- Konu Sahibi melikeanne
-
canım senin kendi kararın...istersen 100 mesaja ulaşınca özelden yazabilirsin. ama lütfen kimseye güvenip msn falan verme...burada konu açarsan da gelecek her türlü yoruma açık ol, kızma, kırılma...
bulaşık makinesini nasıl yerleştirdiğimi göstermiştim birgün, bana sanki ben bilmiyormuyum gibilerinden baktı, ama öbürsü gün bulaşıkları makineye üst üste dizmiş hiçbirşey yıkanmamış, birşey söylemeye çekiniyorum, çok alınganım dedi ya alınırmı acaba diye düşünmeden edemiyorum, diyorum ya iletişim kuramadım, bende de sorun var,kırmadan birşeyler söylemek çaba gerektiriyor, o kadar becerikli değilim galiba. Güven konusunda guven vermediği doğru, keşke hastalığı varmı diye test yaptırabilseydim diye düşünüyorum belki içim rahat ederdi
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum
Konu 2012 nin doğum gerçekleşmiştir çocuk 3 yaşına girecektir belki:)))Abartmiyorsunuz bu nedir, korku filmi gibi..yollayin gitsin, hamilesiniz niye gerilesiniz bi is bilmez yuzunden..ben 1 dk tutmazdimki bende insanlari kirmaktan cok cekinen biri olmama ragmen bu dayanilasi degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?