• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde eşime bağırışım ve komşulara rezil oluşum :(

bilinçli bir çekinme değil benimki açıkçası, sadece bayan demek daha kibar geliyor bana...nasıl ki memeye, göğüs diyorsak...
Toplumumuzda,ben dahil,
kadınlığından mutlu ve bilinçli kadınlar,
'bayan' kelimesini kibarlık olarak algılamıyor ve bu hitaptan hoşlanmıyor,aklınızda bulunsun.

Toplumumuzda,ben dahil,
kadınlığından mutlu ve bilinçli kadınlar,
'bayan' kelimesini kibarlık olarak algılamıyor ve bu hitaptan hoşlanmıyor,aklınızda bulunsun.
eskidende kadın dendiğinde kaba bulunur, bayan denmesi tavsiye edilirdi, bizde öyle öğrenmiştik...bence bunlara gelene kadar, başka konularda kafa yormalıyız...

Adam hakli siz sallamayarak aklinizca plan yapmissiniz.Benden tavsiye olsun size adamin ailesine saygi duyun ve gelmesinler diye aklinizca planlar yapmayin daha coook rezil olursunuz konu komsuya cunku yazarken biz bile hissediyoruz sizin ozellikle babanizi cagirdiginizi.Evlilik planlarla yurumez

Evet bunu çıkardım. Iki medeni insan gibi sohbet ederler, tv izlerler v.b. Siz bir kadın ile erkek yalnız kalınca kim olursa olsun surekli sevisiyorlar mi sanıyorsunuz?
konu sahibinin tek haklı olduğu konuyu bu kadar ters anlamayı nasil başardınız ben burda hayret ettim.

ne demek birinin annesi birinin babası evde tek başına tv izlesin sohber etsin?
dini acıdan bakmıyorum bile, ama bu insanlara saygısızlık değil mi?
rahat etmeyeceği ortamlara neden soksun ki misafirleri? Kimse onlarin seviseceginden korkmaz tabi, Bastan söylese hadi neyse muhtemelen aynı tarihte gelmezler. Ama evde anne varken kp gelsin sohbet ederler demek de bayagi saygisizlik olur. Bir aksam yemegine bile gitsek orda zaman geçiremeyeceğim misafirden hoşlanmam

konu sahibi tüm sayfaları okumadım, ama bence esin gerçekten söylemeyi unutmuş. Haa bilseydim bile babama hayır diyemezdim diyorsun, bu çok yanlış. Sen demezsen o da demez. Evinize gelen gideni birlikte kararlastirmalisiniz

niye bu kadar gelen giden var onu da anlamadim. Sürekli erkeklerde bir trafik bir trafik cozemedim

Bence bu üye erkek , her konuya kadınlara "bayan" diyen gıcık erkek yorumları yapıyor.Kadınları suçluyor.
Yok kız ....gördüğüm orta yaş üstü "mutsuz kadinlar " da bu şekilde erkeği yüceltip kadını yermek için neredeyse fırsat arayisina giriyor!!

eskidende kadın dendiğinde kaba bulunur, bayan denmesi tavsiye edilirdi, bizde öyle öğrenmiştik...bence bunlara gelene kadar, başka konularda kafa yormalıyız...
Kafa yoracak,uzun uzadıya tartışılacak
bir konu değil zaten.
Size farklı bir bakış açısı sundum,
değerlendirip,değerlendirmemek
sizin bileceğiniz iş.

Konu sahibinin meslegini hakimlik diye hatırlıyorum . Hangi çılgın komşu tartışmayı duyduğunu belli edecek ki😅😅
İdari hakim Anamnezcim.
İİBF mezunu hanım kızımız.
Görümcesiyle olan ders notu kavgasından hatırlıyorum kendisini.
Bak el aldım senden.

Konu sahibinin meslegini hakimlik diye hatırlıyorum . Hangi çılgın komşu tartışmayı duyduğunu belli edecek ki😅😅
Hakimse nlmuş yahu belli etseler ne farkeder ancak komşular arası kavga olacak ki polis gelecek olay mahkemeye taşınacak vs vs:confused:

Hakimse nlmuş yahu belli etseler ne farkeder ancak komşular arası kavga olacak ki polis gelecek olay mahkemeye taşınacak vs vs:confused:
Kız sen bilmiyorsun guzel memleketimde bir şehirde milletin halı saha maçı savcı beyin maçıyla cakisti diye hepsi gözaltına alındı😂 Ben apartmana girip çıkarken hakim hanıma omzum değer ,bakisimdan rahatsız filan olur diye bile korkarim....ne kavgasını ima etmesi ,ne rahatsizligimi dile getirmesi

Aileleriniz boşandı mı, niye sürekli ayrı ayrı ziyarete geliyorlar ne garip bir durum.

İdari hakim Anamnezcim.
İİBF mezunu hanım kızımız.
Görümcesiyle olan ders notu kavgasından hatırlıyorum kendisini.
Bak el aldım senden.
Vallaha hakim hakimdir benim için .Ceketimi iliklerim balkonda filan karşılaşırsak :-) Senin hafizan benden iyidir ...ona hiç şüphem yok ..yillarin tecrübesi var sende😎

Kız sen bilmiyorsun guzel memleketimde bir şehirde milletin halı saha maçı savcı beyin maçıyla cakisti diye hepsi gözaltına alındı😂 Ben apartmana girip çıkarken hakim hanıma omzum değer ,bakisimdan rahatsız filan olur diye bile korkarim....ne kavgasını ima etmesi ,ne rahatsizligimi dile getirmesi
Aa çok ilginç.
Mesleğini aleyhine kullanan tipler onlar demek ki
Neticede onlar da iş yeri dışında senin benim gibi insan ve dokunulmazlıkları yok
Hakimse eşinin babasına salak demesin o zaman
Savcıysa maç yapmasın gitsin ansiklopedi okusun 😝

Vallaha hakim hakimdir benim için .Ceketimi iliklerim balkonda filan karşılaşırsak :-) Senin hafizan benden iyidir ...ona hiç şüphem yok ..yillarin tecrübesi var sende😎
Üç dört yıl önce,eşim,trafikte bir beyle tartıştı.
Yol hakkı bende,hayır sende değil,
bende mevzusu.
Adam diklenip,ben savcıyım dedi.
Ters konuşup,eşimi bilerek tahrik etti.
İstedi ki eşim üzerine yürüyüp,darp etsin.
Ondan sonra da süründürecekti sanırım.
Eşim de;ben de öğretmenim,
ne yapayım savcıysan?
Hem senin gibi koskoca savcıya yakışıyor mu trafikte vatandaşla kavga etmek?
Ayrıca şu anda mesaide değiliz.
İlle de kavga edeceğim diyorsan ekip çağırıyorum,dedi.
Savcı bey durdu,düşündü,arabasına binip gitti.
Ben de o sırada hafiften tırsmış olarak avukat olan kardeşimi arıyordum.
Oğlumuzu hafta sonu kursu için okula götürüyorduk.
Okulun önüne gelince ne görelim?
Savcı bey de oğlunu indiriyor arabadan.
Tesadüfün böylesi...

Babam kendisi dedi temmuz başında geleyim diye.Ben kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki.Gerçekten babası ters bu konuda kendi akrabalarıyla tartışan bi adam.Açar siyaset konusunu on saat anlatır babam da onu nereye kadar dinler bilemiyorum....
O zaman sizin babanıza ayıp olursa onun babasına da ayıp olur gelme demek. Babasının haberi yok sadece annesi biliyor yazmışsınız ama belki annesi babasına demiştir çoktan. Demese bile eşiniz babasının gelmesini istiyor olabilir, kavga ettikçe aranız bozulur eşinizle. Bence ikisini de çağırın babanızı da siyaset konusunda uyarın konu açılırsa yorumda bulunmaması için.

Gencler rica ediyorum kavga etmeyin komsularinizada yazik
Belki sağınızda solunuzda artık yaşı kemale ermiş dinlenmek isteyen insanlar olabilir

Back