• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde iş yapmak

Oriflame işini kesinlikle önermiyorum yapabilirim diye kaydoldum ama çevremde kimse almadı.ust danısmanlar öyle baskı yaptı ki sen kendine al bize ustlerimiz kızıyor diye hayır dedikçe mesaj arama whatsap yoluyla rahatsiz ettiler.
Meğer uye uaptıklari kişiler üzerinden hediye ve prim alıyorlarmiş ve ısrarlari bı yuzdenmiş.
Kaydımı silin aramasın kimse diye merkezi aradim dilekçe vermem gerekiyormuş
Ugraşilacak bir iş değil

Oriflame işini kesinlikle önermiyorum yapabilirim diye kaydoldum ama çevremde kimse almadı.ust danısmanlar öyle baskı yaptı ki sen kendine al bize ustlerimiz kızıyor diye hayır dedikçe mesaj arama whatsap yoluyla rahatsiz ettiler.
Meğer uye uaptıklari kişiler üzerinden hediye ve prim alıyorlarmiş ve ısrarlari bı yuzdenmiş.
Kaydımı silin aramasın kimse diye merkezi aradim dilekçe vermem gerekiyormuş
Ugraşilacak bir iş değil

Söylediğiniz iyi oldu bir ara aklımdan geçirmiştim teşekkürler. Benim yaptığım katalog pierre cardin iç çamaşırı işiydi oda ramazan, tatil, olaylar olunca bıraktım artık.

Songül Hanım merhaba ben özel bir firmada muhasebe müdürlüğü yapıyorum Bursada yaşıyorum. Aynı Zaman'da LR da iş ortağıyım. Size gelin birlikte muhasebe yapalım diyemem. Ama gelin sizde Lr da iş ortağı olun diyorum. Bu iş için çevreye ihtiyacınız yok eğer öyle olsaydı inanın ben yapıyor olmazdım. Sizin şuan yaşadığınız boşluğu kısa bir dönemde olsa bende yaşadım. Size yardımcı olmak isterim sonuçta kaybedeceğiniz bir şey yok . 0543 914 83 60 whatsuptan yazarsanız detaylı anlatarak destek olabilirim.Hoşçakalın.

Arkadaslar aranizda yeniyim. Bende ayni dertten muzdaribim. Esim calismama izin vermedigi icin yillardir evde cirpinip duruyorum. Ne yapabilirim. Nasil oyalanabilirim. Kendi kazancimi nasil saglayabilirim... Donup dolasip kendimi ayni noktada buluyorum.

Yuksekokul mezunuyum. Estetisyenlik kursundan sertifika aldim. Iskur kurslarina katildim. Evde bi ara dekofatif sabun uretimi yaptim kazancim fenada olmadi ancak ev ortaminda yurumedide bu durum..

Sohbet chat sitelerine iyi kotu bir iki konularda ekledim. Yani anliyacaginiz adam gibi bir baltaya sap olamadim. Hala arayislar icindeyim..

Ne olacak bu halimiz bilmiyorum... Allah gonlumuze gore versin insallah.. ama artik bi ise yaramak istiyorum gercekten

Songül Hanım merhaba ben özel bir firmada muhasebe müdürlüğü yapıyorum Bursada yaşıyorum. Aynı Zaman'da LR da iş ortağıyım. Size gelin birlikte muhasebe yapalım diyemem. Ama gelin sizde Lr da iş ortağı olun diyorum. Bu iş için çevreye ihtiyacınız yok eğer öyle olsaydı inanın ben yapıyor olmazdım. Sizin şuan yaşadığınız boşluğu kısa bir dönemde olsa bende yaşadım. Size yardımcı olmak isterim sonuçta kaybedeceğiniz bir şey yok . 0543 914 83 60 whatsuptan yazarsanız detaylı anlatarak destek olabilirim.Hoşçakalın.
Bende evde ek iş yapmak istiyorum detaylı olarak anlatırmısımız acaba

Evde yapilacak ek iş icin bilgi almak isteyen arkadaslar ozelde mesaj atabilirsiniz

Bu paket üyelik alış fiyatı ile sadece 103 tl ...
üye olmak demek sadece ürünü %40 uyguna alıp denemek demek.bir daha ister alın ister almayın zorlama yok.Size bir borç gelmez çünkü açık hesap yok...migros indirim kartı gibi dusunun lr dan indirimli ürün alma hakkınız olur...ister alın ister almayın onun keyfi size kalır. ..Bizim gibi iş olarak yapmak zorunda değilsiniz.sadece 1 kez deneyin..aramıza gelin...Bugün üye olmaya karar verirseniz benim için çok önemli .sadece 1 msj istiyorum

Bnmde kimsem yoktu hatta tanidiklarimda almiyodu benden ama isteyince oldu internet yeter bence.kazanmak istiyorsan eger kazanirsin kendi butceni kendin belirle ne kadar kazanmak iatiyorsan o kadar cakisman gerekiyor.bana msj atabilirsin

Anadolu’nun el emeği ve göz nuruyla çalışan ve üreten sevgili hanımları,

Türkiye’de ve tüm dünyada (özellikle batıda) el emeği ile üretilmiş orijinal tasarım ürünleri talep eden bir pazar ortaya çıkmış ve giderek genişlemektedir. Bu konuda becerikli olan Anadolu kadınları olarak bu pazarda yerimizi vakit kaybetmeden almalıyız. Anka Projesi bu anlayışla geliştirilmiştir.
Kısaca anlatmak gerekirse Anka Projesi; bu pazara hakim olmak için ürün geliştirip web üzerinden satışa sunmak amacıyla harekete geçme amacını gütmektedir. Burada hareket noktamız, Anadolu hanımlarının üreteceği geleneksel ve modern anlayışın bileşimiyle oluşturulmuş el emeği ve göz nuru elişleridir.
Projenin işleyişi kısaca şöyle olacaktır:
Kuracağımız bağlantılarla bir üretim ağı oluşturacağız. Bu ağ ne kadar geniş olursa o kadar iyi. Çünkü kaliteli ürünler seçilerek satışa sunulacaktır. Kaliteyi belirleyen şey de; işçilik, malzeme ve tasarımın satılabilir nitelikte olmasıdır.
Tasarım mevzuu zaten geleneksel işlerimizde bulunmakta olan muhteşem örneklerde mevcut olmakla birlikte bunları modern anlayışla yeni ürünlere uygulayarak çok daha zenginleştireceğiz.
İşçiliğimiz, yani hanımlarımızın el becerisi, zaten sizlerin hünerli ve titiz ellerinizde mevcut.
Malzemeyi de sizlere biz temin edeceğiz. Gönderdiğiniz işler değerlendirme ekibimiz tarafından incelenip onaylandıktan sonra işçilik ve malzeme ücretiniz belirlenip sizlere ödenecek.
Sistem şöyle:
1. Size ürün modellerini, istenen özellikleri (renk, biçim, malzeme vb.) gönderiyoruz.
2. Ürün sipariş aldığında biz de size sipariş veriyoruz.
3. Siz işi yapıp bize gönderiyorsunuz.
4. İş, tecrübeli hanımlardan oluşan değerlendirme ekibinde incelenip onaylıyor.
5. Ücretiniz size hemen ödeniyor.
Üretim ağımız için şu an altyapı ve arge çalışmaları yapıyoruz. Siz de iyi derecede el becerilerine sahipseniz lütfen ağımıza katılın.
Elleriniz dert görmesin, sağlıcakla kalın..

Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.

1 yaşında kızım var, bakması için verecek kimsem yok ki vermekte istemiyorum açıkçası. Böyle nereye kadar gidecek, gerçekten çok sıkılmaya başladım.

Şimdi kizlar size sormak istediğim ben evde nasıl bir iş yapabilirim? öyle pek çevrem de yok, konu komşum da yok yalnızım burda. Yapan arkadaşlar varsa beni bilgilendirir misiniz nasıl, neler yapıyorsunuz?

merhaba adresinden bana ulaşırsan yardımcı olabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar İş arayan,ekmeğimi taştan çıkarırım diyen herkese seslenmek istiyorum buradan. Sizlere harika bir is teklifim var.. Çalışma saatlerinizi kendiniz ayarlayabileceginiz,istediğiniz kadar para kazanabileceğiniz bir iş, çünkü ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Merak edenler bana .... adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam hanimlar bende network marketing isi yapiyorum. benim sirketimin sagladigi kazanctan da cok memnunum kisa sürede kariyer imkani taniyan altina da araba veren bir alman sirketi. her ay ürün almak zorunda degilsiniz ya da katalog elinizde kapi kapi dolasmak zorunda kalmazsiniz. önemli olan sistemi iyi tanimak ve programli bir sekilde ilerlemek. nasil olacagini merak edenlere seve seve anlatirim. yeter ki idealleriniz hayalleriniz ve hedefleriniz olsun

Back