Evden Kovuldum

40 bin tl yi nasıl alacaksınız, bende öyle bir imkanım olsun isterdim çalışmayana veriyorlarmı

anne kız iliskisinden ziyade iki ev arkadaşının anlaşmazlığı gibi..o derece soguksunuz birbirinize..
anne evden kovarsa elalem ne yapmaz :/

Krediyi ne için çekmiştiniz?
Sizin olmayan bir evde yapılan banyonun parasını ödemeniz de çok saçma.
Kiracı olsanız mesela o evde banyo masrafı ev sahibine aittir denirdi.Çünkü banyo demirbaştır.Bugün evi terk ederken lavaboyu da alıp çıkmasının sonuçta evden.
6-7 ay uzun bir süre.
Bu süreçte maaştan vazgeçip bir işe girmenizi ve kısa zamanda nişanlınızın yanından ayrılmanızı öneririm.

Ben ne okudum boyle
Saka gibi..
Kendi evimden ayrilip baba evine döndum, annem gozumun icine bakar. Hatta ben uzulup uyuyamam diye benimle yatmak ister okdarda dusunur.
Suan okuduklarima sok oluyorm.
Yasadiklarim normalmi demissinz asla degil.
Peki anneniz pisman olurmu. Yani bi anlik biseyle kovmustur diye dusunmek istiyrm. Psikolijisini illaki biliyosunzdur yasadiklarinu belki onlardan dolayi boyledir. Ne bilim yaa bi bahane bulmaya calisiyrm inanin. Anne sonucda.
Genede tek soylicegim sey anne bedduasi almayin

Erkek kardeşi var annesi vaar ama erkek kardeşide evli değil nasıl o kadar alıyorsunuz siz şaşırdm
Hmm onun maaşı 2ye hatta annesi de alıyorsa 3e bölünüyordur. Herkesin aldığı paraya göre veriyor devlet. Mesela benim kardeşim olsa 1800 değil 900 alırdım yarısını yani ve çeyiz param da ona göre olurdu. Ben babamı 10 yaşında kaybettim. Çok uzun zaman olduğu için ve maaş alacak benden başka Bekar biri olmadığı için Zamanla bu kadar oldu. En başta 300-400 bişeydi

babam vefat etti verirler mi çalışmıyorumda
Hmm yetim maaşı alıyor musun peki? Almıyorsan hemen başvur. Baban sağken çalışıyor muydu? Devlet eğer baban sağken belli bir gün sayısı kadar çalıştıysa sana maaş bağlıyor onun maaşı üzerinden bir miktar. O maaşa göre alıyorsun benim babam çok küçükken öldüğü ve kardeşim olmadığı için böyle. Maaş alıyorsan da yaz ne kadar aldığını sana hesaplayım kaç para çeyiz parası alacağını. Başın sağolsun

babam bağkurluymuş bir kaç sene yatırmış, fakat sgk bize yatırdığı az olduğu için maaş bağlayamayız dediler, emekli olması için geri kalan parayı ödemeniz lazım dediler

bizdede birikmiş para hiç yok o yüzden ödeyemedik

Doğrusu anneannene gitmekti. Yanlış yapmışsın.

birbirinize tahammulunuz bitmiş, arkadaşınız yok mu ayrı eve çıkabileceğiniz, herşey laçkalaşmış.

Sigortasız bir işe girmeyi düşünmez misiniz? Evliliği öne çekmenizi önermiyorum, daha nişanlınıza güvenmiyorsunuz. Üzülmeyin bu belki sizin için fırsat olur.hem nişanlınıza daha iyi tanırsınız hem de kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz.

Gidecek bi yerim yoksa gitmezdim sanırım beni sen dogurdun ve bu terbiyeyi sen verdin der odama geçip oturmaya devam ederdim tabi bu seçenek belki de tüm eşyalarımı alıp anneanneme giderdim. Herkes geldiğinde soranlara bişey anlatmak zorunda değilim ama çok ısrar olursa annem artık bana kartlanamiyo sevmiyo beni istemediğini söyledi ben de buraya geldim derdim. Şükredin ki az çok bi geliriniz var. Ayrıca nidanlinizla ilgili emin değilseniz kesinlikle kurtuluş olarak görüp evlenmeyin

Kafasi attiginda kovmasi elbet normal degil. Bunu soyledim zaten. Biz bize anlatilan kadarini biliyoruz sadece. Iki tarafta da hata var. Iki taraf da saygizca davranmis.

Yani kızına kahvaltı hazırlamak batıyorsa bir kadına, anneyim demesin.
10 yaşında yetim kalmış üvey baba getirmiş, bu çocuk neler çekti dememiş, neden ev işine yardım etmiyorsun diyebiliyor. Derdi babasından aldığı aylık. Hiç bir kavga evladı evden kovmaya gerekçe olamaz.

18 yaşındaydım benzer şeyler yaşadığımda. Okurken o anı yaşadım resmen gözlerim doldu. Travma . Geçmiyor unutulmuyor böyle şeyler . Geri döndüm ne yapacaktım ki zaten . Abim döndürdü , annemde merak etmişmiş mesaj atmış telefonumu açtığımda gördüm, dönmezsen polisi ararım diye . Halbuki kendisi demişti git babanla yaşa diye ( babam da alkolikti rahmetli) öyle işte . Oluyor maalesef . Bu arada nişanlınla kötü olmana ayrı üzüldüm. Kader hep mi örer ağlarını ..

Sakinlesmesini bekle. Duzelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…