Evde eşime bağırışım ve komşulara rezil oluşum :(

bu arada esinizin babasına salak demissiniz ve olay cikaran yine sizsiniz.

Eşim benim babama salak dese ben esiniz kadar sakin kalamazdım.

Eşim neden haklı sizce?Eşimi duymuş bile olsam babam temmuzda geleyim dediğinde kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki kırılırdı
E peki eşiniz mi diyecek bu durumda babasına kayınpederim gelecek sen gelme diye? Zaten babanıza geleceğim dediğinde kayınpederim gelecek o tarihte deseniz kendi gelmek istemeyecekti muhtemelen yani olmasını gereken bu.

e demekki kayınpederiniz oradayken babanız gelebiliyor.
gelme diyemediginize göre.
babanız oradayken de kayınpederiniz gelsin.
sizin baba kırılıyor da, eşinizin babası kırılmıyor mu?
üstelik daha önce gelme denmiş adama.
çok bencilsiniz.

Hala kendinizin haklı oldugunu düsünüyorsunuz ya bu kadar insan size yazmısken ben baska bir sey demiyorum. Allah esınize sabır versin.

Sanırım sadece sizin zihniniz yorulmuş herkes anlamış.Yazı da çok düzgün kitap okumanızı öneririm anlama gücünüz artar
Ne gerek var bu sözlere şimdi. Anlaşılıyor ama yazarken tekrar yaşamışsınız karışmış. Komşuları boş verin. Her evde oluyor kavga. Yalnız eşiniz son derece beyefendi. Şanslı bir kadınsınız. Kıymetini bilin. Evinizde yuvanızda mutlu olun. Sadece biraz sakin olmalısınız.

Benim eşim de benim için önemli olan seyleri duymadığında sinir oluyorum
Seninki de öyle olmuş

Evlilikte olur böyle seyler
Çok durma üzerinde olan olmuş

Babam kendisi dedi temmuz başında geleyim diye.Ben kayınpederim gelecek gelme diyemezdim ki.Gerçekten babası ters bu konuda kendi akrabalarıyla tartışan bi adam.Açar siyaset konusunu on saat anlatır babam da onu nereye kadar dinler bilemiyorum....

Hala ısrarla babama gelme diyemezdim ki çok kırılırdı diyor , onun ki baba eşininki başka birşey sanırım

Evet bunu çıkardım. Iki medeni insan gibi sohbet ederler, tv izlerler v.b. Siz bir kadın ile erkek yalnız kalınca kim olursa olsun surekli sevisiyorlar mi sanıyorsunuz?

Lütfen bu tarz cümleler kurmayın söz konusu annem var çünkü.O sizin görüşünüz biz o konuda rahat değiliz.

Babam alınır bana

Benim annemle babam ayrı.Evlendiğimizden beri babam ne evime geldi ne de atandığım şehri gördü gelmesini istiyorum.Kayınpederim de aynı şekilde gelmedi hiç.Kayınvalidemin güzellik salonu var bırakamıyor işini

iki KPde gelsin- adam siyaset konusuyor diye izole edilmezki.
baban zaten biliyordur bu durumu. arar dersin babana belki kendi gelmek istemez.
hem baban niye kirilsin? koskoca adam. sirayla ziyaret etsinler.

Birazcık abartmış olabilir misiniz? Eşiniz sakin bir şekilde söyleniyorsa bırakın söylensin illa ki orta yolu bulurdunuz birbirinizi böyle şeylerle yıpratmayın.

Aileme hakaret edemez kimse, ederse de boşarım. Evlilik birbirinin ailesine hakaret edip, hiçbir şey olmamış gibi davranmak değil bence. Bu benim görüşüm tabii.

Diğer konuda da eşiniz haklı bunu söyledim. Kriz geçirmenizi de anlamsız buldum. Bazı insanlar psikolojik olarak kendilerini bu noktaya çekiyorlar. Bayılmak, krize girmek gibi.

Eşin haklı gibi geldi çoğu yerde. Komşuları dusunmeye sıra gelene kadar...

O nasıl benzetme

Unuttum yada anlayamamısim en iyiniyetli savunma bence. Farkinda olmadan, art niyet barındırmayan bir eylem. Esiniz bu konuda savunmanizi yapmaniza ragmen üstünüze gelmis. O körüklemis siz gereksiz yere alev almissiniz. O kapatmıyorsa siz baska bir odaya gecseydiniz keske. Ben ikinizde de hata görüyorum ama insanız hepimiz yapabiliyoruz.

Eş olmak bir problem oldugunda konusup beraber çozum üretmeyi gerektirir ama bazen sen/ben suçlamaları büyük kavgalara sebep oluyor. Her evde olabilir boyle patlamalar, o yüzden komsular meselesini hic takmayin. Kimsenin evlilik hayati hep öpücükler havada gecmiyor.

Bence babalar birlikte gelsin, siz calisirken arkadas olurlar birbirlerine. Esinizde babasını siyaset konularına girmemek konusunda uyarsın. Hatta sizde uyarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…