• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu

Onun her zamanki hali o önemseme, beğenmedim kraliçesi ünvanı alacak 😂
Ben bastan beri konu sahibinin ikinci üyeliği diye düşünüyordum sonra acaba erkek üye mi diye de bir his geçti icimden 🤣 erkek üyelik daha agir basıyor zira erkekleri savunan bir yani var

Ben bastan beri konu sahibinin ikinci üyeliği diye düşünüyordum sonra acaba erkek üye mi diye de bir his geçti icimden 🤣 erkek üyelik daha agir basıyor zira erkekleri savunan bir yani var
Yok yok her konuda öyle o. Gördüğü her mesaja beğenmedim basıp geçiyor. Beğendiği bir mesajım olmadı heralde şimdiye kadar 😂

Gelmişken şunu da yazayım; gez, toz, eğlen, sosyalleş diyenlere kızılmış yine her zamanki gibi. Evliliği getiren zaten bunlar. Bir insan gezip tozmadan, sosyalleşmeden nasıl birileriyle tanışabilir, aşık olabilir, evlenmeye karar verebilir? Hepsini geçtim bir insan, insan içine karışmadan ilişki kurmayı (sadece aşk ilişkisi değil) insan tanımayı, doğru davranmayı nasıl öğrenebilir? Hadi görücü usulü biriyle tanıştı bu kız diyelim, daha kendini doğru ifade edemiyor, insanlarla iletişim kuramıyorken bir erkekle duygusal bir ilişkiyi nasıl yürütecek?

Gelmişken şunu da yazayım; gez, toz, eğlen, sosyalleş diyenlere kızılmış yine her zamanki gibi. Evliliği getiren zaten bunlar. Bir insan gezip tozmadan, sosyalleşmeden nasıl birileriyle tanışabilir, aşık olabilir, evlenmeye karar verebilir? Hepsini geçtim bir insan, insan içine karışmadan ilişki kurmayı (sadece aşk ilişkisi değil) insan tanımayı, doğru davranmayı nasıl öğrenebilir? Hadi görücü usulü biriyle tanıştı bu kız diyelim, daha kendini doğru ifade edemiyor, insanlarla iletişim kuramıyorken bir erkekle duygusal bir ilişkiyi nasıl yürütecek?
Bu dediklerini erkeklerde de görüyorum
Hatta bazisinin sosyalligi benim asosyalligimin yaninda bile sıfır 🤣
Iki lafi bir araya getiremez, sinemaya gitmem kitap okumam vs hayati sadece maç ve survivordan ibaret eee ben bu adamla ne paylaşabilirim ki? Sosyal becerisi olmayan bir insan hic bir ilişkiyi yürütemez ki

Bu dediklerini erkeklerde de görüyorum
Hatta bazisinin sosyalligi benim asosyalligimin yaninda bile sıfır 🤣
Iki lafi bir araya getiremez, sinemaya gitmem kitap okumam vs hayati sadece maç ve survivordan ibaret eee ben bu adamla ne paylaşabilirim ki? Sosyal becerisi olmayan bir insan hic bir ilişkiyi yürütemez ki
Kesinlikle. Kadın erkek diye ayırmadım zaten. Bir insanın bir ilişkiyi yürütebilmesi için önce kendi gelişimini tamamlaması gerekiyor her açıdan. Yoksa hüsran ve bol bol bdv konusu.

Vizyonunu neden değiştirsin ki ? Bu sizin doğrunuz sonuç olarak. Herkes biriciktir ve dilediği yoldan gidebilir değil mi.. (varoluşçu psikolog sunar 😁)
saygı duyuyorum,haklısınız :)

ancak şu anki vizyonu kişiyi mutlu etmiyor aksine mutsuz olmasını sağlıyorsa,bence değiştirmekte,en azından ufak dokunuşlar yapmakta fayda var bence.

@cicimcicim07
Saygisiz erkeği engelledim dediğim mesajın neyini begenmediniz ya da neden makul ve mantıklı yorum.yapanlara begenmedim diyorsunuz? Konu sahibinin ikinci hesabı misiniz ya da erkek uye misiniz ciddi ciddi bu iki ihtimal üzerindeyim.su an. Zira herkesin beğendiği yorumlara beğenmedim atmissiniz konu sahibesini savunur bir yaniniz var çözemedim maalesef profiliniz gizli o yuzden kimsiniz kac senelik üyesiniz göremedim
Kendiside çaresizce koca arayışında olacak ki , karşıtı mesajları beğenmiyor 😂😂

Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
25 yaştan sonrasını okumadım.

Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın
Gençlik döneminde böyle saçma yersiz kaygıları olabilir insanların. Ama gelip geçer dönemsel olur. Bir kere çok gençsiniz böyle bir kaygı duymanız yersiz. Birde kendinizi sartlandirmayin ille Türk olsun diye. Akışa bırakın kendinizi. Sosyalleşmeye bakın kendinize odaklanın hayatinizi yaşayın. Hayatin olağan akışında illa ki birileri olacaktır ilginizi çeken ilgisini çekeceğiniz. Bu arada kimse evde kalmaz onuda söyleyeyim herkesin vardır nasibi ama hayat evlilikten ibaret değil yani. Bu konuları düşünmemeye çalışıp, kendiniz için birseyler yapmaya bakın. Zaman içinde bu tuhaf düşünce aklınızdan gidecektir

Back
X