• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Hiç sevmem pijamayla evde dolanmayı. Yatarken giyerim sabah duşa girmeden çıkarırım. Duşdan sonra temiz ev kıyafetlerimi giyerim.
Eşime ve çocuklarımada evde pijama ile dolanmaya izin vermem.
Hastane değil burası, ne diye akşama kadar hasta gibi pijama ile dolanılsın, yemeğe oturulsun. Kaç haftadır evdeyiz evet, tabiki kot pantolon giymiyorum bende dışarı çıkmadığım sürece. Ama evde düzgün ve temiz giyinmek, hafif bir göz makyajı sürüp parfüm sıkmak bana iyi geliyor.

Canım bihter ziyagil gibi dolaşmak istiyor ama cemilem yok öyle dolaşamıyorum🤪Pijamayla da durmam ama yatak ve ev içi kıyafetim ayrıdır. Mevsimine göre tayt şort tişört tarzı değişiyor. Zaten gün içinde terliyoruz yemek yapıyoruz iyi kötü o kıyafetlerle yatağa nasıl girilir oldum olası anlamam 🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Simdi yalan yok pijamayla takilirim ama esim gelmeden ustumu degistiririm sacimi guzel toplarim makyajimi yaparim yatarken yine pijama 😂

En büyük en en büyük favrorim taytlarimmmmm😂😂😂 bayılıyorum taytlarima evde olmazsa olmazımdir eşim beni esosman tarzı şeylerle gün içinde çok nadir görmüştür o da lohusaligimda falan ☺️ ben pijamayla dolaşmayı sevmiyorum ya rahat seylerde olsa düzgün kendimi iyi hissedeceğim şeyleri giyerim. Temizlik yemek yaptıysam arkasından anında degistirirm her daim temiz kokmaliyim mesela öyle de bı takintim var. Yada eşim isteyse akşama kadar giydiğim kıyafetle karşılmam kesinlikle daha özenli biseyler giyer saçıma başıma bı özen gösteririm. Bende böyle yani. Sizde pijamayla gezip bide onla yatağa girmeyin yahu enerjiniz kalmaz.

Evde pijamayla dolaşıp onunla yatağa girmek olmamalı.Ya eve misafir geliyor yeri geliyor o pantolunuyla otobüste oturuyor sonra hop koltuğa o yüzden ev içi giyim yatakta olmaz

ev kıyafeti giyiyorum, normalde işten gelir pijama giyer sonra aynı pijama ile yatardımi evde kaldığım gün içinde maksimum 5 saatti çünkü. Fakat şu an bayağı giyinip süsleniyorum ;:D:D makyaj falan da yapıyorum aksi halde psikolojim beter oluyor. kendime güzel görününce motive oluyorum.

Az önce yumuşak bir şeye bastım, aaa kakaymış 😂😂😂😂
E herhalde o kıyafetle yatağa yatacak değilim mecbur yine giyilecek o pijama 🤪🤪
ayyy nasıl komiksizin siz öyle ya. hani bir ortamda böyle 2 kelime konuşup arkadan bir anda topluca kahkaha atan "..." kadın grubu vardır ya. ha onları hatırlattınız şuan bana.
neresinden tutsam, aklı başında yorum yapacağım bişey yazan yok.
neyse sizden biri iki kelime yazsın, diğerleri bol bol gülsün. çalın, oynayın :KK71:

Tuvalet konusuna dönecek burası birazdan kim pis kim temiz diye diye 😂

Bu işin doğrusu yok (bence var ama burada yok) aileden ne gördüyseniz, nasıl alışkanlık geliştirdiyseniz o doğru.

Esofman bluz giyerim evde. Kotla motla dolasamam disardan geldiğim saniye hemen çıkarırım. Gece pijama. Tüm gün pijama benim motivasyonumu düşürür.

Evin icinde oturdugunuz kiyafetle yataga girilmez ki. Pis olur sonucta. Yatakta ayri pijama giyilir,sabah uyaninca cikarilir ev kiyafeti giyilir. Aksi durumu dusunemiyorum ben yaaa,bunu cidden yapan var mi?
Nisanliyim ve ceyiz diziyorum.
Konuya dahil olmusken acaba ceyizime nasil sekil versem diye dusunuyorum simdi.
Su zamana kadar aldigim work out taytlar/ tsortler ve uzun kollu badiler.
Taytlar daha cekici diye onlari aldim.
Bunlar evde giymek icin.
Peki gundelik yatarken ne giyiyorsunuz tam olarak anlatirmisiniz fikir olarak?

Pijamayla asla rahat edemem gun icinde zaten de hadi diyelim cikarmadim aksama kadar yataga imkansiz girmem o halde.
Benim cocuklarda evde olunca devamli pijamali durmak istiyorlar ben de her aksam yatarken yenisini giydiriyorum artik.
Evde bile olsak kirleniyor ki oyle yataga girilir mi?
Ben hemek yaptiktan sonra bile ustumu cikariyorum kokudan rahatsiz olup.

Nisanliyim ve ceyiz diziyorum.
Konuya dahil olmusken acaba ceyizime nasil sekil versem diye dusunuyorum simdi.
Su zamana kadar aldigim work out taytlar/ tsortler ve uzun kollu badiler.
Taytlar daha cekici diye onlari aldim.
Bunlar evde giymek icin.
Peki gundelik yatarken ne giyiyorsunuz tam olarak anlatirmisiniz fikir olarak?
Bana yazmamissiniz ama fikir veresim geldi bence su tarz çok hoş yaz icin. Tam yatakta giymelik :)

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-24-00-38-51-1.webp
    Screenshot_2020-04-24-00-38-51-1.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 39
ben gunduz pijamayla dolasmazdim.. pijama gece yatarken.. ama bu karantina gunlerinde evde rahat edebilmek icin pijamayi tercih ediyorum..

Back
X