- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Toplumumuzda,ben dahil,bilinçli bir çekinme değil benimki açıkçası, sadece bayan demek daha kibar geliyor bana...nasıl ki memeye, göğüs diyorsak...
eskidende kadın dendiğinde kaba bulunur, bayan denmesi tavsiye edilirdi, bizde öyle öğrenmiştik...bence bunlara gelene kadar, başka konularda kafa yormalıyız...Toplumumuzda,ben dahil,
kadınlığından mutlu ve bilinçli kadınlar,
'bayan' kelimesini kibarlık olarak algılamıyor ve bu hitaptan hoşlanmıyor,aklınızda bulunsun.
konu sahibinin tek haklı olduğu konuyu bu kadar ters anlamayı nasil başardınız ben burda hayret ettim.Evet bunu çıkardım. Iki medeni insan gibi sohbet ederler, tv izlerler v.b. Siz bir kadın ile erkek yalnız kalınca kim olursa olsun surekli sevisiyorlar mi sanıyorsunuz?
Yok kız ....gördüğüm orta yaş üstü "mutsuz kadinlar " da bu şekilde erkeği yüceltip kadını yermek için neredeyse fırsat arayisina giriyor!!Bence bu üye erkek , her konuya kadınlara "bayan" diyen gıcık erkek yorumları yapıyor.Kadınları suçluyor.
Olabilir.Kadının düşmanı hep kadındır zaten.Yok kız ....gördüğüm orta yaş üstü "mutsuz kadinlar " da bu şekilde erkeği yüceltip kadını yermek için neredeyse fırsat arayisina giriyor!!
Kafa yoracak,uzun uzadıya tartışılacakeskidende kadın dendiğinde kaba bulunur, bayan denmesi tavsiye edilirdi, bizde öyle öğrenmiştik...bence bunlara gelene kadar, başka konularda kafa yormalıyız...
'Sallamıyorsun
Sallamıyorsun diye on kere diretince artık pes ettim sallamıyorum dedim
Heee!!!! demek sallamıyorsun!!!' dedi
Komşuları da sallama madem. Onlar eksik kalmasın.sürekli sen beni sallamıyorsun diyip duruyor.
Konu sahibinin meslegini hakimlik diye hatırlıyorum . Hangi çılgın komşu tartışmayı duyduğunu belli edecek kiKomşuları da sallama madem. Onlar eksik kalmasın.
İdari hakim Anamnezcim.Konu sahibinin meslegini hakimlik diye hatırlıyorum . Hangi çılgın komşu tartışmayı duyduğunu belli edecek ki
Hakimse nlmuş yahu belli etseler ne farkeder ancak komşular arası kavga olacak ki polis gelecek olay mahkemeye taşınacak vs vsKonu sahibinin meslegini hakimlik diye hatırlıyorum . Hangi çılgın komşu tartışmayı duyduğunu belli edecek ki
Kız sen bilmiyorsun guzel memleketimde bir şehirde milletin halı saha maçı savcı beyin maçıyla cakisti diye hepsi gözaltına alındıHakimse nlmuş yahu belli etseler ne farkeder ancak komşular arası kavga olacak ki polis gelecek olay mahkemeye taşınacak vs vs
Vallaha hakim hakimdir benim için .Ceketimi iliklerim balkonda filan karşılaşırsakİdari hakim Anamnezcim.
İİBF mezunu hanım kızımız.
Görümcesiyle olan ders notu kavgasından hatırlıyorum kendisini.
Bak el aldım senden.
Aa çok ilginç.Kız sen bilmiyorsun guzel memleketimde bir şehirde milletin halı saha maçı savcı beyin maçıyla cakisti diye hepsi gözaltına alındıBen apartmana girip çıkarken hakim hanıma omzum değer ,bakisimdan rahatsız filan olur diye bile korkarim....ne kavgasını ima etmesi ,ne rahatsizligimi dile getirmesi
Oda diyemez gelme diye. Siz diyemezken ondan beklemeniz yanlis.Yani insanlık hali ben de anlamadım nasıl duymadım nereye daldım.Ama duysaydım da babam temmuzda geleyim dediğinde gelme kayınbabam gelicek diyemezdim ki
Üç dört yıl önce,eşim,trafikte bir beyle tartıştı.Vallaha hakim hakimdir benim için .Ceketimi iliklerim balkonda filan karşılaşırsakSenin hafizan benden iyidir ...ona hiç şüphem yok ..yillarin tecrübesi var sende
O zaman sizin babanıza ayıp olursa onun babasına da ayıp olur gelme demek. Babasının haberi yok sadece annesi biliyor yazmışsınız ama belki annesi babasına demiştir çoktan. Demese bile eşiniz babasının gelmesini istiyor olabilir, kavga ettikçe aranız bozulur eşinizle. Bence ikisini de çağırın babanızı da siyaset konusunda uyarın konu açılırsa yorumda bulunmaması için.Babam kendisi dedi temmuz başında geleyim diye.Ben kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki.Gerçekten babası ters bu konuda kendi akrabalarıyla tartışan bi adam.Açar siyaset konusunu on saat anlatır babam da onu nereye kadar dinler bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?