- Konu Sahibi melikeanne
-
Çok mide bulandırıcı yaptıkları.....İlişkinizi kesmekle en doğru kararı vermişsiniz....
Canım evinde yatılı çalıştıracağın kişiyi gazete ve internet ilanı yerine, tanıdık eş dost yoluyla arasan daha sağlıklı bir sonuç alırsın. Ben de son derece merhametli bir insanımdır ama inan senin yerinde olsaydım bir gün bile tutmazdım bu kadını. Anladığım kadarıyla ne senin ne de eşinin yetiştirilme tarzınıza,yaşam kültürünüze uygun birisi değil. bir an önce işten çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Evin anahtarlarını verdiyseniz de hemen değiştirin. Çünkü hiç tekin bir tipe benzemiyor. İnan çok daha kötü drumda olan ve işini 4 4lük yapacak bir sürü insan var. Öncelikle yakın çevrenden araştırmaya başla. Uzaktan akraba,tanıdık vs. en doğru seçim olur. Bebeğine beddua etmesinden de hiç korkma. Zaten daha doğmamış bebeğe beddua edecek insanın duası kabul olur mu?
Konu sahibi konuya cevap yazamıyor olabilir, okumuştum, bu kadını evden gönderdiler ve kendisine uygun başka birini arıyor artık.
bu kadını evnzden göndermekle en dogru kararı vermıssınız .
sımdı durum nedır ? yenı bırını buldunuz mu ?
insanlar çok kolay eleştiriyorlar biliyor musunuz? çok çabuk gönderdiniz, ne olacak alışırdınız? önce neden uyarmadınız?
kimse huyuna göre huy bulamaz olacak o kadar diyenler de var...offf ki ne offf...
insanlar çok kolay eleştiriyorlar biliyor musunuz? çok çabuk gönderdiniz, ne olacak alışırdınız? önce neden uyarmadınız?
kimse huyuna göre huy bulamaz olacak o kadar diyenler de var...offf ki ne offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?