- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.874
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Siz de eşiniz de hatalısınız, çiftler kendi kafasına göre plan yapmamalı, plan yapmadan önce konuşulur, ikinizde de diyalog eksikliği var, babalarınızı ortak başka bir planınız var mı olabilir mi teyit etmeden kafanıza göre çağırıyorsunuz sonra kavga ediyorsunuz, ayrıca siz babanız arayıp gelmek istediğini söylediğinde uçak bileti aldığınız detayını nasıl atlarsınız ki? Emin olun eşinizin babasının geleceğini söyleyip gelme baba demek kadar ayıp kaçıyor böyle detayları atlamanız, adamcağız gelse sizi de alıp dönecek sanarak gelecek, sonra kızı baba biz uçakla gideceğiz diyecek, bu konuda hatalı olan sizsiniz, babanız sizle konuşmuş çünkü, babanıza kayınpederim gelecek gelme demeyin, babacığım dalgınlığıma geldi sana tamam demiş oldum ama biz plan yapmıştık gelenler olacak düğüne de uçakla gideceğiz, senin gelmeni çok istiyorum dalgınlığım için de özür dilerim ama bu planı düğün sonrası için yeniden konuşsak olur mu deyin babanız anlayışla karşılar.Babam kendisi dedi temmuz başında geleyim diye.Ben kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki.Gerçekten babası ters bu konuda kendi akrabalarıyla tartışan bi adam.Açar siyaset konusunu on saat anlatır babam da onu nereye kadar dinler bilemiyorum....
ikiside gelsin ölmezsiniz ki ikiside hemen hemen aynı şey içib geliyor gereksiz ortalığı siz germişsinizBabam evimi atandığım yeri görmedi ki hiç ama
olsun Kayinvalideniz alınmaz mi kendi eşinin yok sayılması durumunda. muhtemelen eşine söylemiştir de zatenkayınpederimle konuşmamış ki kayınvalidemle konuşmuş
Sanırım sadece sizin zihniniz yorulmuş herkes anlamış.Yazı da çok düzgün kitap okumanızı öneririm anlama gücünüz artar
Ay anam düşman başına. Bunları düşman ülkeye sal iki günde talan Edip gelirlerEn sevdiğim aşiret
Ay anam düşman başına. Bunları düşman ülkeye sal iki günde talan Edip gelirler
Eşiniz babasına gelme demiş siz istemediniz diye, sizde gayet diyebilirsinizEşimi sallamamam söz konusu değil.Düşünsene baban temmuzda geleyim dicek sen de gelme kayınbabam geliyor diyebilir miydin?Babamı kırmak istemiyorum
Hahahah hakkaten sürekli kendi babasını çağırabilir konu sahibibence boşanın.
kendinize ailesi, arkadaşı, kimsesi olmayan birini bulup onunla evlenin.
Konu çok karışık,açıkcası tamamını okuyamadım.Babamla annem ayrı.Ben uzak bir şehire atandım.Babam da tek olduğu için evimi görsün nerede çalıştığımı görsün istiyorum.Kayınvalidem de çalışıyor güzellik salonu var bırakamıyor.Kayınpederim de haliyle gelmek görmek istiyor.
O değil de sen her konuda "bayanlar" ı ötekileştiriyosun ve eleştiriyosun.Bence sen erkek üyesin.evdeki kavgaların fitilini, genelde bayanlar yakıyor...
gerçekten değilim, ama yeni nesil kızlar bana ters geliyor:)O değil de sen her konuda "bayanlar" ı ötekileştiriyosun ve eleştiriyosun.Bence sen erkek üyesin.
Ben de şunu eklemek istiyorum.gerçekten değilim, ama yeni nesil kızlar bana ters geliyor:)
bilinçli bir çekinme değil benimki açıkçası, sadece bayan demek daha kibar geliyor bana...nasıl ki memeye, göğüs diyorsak...Ben de şunu eklemek istiyorum.
Bayan kelimesi pek şık olmuyor.
Biz kadınız.
Dünyada iki cins insan var,kadın ve erkek.
Erkeklere 'bay' demeyip, 'erkek' diyoruz da kendimize niye 'kadın' demekten çekiniyoruz.
Bence bu üye erkek , her konuya kadınlara "bayan" diyen gıcık erkek yorumları yapıyor.Kadınları suçluyor.Ben de şunu eklemek istiyorum.
Bayan kelimesi pek şık olmuyor.
Biz kadınız.
Dünyada iki cins insan var,kadın ve erkek.
Erkeklere 'bay' demeyip, 'erkek' diyoruz da kendimize niye 'kadın' demekten çekiniyoruz.
Valla ben ona meme diyorum :)) yıllarca tedavi olduğum bir orgsnim olduğu için hiç göğüs demek gelmedi içimden :)bilinçli bir çekinme değil benimki açıkçası, sadece bayan demek daha kibar geliyor bana...nasıl ki memeye, göğüs diyorsak...
Erkek mi bilemem.Bence bu üye erkek , her konuya kadınlara "bayan" diyen gıcık erkek yorumları yapıyor.Kadınları suçluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?