- 9 Aralık 2015
- 780
- 416
- 53
- Konu Sahibi Songulipek
-
Nasıl bir iş anlatırmısınızBen işimi buldummm :) evde çalışmak isterseniz (savarsongul@gmail.com) adresinden bana ulaşabilirsiniz. Üstelik çevreniz varsa bu iş tam size göre detaylı bilgi için mesaj atınız.
Hangi semtte oturuyorsunuz bende vakit geçirmek için bir iş istiyorum evde yapabileceğimel işi tahta boyaman falan var mıdır
Oriflame işini kesinlikle önermiyorum yapabilirim diye kaydoldum ama çevremde kimse almadı.ust danısmanlar öyle baskı yaptı ki sen kendine al bize ustlerimiz kızıyor diye hayır dedikçe mesaj arama whatsap yoluyla rahatsiz ettiler.
Meğer uye uaptıklari kişiler üzerinden hediye ve prim alıyorlarmiş ve ısrarlari bı yuzdenmiş.
Kaydımı silin aramasın kimse diye merkezi aradim dilekçe vermem gerekiyormuş
Ugraşilacak bir iş değil
Arkadaslar aranizda yeniyim. Bende ayni dertten muzdaribim. Esim calismama izin vermedigi icin yillardir evde cirpinip duruyorum. Ne yapabilirim. Nasil oyalanabilirim. Kendi kazancimi nasil saglayabilirim... Donup dolasip kendimi ayni noktada buluyorum.
Yuksekokul mezunuyum. Estetisyenlik kursundan sertifika aldim. Iskur kurslarina katildim. Evde bi ara dekofatif sabun uretimi yaptim kazancim fenada olmadi ancak ev ortaminda yurumedide bu durum..
Sohbet chat sitelerine iyi kotu bir iki konularda ekledim. Yani anliyacaginiz adam gibi bir baltaya sap olamadim. Hala arayislar icindeyim..
Ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah gonlumuze gore versin insallah.. ama artik bi ise yaramak istiyorum gercekten
Bende evde ek iş yapmak istiyorum detaylı olarak anlatırmısımız acabaSongül Hanım merhaba ben özel bir firmada muhasebe müdürlüğü yapıyorum Bursada yaşıyorum. Aynı Zaman'da LR da iş ortağıyım. Size gelin birlikte muhasebe yapalım diyemem. Ama gelin sizde Lr da iş ortağı olun diyorum. Bu iş için çevreye ihtiyacınız yok eğer öyle olsaydı inanın ben yapıyor olmazdım. Sizin şuan yaşadığınız boşluğu kısa bir dönemde olsa bende yaşadım. Size yardımcı olmak isterim sonuçta kaybedeceğiniz bir şey yok . 0543 914 83 60 whatsuptan yazarsanız detaylı anlatarak destek olabilirim.Hoşçakalın.
Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.
1 yaşında kızım var, bakması için verecek kimsem yok ki vermekte istemiyorum açıkçası. Böyle nereye kadar gidecek, gerçekten çok sıkılmaya başladım.
Şimdi kizlar size sormak istediğim ben evde nasıl bir iş yapabilirim? öyle pek çevrem de yok, konu komşum da yok yalnızım burda. Yapan arkadaşlar varsa beni bilgilendirir misiniz nasıl, neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?