Nerde var ben denk gelmedim hiç. Gerci ben uni mezunu düzgün adama da denk gelemedim hepsi lise mezunu ve kadin dedigin seklinde lafa baslayanlar oldu. En son dogru tektir o da benim bildiğim dogrudur senin dogrun yanlis diyen birine saygisiz diyerek engeli bastım :)Lily aslında Türkiye’de de çok modern Avrupalıyı aratmayacak erkek var ama onlarda Türkiye’de kalmak istemiyoren son bitane kalmıştı oda en sonunda kendini buraya attı :)))
Bekar olsam avrupa için bi düşünürdümm sanırımCey ne o , cinsiyet mi değiştirmek istiyorsun?
Yaw anlamıyor işte ... çoğu sonradan görme ve kıro yada körkütük cahil. Eee zaten kültürlü modern akıllı Türk erkeğine bu kafada kızı istemez . Yani belki bu dediğim sert ama doğruya doğru . Türk erkeği olsun bi tek nefes alsın yeter , diyor sanki ...O zaman ilk bulduğunuz Türke yapışın evlenin tövbe tövbe
Kocasini sihirli annem dizisinde oynayan Avni karekteri sanıyor :)Bu kocamla ne yapmalıyım? Bıktım!!
Merhaba hemen konuya giriyorum hanımlar. Telefonla yazdığım için pek iyi yazamadım kusura bakmayin 5 yıllık evliyiz çocuk yok. Bizim durumumuz önceden iyi değildi. Eşimin işleri de iyi değildi. Eşimin halasından daha sonra yüklü bir miktar kaldı... Çok şükür diyemiyorum çünkü hayır getirmedi bu...www.kadinlarkulubu.com
Buraya geldi dedim yaNerde var ben denk gelmedim hiç. Gerci ben uni mezunu düzgün adama da denk gelemedim hepsi lise mezunu ve kadin dedigin seklinde lafa baslayanlar oldu. En son dogru tektir o da benim bildiğim dogrudur senin dogrun yanlis diyen birine saygisiz diyerek engeli bastım :)
DelüüüBekar olsam avrupa için bi düşünürdümm sanırım
Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Vay bee kacirdik desene tuhBuraya geldi dedim ya. Arkadaşımın kocasının iş arkadaşı . Mühendis ve en önemlisi tam eğitimli ve kültürlü Türk erkeği
Azcık öyle olduVay bee kacirdik desene tuh
Hepsi pandemi yüzündenVay bee kacirdik desene tuh
Keşke önceden haber verseydin yaaAzcık öyle oldu
Sorma yaa eve hapsoldum kaldim hepsi pandeminin suçuHepsi pandemi yüzünden
valla mesai şartlarımı bi gözden geçirdim de, beni bile seçebilir,transgender ameliyatı bile olabilirim
konu sahibi abartılı bir şaka yaptım ki durumunuzun kıymetini anlayabilin,sizin yerinizde olmak için neler vermezdim. ama maalesef,gidemiyorum...
Bende bu evde yalnız oturma korkusu var, ya hastalanırsam beni kim hastaneye götürecek ya da herhangi bir şeye ihtiyacım olsa kim alacak kimle dertleşecem diye, zor bir duygu gerçekten, yalnız oturmamak için evlenmek isteyen arkadaşlarım vardı üniversitedeevde kalma korkusu deyınce evde yalnız kalmaktan korkuyor karanlıktan korkuyor falan sandım
benım bu kafaları anlamam mumkun degıl
Bende 25 yaşındayım hiçbir çevrem yok, önceliğim işim olması kendi maaşımın olmasını çok istiyorum, işyerinde biri karşıma çıkar mı bilmiyorum ama çıkmazsa da hiç evlenmemek kötü bir durum mu sizce, bu aralar galiba yaşımdan dolayı bu sorulara yanıt arar haldeyim bir çok kişiye soruyorum, gelecekte pişman olmamak içinben forumun geneline gore evlilik durumlarinda farkli dusunuyorum.
oncelikle bu dunyada insanin kalbini tatmin eden seylerden biri de kalbine karsilik bulup sevebilecegi bir kalbi bulmasidir. bunu istemek, arzulamak da fitri yani insanin icinden gelen bir sey. dunyada baska zevk veren seyler de var, gezmek, eglenmek, giyinip suslenmek gibi ama hepsi farkli kategorilerde. tabi ki iliski dedigimiz sey toz pembe bir sey degil. cabalamak gerekiyor, korumak gerekiyor. bir kere sevdim canim ne isterse yaparim diyemezsiniz. karsidaki kisiye ozenmeniz, dusunmeniz gerek. yeri gelince onun yanlis hareketleri oldugunda iletisim kurabilmeli ve gerektiginde kendiniz de koruyabilmelisiniz. bunlarin hepsi iliskinin dogasinda olan seyler. ayrica yurtdisinda olmak ve yalnizlik gercekten zor. insanin kafasini dagitacagi arkadaslari, ailesi olmuyor. o yuzden insanin bir ese daha cok ihtiyaci oluyor. hayattaki zorluklarla beraber mucadele etmek, birbirine destek olmak, aksam gelince halini hatirini sormak, o kisi icin eksiklerinle gediklerinle biricik oldugunu hissetmek guzel duygular.
ayrica her sey yasinda, zamaninda guzel. herkes herseyi sirasiyla yapacak diye bir sey yok tabi ki. ama ben erkeklerin de kadinlarinda da cok gec evlenmesini -genel olarak- dogru bulmuyorum. insanin yasi ilerledikce tahammulu azaliyor, oysa evlilik ve iliski icin yeri geldiginde birbirine gore sekillenmek gerekiyor. cok gec cocuk sahibi olmak da ideal bir sey degil, herkes olmasa da bazi gec cocuk sahibi olanlar cocugun hizina ayak uyduramayabiliyor. ya da cok kati ve kuralci oluyorlar, proje cocuk yetistirme heveslisi oluyorlar. ya da cocuk anne babanin destegine en cok ihtiyac duydugu zamanda anne baba yaslarindan/hastaliktan dolayi yanlarinda olamiyorlar.
o yuzden imkan varsa bir seyler zamaninda guzel. tabi ki evlenmek icin evlenmek mantikli degil. ama yasiniz etrafa o gozle bakmak icin cok normal bir yas. ayrica kadin erkek evlenme yasi geldigince bence insanin kendine bakmasi gerekiyor. kilolu iseniz ayiflayin. tarziniza kiyafetinize ozen gosterin. sosyal cevrelere girmeye calisin. ve kendinizi, ne istediginizi anlamaya calisin.. umarim iyi insanlarla karsilasirsiniz.
tabi ki hic evlenmemek kotu evlilikten daha iyi :) bence once kendinizi gelistirmeye calisin, is bulun, zaten cevreniz de genisleyecektir. gelecegi tahmin edemezsiniz.. 25 yas da cok buyuk degil bence.Bende 25 yaşındayım hiçbir çevrem yok, önceliğim işim olması kendi maaşımın olmasını çok istiyorum, işyerinde biri karşıma çıkar mı bilmiyorum ama çıkmazsa da hiç evlenmemek kötü bir durum mu sizce, bu aralar galiba yaşımdan dolayı bu sorulara yanıt arar haldeyim bir çok kişiye soruyorum, gelecekte pişman olmamak için
Avrupaya yerleşmek isteyenlere karşıdır kendileriheimish
Saygisiz erkeği engelledim dediğim mesajın neyini begenmediniz ya da neden makul ve mantıklı yorum.yapanlara begenmedim diyorsunuz? Konu sahibinin ikinci hesabı misiniz ya da erkek uye misiniz ciddi ciddi bu iki ihtimal üzerindeyim.su an. Zira herkesin beğendiği yorumlara beğenmedim atmissiniz konu sahibesini savunur bir yaniniz var çözemedim maalesef profiliniz gizli o yuzden kimsiniz kac senelik üyesiniz göremedim
Bana altı dolu tezlerle gelebilecekse hakli derim ama gerçekten ikna edici olmasi lazim :) benim açımdan şehir ülke değil insanlık ve insanca yasamak önemli yoksa ülkemizi biz de seviyoruz bak ben tek basina yasayan bir memurum benim bile gecim derdim varAvrupaya yerleşmek isteyenlere karşıdır kendileri
Onun her zamanki hali o önemseme, beğenmedim kraliçesi ünvanı alacakheimish
Saygisiz erkeği engelledim dediğim mesajın neyini begenmediniz ya da neden makul ve mantıklı yorum.yapanlara begenmedim diyorsunuz? Konu sahibinin ikinci hesabı misiniz ya da erkek uye misiniz ciddi ciddi bu iki ihtimal üzerindeyim.su an. Zira herkesin beğendiği yorumlara beğenmedim atmissiniz konu sahibesini savunur bir yaniniz var çözemedim maalesef profiliniz gizli o yuzden kimsiniz kac senelik üyesiniz göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?