Evden Kovuldum

İşe girmemenizi anlıyorum ama bu hayatınızı şu an dondurmanız anlamına gelmiyor ki Açıkcası bana hayatınızın akışını biraz bırakmıssınız, hayatınızı bekletiyormussunuz gibi geldi. Bir şeyleri anlatırken çekindiğiniz bir nişanlı, aranızın kötü olduğu bir aile bireyi...
İşe zaten giremiyorsunuz maaş nedeniyle. O zaman sınava vb. girmeye ya da yeni bir kariyer planı yapmaya ne dersiniz, ya da kendi işinizi kurabileceğiniz bir konuda online ama sertifikalı kurs seminer vb arastırmaya?
Eğer annenizle nişanlınızla işler ters giderse en azından bu sayede daha rahat edersiniz
Yaşınız da 28miş, bence geç değil.
Kedi konusunda ben de çok hassasım sizi anlıyorum

Senin annen geri zekalımı seni idare etmeliydi , annen çok vicdansız empati yoksunu ve bencil

Türk aile kültüründe bize çok çok tuhaf geliyor ama dünyanın bir çok yerinde yetişkin bir bireyin kendi ayakları üzerinde durması beklenir. Ama bizim kültürümüzde annenizin yaptığı gerçekten hayret verici. Bence evliliği, nişanlıyı, çeyiz parasını boşverip bir an evvel iş bulup çalışmaya bakın 28 yaşındaki yaşıtlarınızın bir çoğu kariyerini yapıyor, siz de öyle yapın. Kaldı ki evliliği gerçekten isteyen bir erkek çeyizi olsun vs diye düşünmez, çalışır birlikte yaparız her şeyi der. Bu krizi fırsata çevirip iş hayatına atılın. + eski konularınızı okudum şimdi lütfen nişanlıdan ayrılıp iş hayatınıza atılıp kendinize bir hayat kurun.

Son düzenleme:
Devlet niye size para veriyor , Ben onu anlamadım ?

Devlet niye size para veriyor , Ben onu anlamadım ?
“Çeyiz parası olarak da adlandırılan evlilik ödeneği, evlilik nedeniyle yetim aylıkları kesilecek olan kadınlara devlet tarafından, maaşının 24 katına kadar verilen toplu paradır.” Yazıyor internette onu alıyor herhalde.

Teşekkürler, ilk defa duydum ,güzel bir uygulamaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…