• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde iş yapmak

Sayın Cilga güzel bir noktaya değindiğin için teşekkür ederim. Lakin ne kadar zamandır Oriflame yapıyorsunuz bilemiyorum. Ben bu sektörü 2002 yılından beri takip ediyorum. Ürün satma zorunluluğu olan firmalarla çalışmak artık eski network marketing yapısı. Yeni firmalar özellikle 2008 ve sonrası ürün satma zorunluluğu koymuyor. Bununla birlikte Network Marketing işi için en güzel durum ülkeye yeni giren ve sağlam bir firma ile çalışılırsa ilerleyen süreçlerde çok kazandıran bir durumdur.

Bu sebeple sektördeki bazı firmalara örnek verecek olursak.

Gano Excel - 1995 yılında kurulmuş 21 yıllık bir firmadır. Türkiye'de 6. yılına girmiştir.
LR - 1985 yılında kurulmuş 31 yıllık bir firmadır. Türkiye'de yanlış bilmiyorsam 5 yıldır var.
Herbalife - 1980 yılında kurulmuş 36 yıllık bir firmadır. Türkiye'de 19 yıldır var.
Oriflame - 1967 yılında kurulmuş 49 yıllık bir firmadır. Türkiye'de ne kadar zamandır var bilmiyorum.
Amway - 1959 yılında kurulmuş 57 yıllık bir firmadır. Türkiye'de çok uzun yıllardır var.

ve sektörün en eski firması

Avon - 1886 yılında kurulmuş 130 yıllık bir firmadır. Türkiye'de çok uzun yıllardır var.

Bu firmaların ürünleri kalitelidir. Bununla birlikte şu an bu firmalardan birine giriş yapmak ne kadar kazançlıdır bilemiyorum. (Çok eski oldukları için.)

Dediğim gibi tavsiyem ülkeye yeni girmiş uluslararası alanda ödül almış ve ürün satma zorunluluğu olmayan bir firmada network marketing yapmak her zaman daha kazançlıdır. Çünkü Network Marketing uzun soluklu bir iştir. Bir kere bir sistem kurarsın ve kurduğun sistem sana ve ailene ömür boyu bakar.

Eğer bir network marketing firmasında nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda da bir bilginiz yoksa yanlış bir işe girmemek adına isterseniz bilgilendiririm. Mesela nereye kayıtlı firmalar en güvenilir firmalardır. Sağlık kurulunda bulunan doktorlar ve başarıları, bilgi birikimleri vs.

Her zaman hatırlanması gereken en temel ve vazgeçilemeyecek tek konu firmanız dünyanın en iyi firmasıda olsa eğer SPONSOR'unuz yanlış bir insansa o işte asla başarılı olamazsınız. (Sponsorunuzu dinlerseniz.)
SPONSOR'unuz dürüst, bilgili, güvenilir, doğruları söyleyen, doğruları savunan ve her zaman size destek veren bir insansa hangi firmada olursanız olun her zaman başarılı olursunuz.

Songül Hanım merhaba.
Yukarıdaki açıklamalarımdan sonra inşallah aklınıza ve gönlünüze yatkın işi bulursunuz.
(Sizden bir ricam var izninizle.)
Çocuğunuz var hiç bir şey kolay değil bununda farkındayım ve kendinize lütfen engel koymayın.

"öyle pek çevrem de yok"
"Aslında makine dikişi biliyorum tabi unutmadiysam :) ama çocuğum var yetistiremem ki."

dediğiniz zaman ne çevreniz oluşur ve ne de yetiştirebilirsiniz.

Hayat kendimize koyduğumuz kalıplarla gidiyor. Hangi işe karar verirseniz verin çocuğunuz sizi örnek alsın.
"Annem kolay olmayanı başardı desin. Yetiştirilemeyecek şeyleri yaptı desin. Çevresi yokken öyle bir iş yaptı ki artık tanınan bir sima oldu desin."

Sizi örnek alsın her zaman. Bu sebeple lütfen bir kalıba sokmayın kendinizi, sınırlama getirmeyin kendinize.

Çok konuştum sanırım. :) :)

Aklınıza takılan ve network marketing sektörüyle ilgili danışmak istediğiniz birşeyler olursa çekinmeden sorun lütfen.
Çünkü Dünya'nın en güzel işidir. Lakin insanlarımızın yüzde 90'ı yanlış yapıyor ve sektörün yanlış anlaşılmasına sebep oluyorlar. Benim amacım sektörü düzgün anlatabilmek ve insanların bilinçlenmesini sağlamak.

Sayin likear anket doldurmak ve makale yazmak konusunda mi yoksa network marketing konusunda mi yardim istiyorsun?

Evde el emekleri konusunda : ( tesbih isi olsa cok iyi olur ama yetkili bulamiyorum

Yapmak istemiş olduğunuz iş sizin sadece ve sadece gününüzü kurtarmanizi sağlar. Gelecek yapılandırmak istiyorsaniz başka işlere bakmalısınız.

merhaba kızlar yorumlardn anladıgım kadarıyla hepimiz aynı dertten yakınıyoruz evimizde para kazanmak istiyoruz evde yazı yazarak para kazanıyorum dilerseniz sizde bu adresten basvuru yapıp makale yazabilrsnz umarım size de az da olsa yardımcı olur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapabilirim ki satabilecegim kimse yok, bu işi yapmayı düşündüm daha önce ama satamadiktan sonra ne kazandıracak bana çok elverişli değilimdir bu konuda. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Songül hanım sakıncası yoksa mailden haberleşelim mi burdan takip edemiyorum. nagihantarhn@gmail.com sizinle bu işin püf noktalarını konuşmak istiyorum sandığınız kadar zor değil. mesaili bir işte çalışmak çok daha zordur.

Arkadaslar aranizda yeniyim. Bende ayni dertten muzdaribim. Esim calismama izin vermedigi icin yillardir evde cirpinip duruyorum. Ne yapabilirim. Nasil oyalanabilirim. Kendi kazancimi nasil saglayabilirim... Donup dolasip kendimi ayni noktada buluyorum.

Yuksekokul mezunuyum. Estetisyenlik kursundan sertifika aldim. Iskur kurslarina katildim. Evde bi ara dekofatif sabun uretimi yaptim kazancim fenada olmadi ancak ev ortaminda yurumedide bu durum..

Sohbet chat sitelerine iyi kotu bir iki konularda ekledim. Yani anliyacaginiz adam gibi bir baltaya sap olamadim. Hala arayislar icindeyim..

Ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah gonlumuze gore versin insallah.. ama artik bi ise yaramak istiyorum gercekten

Arkadaslar aranizda yeniyim. Bende ayni dertten muzdaribim. Esim calismama izin vermedigi icin yillardir evde cirpinip duruyorum. Ne yapabilirim. Nasil oyalanabilirim. Kendi kazancimi nasil saglayabilirim... Donup dolasip kendimi ayni noktada buluyorum.

Yuksekokul mezunuyum. Estetisyenlik kursundan sertifika aldim. Iskur kurslarina katildim. Evde bi ara dekofatif sabun uretimi yaptim kazancim fenada olmadi ancak ev ortaminda yurumedide bu durum..

Sohbet chat sitelerine iyi kotu bir iki konularda ekledim. Yani anliyacaginiz adam gibi bir baltaya sap olamadim. Hala arayislar icindeyim..

Ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah gonlumuze gore versin insallah.. ama artik bi ise yaramak istiyorum gercekten

evde internet üzerinden reklam izleyerek para kazanabilirsiniz bende yeni başladım. Email atın detaylı konuşalım (savarsongul@gmail.com)

Ben işimi buldummm :) evde çalışmak isterseniz (savarsongul@gmail.com) adresinden bana ulaşabilirsiniz. Üstelik çevreniz varsa bu iş tam size göre detaylı bilgi için mesaj atınız.

Ben işimi buldummm :) evde çalışmak isterseniz (savarsongul@gmail.com) adresinden bana ulaşabilirsiniz. Üstelik çevreniz varsa bu iş tam size göre detaylı bilgi için mesaj atınız.
Songül hanım merhaba bende iş arama sürecindeyim ve evde sıkılıyorum gerçekten eşim evimiz için elinden geleni yapıyor bende yapmak istiyorum. aysn_e@hotmail.com mail adresim eğer yardımcı olursanız çok sevinirim:KK9:

Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.

1 yaşında kızım var, bakması için verecek kimsem yok ki vermekte istemiyorum açıkçası. Böyle nereye kadar gidecek, gerçekten çok sıkılmaya başladım.

Şimdi kizlar size sormak istediğim ben evde nasıl bir iş yapabilirim? öyle pek çevrem de yok, konu komşum da yok yalnızım burda. Yapan arkadaşlar varsa beni bilgilendirir misiniz nasıl, neler yapıyorsunuz?

Ben de evden calisiyorum cok ama cok memnunum. Canim ne zaman baslamak isterse o zaman baslar o zaman bitiririm ise. Emlakcilik yapiyorum ev sahibini de aliciyi da internetten buluyorum. Kazanci da muthis iyi en fazla 5 saat calisiyorum gunde. Bence aracilik tarzi bi is yap yani alici ve satici birbirini tanimasin sen araci ol en cok kazandiran is o

Ben de evden calisiyorum cok ama cok memnunum. Canim ne zaman baslamak isterse o zaman baslar o zaman bitiririm ise. Emlakcilik yapiyorum ev sahibini de aliciyi da internetten buluyorum. Kazanci da muthis iyi en fazla 5 saat calisiyorum gunde. Bence aracilik tarzi bi is yap yani alici ve satici birbirini tanimasin sen araci ol en cok kazandiran is o

detaylı bir açıklama yaparmısınız nasıl bir iş bu

Emlakcilik yazdim daha ne kadar aciklayayim. En guzeli bi emlak sirketine basvurmak. Zaten onlar si ogretiyolar kisa sureli bi kurs veriyolar sonrasi evden yapiliyo.

emlakçılık olduğunu anladık ben evden olanını duymamıştım onun için bi bilgi istemiştim zaten

Back