. ama bu böyle lak diye söylenmez ki karşındaki de bir insan. o vakit eğer sevgilin anne o benim için güzel sen karışma deseydi diyecektim ki evet aşık. ama hayır osman sana aşık değilmiş. o da seni çirkin buluyormuş söylemiş de. sadece yoklukta gideri var kız beni seviyor, işi gücü var bana para yediriyor diye kullanmış sonrasında ise alışkanlık olmuşsun. sen ona aşık olmuşsun da o sana değilmiş bir de ailesinin özellikle annesinin ağzına bakmış hep. ailenle alakalı evlilik mevzularında damatlık ve kuaför olayı hariç genelde senin aileni haklı buldum. genelde onun ailesi haksız.
para pul alamazsın bu adamdan zaten en başında seninle para yedirdiğin için berabermiş. verir mi paraları. üstüne bir bardak soğuk su iç. ve bu adamdan kurtulduğun için git kurban kes. evli olsan bir ömür bu kaynana ve biricik oğluna katlanmak zorunda kalacaktın. şimdi gitsin oğluna istediği gibi manken bir gelin bulsun.

Sonuç: kıl kuyruk Osman yine geri gelmiştir kuyruğu sıkışınca . kimse onu idare etmez narsist çünkü bencil ,yorum sahibide belki evlenip ,çocuk yapmış bu adamdan daha da pişman olmuştur.

Öfff inat ettim okudum. Okudum da bir güncelleme geleydi bari yıllar sonra üzdü..

Konu eski ama yine de fikrimi yazayim.
Dugunu senle biz konusmayacagiz ailelerimiz konusacak diyen 30 yasindaki bir kadinin hakli olma ihtimalini göremiyorum.

Allah aşkına 30 yaşında öğretmen kadınsın sen şunları okumus olsan bunları yaşayan kadına ne derdin. Biz kadınların sorunu fedakarlık yap yap yap nereye kadar senin ailenin değeri yok mu. Evlensen ne olacaktı biliyor musun o osmanla bin katı olacaktı şu yaşananlari şimdi ne kadar borç taktı bilmiyorumda evlenince maaş kartıni alacaktı. Benim bu formdan öğrendiğim çok güzel bir şey var kendi değerini bileceksin en başta estetik ol diyen adam ay okudukça sinirleniyorum bence sadaka vermelisin böyle bir insan ve ailesinden kurtulduğun için.

ah ne güzelim bu toksik ilişkiyi nasıl yürüttün sen yazık sana. iyi ki de evlenmemişsin yat kalk Allah'a şükret bir beladan korumuş rabbim seni. o çocuk seni hiç sevmemiş ki senin duygularını paranı sömürmüs seven insan böyle yapmaz 9 yıllık evliyim eşimin işi yoktu ben çalışıyordum ama ben den 1 kuruş para istemedi polis okulunda idi o zaman. düğünümu istediğim gibi yaptı annesi çok sıkıntılı çok cahil bir insan eşim en başta dedi ki annemi hesaba katmayın alinacaklari benimle konuşun orta yolu bulalım dedi. kadın bana hiç bir şeyi layik gormedi çalgı istemedi ikinci el esya almak istedi daha neler neler beni bir iki kez ancak görmeye geldi. neyse annesi önemli değil uzakta olacak dedim ama öyle olmuyormus esimi çok seviyorum ama şuan kaynanamdan nefret ediyorum ölse hiç üzülmem o derece oldum şimdiki aklım olsa o kadınla hic muhatap olmazdım. boşver sende kes bı Kurban kurtulduğun için numaranı değiştir hayatını yaşa kızım gez dolaş ağlamayı da bırak değmeyecek insanlar için. bu gün hayatına biri girecek çok pişman olacaksın o mala ağladığın için o yüzden bu kötülüğü yapma kendine ve asla bi erkeğe aileni değişme

agafaag 2012 yılında yazılmış konu tarihe dikkat etmemiştim ablamiz 42 yaşında acaba ne oldu ki son durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…