- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 32
- Konu Sahibi Songulipek
-
el işi
katalok
pekde çeşit yok
Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.
1 yaşında kızım var, bakması için verecek kimsem yok ki vermekte istemiyorum açıkçası. Böyle nereye kadar gidecek, gerçekten çok sıkılmaya başladım.
Şimdi kizlar size sormak istediğim ben evde nasıl bir iş yapabilirim? öyle pek çevrem de yok, konu komşum da yok yalnızım burda. Yapan arkadaşlar varsa beni bilgilendirir misiniz nasıl, neler yapıyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.
1 yaşında kızım var, bakması için verecek kimsem yok ki vermekte istemiyorum açıkçası. Böyle nereye kadar gidecek, gerçekten çok sıkılmaya başladım.
Şimdi kizlar size sormak istediğim ben evde nasıl bir iş yapabilirim? öyle pek çevrem de yok, konu komşum da yok yalnızım burda. Yapan arkadaşlar varsa beni bilgilendirir misiniz nasıl, neler yapıyorsunuz?
Valla ayni durumdayim canim bulursan öyle bisey banada haber et :)
Ben bulamadim
bazı katalok işlerinin çevreyle ilgisi yokki canım
kendi ihtiyaçlarını daha ucuza alacagın firmalar var
çocugun varsa br çorap bile gelse ona kardır
Teşekkürler canım bakicam
Araştırıyorum hala internette baktım ama internette de pek güven olmaz.
Internette evlere madal davetye vs diyo ama hepsi asilsiz bende önce merak ettm aradm hcte bulamadim valla
Orda napiliyomus sayiyomuymussun onlariAynen canım. Birde bayan iç giyim var "evde iş imkanları" diye bir site. Istersen oraya girip bakabilirsin ben güvenemedim şahsen.
Orda napiliyomus sayiyomuymussun onlari
Yok onlar gönderip, sen satış yapacaksın canım. Komşularına, arkadaşlarına falan az önce yine baktım da bulamadım bu sefer birazdan yine bakarım.
Baktim biyer var hep fanteziler vardi aman ben kime satayim onlari zaten biyere gidiyo olsam evde canim sklmaz :)
Baktim biyer var hep fanteziler vardi aman ben kime satayim onlari
Baktim biyer var hep fanteziler vardi aman ben kime satayim onlari zaten biyere gidiyo olsam evde canim sklmaz :)
Benim de aklıma satmak geldi ama dedigim gibi kimse yok. O yüzden vazgeçtim kalırdı elimde ne kadar doğru oda bilinmez :)
Aman böyle sey cok ben gidip millete camasir satamam zaten bi ara vardi byle evlere is verenler hatta annem merak edip istemisti ozman kus gagasi yapiyolardi alcidan kalip alci vs getriyolardi eve iste kilosu 10 20 lira biseydi sanirim suyla karistirip kaliba dökup bekletip kuruynca kaldiriyosun briktiriysn geli aliyolardi falan ama sonra annem ugrasmak istemedi bikere yapti brakti.
Can skntisi olsa smdi yapardim hem para kazanm hem ugraş olsun diye ama yok artik sanirim eskden coktu kalem yapma davetye mandal ucak falan falan.[/QUOT
Aslında güzel işmiş. bende dışardan iş alıyordum kendim gidip alıp geliyordum ama bir günde bitmesi gerekti. Olmadi bıraktım şimdi ne yapacagimi buldum sanirim havlu yapmayı düşünüyorum daha önce dikiş kursuna gitmiştim eğer unutmadiysam yapıp yapıp satarım.
Merhaba songül hanım evde ve çocuğunuz yanınızda yapabileceğiniz en güzel iş networkmarketing dir. Adil kazanç sağlayabileceğiniz bu iş de en iyi şirketlerden birisi Oriflame dir. Oriflame de çok fazla satış yapmanıza gerek yoktur. Ayda sadece 200 tl lik satış yapmanız yeterli. Bu yüzden çevrenizin kısıtlı olması problem olmaz. İşinize tanıdıklarınızı davet ederek ekip kurarsanız, ekibinizle birlikte satışnız artmış olacağı için güzel primler kazanırsınız. 40 tl,100 tl, 200 tl, 400 tl 600 tl 1000 tl, 1500tl, 2000 tl.... şeklinde artan kazancınız olur. Ben bu işi yapıyorum şuanda dilerseniz işin ayrıntılarını anlatabilirim özetle kendi işimin patronuyum ve çok mutluyum :)Merhaba arkadaşlar; Dert değil bu yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim umarim doğru yere yazmışımdır. Evde bütün gün aynı şeyleri yapmaktan bıktım, kendi paramı kazanmak istiyorum artık, sizden de akıl almak için yazıyorum.
Merhaba songül hanım evde ve çocuğunuz yanınızda yapabileceğiniz en güzel iş networkmarketing dir. Adil kazanç sağlayabileceğiniz bu iş de en iyi şirketlerden birisi Oriflame dir. Oriflame de çok fazla satış yapmanıza gerek yoktur. Ayda sadece 200 tl lik satış yapmanız yeterli. Bu yüzden çevrenizin kısıtlı olması problem olmaz. İşinize tanıdıklarınızı davet ederek ekip kurarsanız, ekibinizle birlikte satışnız artmış olacağı için güzel primler kazanırsınız. 40 tl,100 tl, 200 tl, 400 tl 600 tl 1000 tl, 1500tl, 2000 tl.... şeklinde artan kazancınız olur. Ben bu işi yapıyorum şuanda dilerseniz işin ayrıntılarını anlatabilirim özetle kendi işimin patronuyum ve çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?