- 23 Ağustos 2020
- 6.717
- 12.669
- 198
Benim işte . Bildiğin KezbanHacı yok mu içiniz de bir yurdum anadolu kadını. Hepiniz mi güçlü rakipsiniz ayol?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim işte . Bildiğin KezbanHacı yok mu içiniz de bir yurdum anadolu kadını. Hepiniz mi güçlü rakipsiniz ayol?![]()
Canin sagolsun yaa gidecek olduktan sonra o para her türlü kazanılır1000 euro başvuru ücretini unutmayalım lütfen![]()
Söyle bir sirkilip kendine gelme zamanı gelmiş be cey . Dönüşün muhteşem olacakNe sanmıştın 5 yıldızlı oteller zincirinde de orta kademe yöneticilik yaptım vaktiyle. Sonra ev kadını olup fakirleştim![]()
Dolar olmaz mı euro yok elimdeCanin sagolsun yaa gidecek olduktan sonra o para her türlü kazanılır![]()
Olur olur oda olurDolar olmaz mı euro yok elimde![]()
Kredisizlik de avantajBekar olmak avantaj diyosun?![]()
1000 euro yaklasik 1200 dolar eder varsa olabiler sankimDolar olmaz mı euro yok elimde![]()
Borç alırız . Nasıl olsa gidince geri dönmeyiz uzun süre1000 euro yaklasik 1200 dolar eder varsa olabiler sankimbende de 1000 euro yok zorlasam 500 anca cikar ama olsun bi sekilde halledilir
![]()
Krediye karsiyimKredisizlik de avantaj
Hangisi mevcutsa artık![]()
Kredi degilde en çok cocuklar bağlıyor insanı . Bende bekarken bir kaç ülkeye yerleştim ve denedim orda yasamayı . Sonra en son durak yine burası oldu . Hala ara ara Norveç’e gidip oraya yerleşmeyi istiyorum ama çocuklardan dolayı gidemiyorum .Kredisizlik de avantaj
Hangisi mevcutsa artık![]()
Isvec'in hygge olayi meşhur kitabini okumadim ama bir cok video izledim cok hosuma gitmisti o huzurlu keyifli ortam ki ben de huzur insaniyim tam benlik demiştimKredi degilde en çok cocuklar bağlıyor insanı . Bende bekarken bir kaç ülkeye yerleştim ve denedim orda yasamayı . Sonra en son durak yine burası oldu . Hala ara ara Norveç’e gidip oraya yerleşmeyi istiyorum ama çocuklardan dolayı gidemiyorum .
Lily doğru diyosun bende senin gibiyim ama burda evler kredisizde alınmıyor ki . Benim evin değerini söylemeyeyim ama ben hayatta o parayı biriktirip alamazdım . Hadi biriktirmeye başladım desem bile her sene kat be katlanıyor fiyatları . Bir kaç ay oldu taşınalı ve şimdiden evimin değeri 30 bin euro artırmış bile . Burda evler fırladı resmen .Krediye karsiyimben garanticiyim yaa biraz da kaygılı bir yapim var; uyuyamam borcum varken.
Bekar, borcu harcı olmayan, ailesi haricinde baglayici bir faktörü olmayan bir insanım :) yurtdışına gitsem anacigim da gelir yanima
Halmstad Hygge mi ? Burda heryer aynı nerdeyseIsvec'in hygge olayi meşhur kitabini okumadim ama bir cok video izledim cok hosuma gitmisti o huzurlu keyifli ortam ki ben de huzur insaniyim tam benlik demiştimen kisa surede kitabını da okuyim bari eksik kalmamak lazim
![]()
Ev kredisi evet bi de yurtdisinda bazi seyler daha kolay çünkü gelecek kaygisi yok, yeteneklerin neyse o alanda egitim alip çalışabilirsin, hayat sadece calisip para kazanmaktan ibaret degil, hobi/kulturel faaliyetlere de vakit ayirabiliyorsun. Simdi ben evdeyim kitap okumak icin bile kafami toplayamıyorum stres yükü yüzünden. Yani yurtdisi olayini biraz şakaya ve geyige de vuruyoruz ama reel dünyada ister istemez önünü gorme istegimiz var. Isten kovulma ve o borcu odeyememe durumun olmadigi için krediye girmen normal bir de cocuklarin var bekar annesin yaptigin iyi bir sey. Bu arada kiralar ve ev fiyatlari burada da cok artti.Lily doğru diyosun bende senin gibiyim ama burda evler kredisizde alınmıyor ki . Benim evin değerini söylemeyeyim ama ben hayatta o parayı biriktirip alamazdım . Hadi biriktirmeye başladım desem bile her sene kat be katlanıyor fiyatları . Bir kaç ay oldu taşınalı ve şimdiden evimin değeri 30 bin euro artırmış bile . Burda evler fırladı resmen .
Bilmiyorum kitap adi hyggeHalmstad Hygge mi ? Burda heryer aynı nerdeyse![]()
Türkiyedeysen en çok çocuklar için gidesin geliyor oysaKredi degilde en çok cocuklar bağlıyor insanı . Bende bekarken bir kaç ülkeye yerleştim ve denedim orda yasamayı . Sonra en son durak yine burası oldu . Hala ara ara Norveç’e gidip oraya yerleşmeyi istiyorum ama çocuklardan dolayı gidemiyorum .
Hygge danimarka kültürü değil mi ya?Bilmiyorum kitap adi hygge
Isvec diye hatırlıyorumTürkiyedeysen en çok çocuklar için gidesin geliyor oysa
Ben çocuğumu bilingual yetiştireceğim zaten
Allahın izniyle her ülkede yolunu bulur diye umuyorum
Hygge danimarka kültürü değil mi ya?![]()
Türkiye’de dövize endeksli artıyor . Keşke gelirlerse bi okadar artsa insanın böyle derdi kalmayacak ama nerde ... bide gel Türkiye’de yaşa vatanını terletme diyorlar . Gerçi tuzu kuru olan diyor bi tek .Ev kredisi evet bi de yurtdisinda bazi seyler daha kolay çünkü gelecek kaygisi yok, yeteneklerin neyse o alanda egitim alip çalışabilirsin, hayat sadece calisip para kazanmaktan ibaret degil, hobi/kulturel faaliyetlere de vakit ayirabiliyorsun. Simdi ben evdeyim kitap okumak icin bile kafami toplayamıyorum stres yükü yüzünden. Yani yurtdisi olayini biraz şakaya ve geyige de vuruyoruz ama reel dünyada ister istemez önünü gorme istegimiz var. Isten kovulma ve o borcu odeyememe durumun olmadigi için krediye girmen normal bir de cocuklarin var bekar annesin yaptigin iyi bir sey. Bu arada kiralar ve ev fiyatlari burada da cok artti.
Ruhen danimarkalıyım benIsvec diye hatırlıyorum
Danimarkaninki baskaydi sankiolabilir de bilemedim simdi birkac kitap vardı aklimda hygge kalmis isveç icin