- Konu Sahibi Songulipek
-
Songül hanım sakıncası yoksa mailden haberleşelim mi burdan takip edemiyorum. nagihantarhn@gmail.com sizinle bu işin püf noktalarını konuşmak istiyorum sandığınız kadar zor değil. mesaili bir işte çalışmak çok daha zordur.Nasıl yapabilirim ki satabilecegim kimse yok, bu işi yapmayı düşündüm daha önce ama satamadiktan sonra ne kazandıracak bana çok elverişli değilimdir bu konuda. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Arkadaslar aranizda yeniyim. Bende ayni dertten muzdaribim. Esim calismama izin vermedigi icin yillardir evde cirpinip duruyorum. Ne yapabilirim. Nasil oyalanabilirim. Kendi kazancimi nasil saglayabilirim... Donup dolasip kendimi ayni noktada buluyorum.
Yuksekokul mezunuyum. Estetisyenlik kursundan sertifika aldim. Iskur kurslarina katildim. Evde bi ara dekofatif sabun uretimi yaptim kazancim fenada olmadi ancak ev ortaminda yurumedide bu durum..
Sohbet chat sitelerine iyi kotu bir iki konularda ekledim. Yani anliyacaginiz adam gibi bir baltaya sap olamadim. Hala arayislar icindeyim..
Ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah gonlumuze gore versin insallah.. ama artik bi ise yaramak istiyorum gercekten
Songül hanım merhaba bende iş arama sürecindeyim ve evde sıkılıyorum gerçekten eşim evimiz için elinden geleni yapıyor bende yapmak istiyorum. aysn_e@hotmail.com mail adresim eğer yardımcı olursanız çok sevinirimBen işimi buldummm :) evde çalışmak isterseniz (savarsongul@gmail.com) adresinden bana ulaşabilirsiniz. Üstelik çevreniz varsa bu iş tam size göre detaylı bilgi için mesaj atınız.
konuyla ilgili bilgilendırır mısınız?Ben işimi buldummm :) evde çalışmak isterseniz (savarsongul@gmail.com) adresinden bana ulaşabilirsiniz. Üstelik çevreniz varsa bu iş tam size göre detaylı bilgi için mesaj atınız.
Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.
1 yaşında kızım var, bakması için verecek kimsem yok ki vermekte istemiyorum açıkçası. Böyle nereye kadar gidecek, gerçekten çok sıkılmaya başladım.
Şimdi kizlar size sormak istediğim ben evde nasıl bir iş yapabilirim? öyle pek çevrem de yok, konu komşum da yok yalnızım burda. Yapan arkadaşlar varsa beni bilgilendirir misiniz nasıl, neler yapıyorsunuz?
Ben de evden calisiyorum cok ama cok memnunum. Canim ne zaman baslamak isterse o zaman baslar o zaman bitiririm ise. Emlakcilik yapiyorum ev sahibini de aliciyi da internetten buluyorum. Kazanci da muthis iyi en fazla 5 saat calisiyorum gunde. Bence aracilik tarzi bi is yap yani alici ve satici birbirini tanimasin sen araci ol en cok kazandiran is o
Ne işi yapıyorsun evden anlatırmısınevden çalışıyorum ve kazanıyorum çok şükür isteyenler ulaşabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?