• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Evde pijamaya benzer kıyafetlerle dolaşıyorum, tayt, askılı body vs üzerine de ceket giyiyorum.
Yatarken ceketi taytı çıkarıp uyuyorum. 1-2 senedir böyleyim.

hayir yuksek derecede de ölmüyorlar.. bir liste var dezenfektan etkili yaglar. en basinda karanfil yagi.. sonra siralaniyor lavanta yagi var.. biberiye.. adacayi yagi.. makinaya sadece iki uc damla damlatmak yeterli..

havalaninca olusumu engelleniyor. normalde de zaten teri kokuyu hapsediyorsun hemen kalkar kalkmaz kapatinca yatagi.. temizse de iki gunde kirli kokmaya basliyor yatak.
Kalkinca cami aciyorum bir on dakika kadar o sürede cilt bakimini falan yapiyorum daha sonrada yatagi düzenleyip örtü seriyorum siz nasil havalandiriyorsunuz?

Sabah kalkarım. Pijamalarımı çıkarıp ev kıyafetlerimi giyerim. Akşam da yatarken duşumu alıp tekrar pijamalarımı giyerim. Sonuçta bütün gün iş güç yapılıyor, terleniyor. Özellikle yemek kokusu siniyor. O şekilde rahat yatamam.

bir de oldugu gibi uykun gelince yataga gecmek baska seyleri de etkiliyor. pijama giymeye kalkarsan disini fircaliyorsun, yuzunu yikiyorsun varsa makyaji cikariyorsun, temizlik hissi geliyor. bu rutini bozamiyorsun daha saglikli.. daha bakimli bir durum.. bir de yastik kilifini iki gunde bir degistirmek lazim.

Şahsen bütün gün pijama ile gezmeyi sevmiyorum. Otomatik olarak enerjim düşüyor. Onun icin evden çıkmıyorsam bile sabahları giyiniyorum

++++
Ben karantinada home-ofis yaptim. Calismayi masada yapiyorum ama pijamayla durmak sanki uykudan cikamamisim gibi bir psikoloji yaratiyor bende. Esofman alti + duz bir bluz seklinde ev kiyafeti giyiyorum :KK50:

Senin ben derdini seveyim
Hiiiç takıntı etmem dışarda bile ayıcıklı polar giyerim. Nereye gittigim fark etmez. Küçük bi ilçede yaşayınca artık bi önemi kalmıyor :KK14:

Kalkinca cami aciyorum bir on dakika kadar o sürede cilt bakimini falan yapiyorum daha sonrada yatagi düzenleyip örtü seriyorum siz nasil havalandiriyorsunuz?
bu sekilde yapiyorum ben de.. daha uzun sure havalandiriyorum. yataga en yakin cami aciyorum. yastiklari bir ters duz edip kaldiriyorum altlarina hava girsin.. bazen esim terli tarafi cevirmis oluyor altta kalmis oluyor. benim saclarim dokulmus oluyor. bir belki yarim saat havalaniyor. pijamalari hemen katlamam. ozellikle esiminkileri. bazen direkt sepete atarim. baska islerimi yaptiktan sonra gelir yatagi kapatir pijamalari katlarim. alta koyarim bazen. yastik kiliflarini iki gunde bir degistiririm.

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Gün içinde başka pijama yatarken başka pijama 😅
Ve bizim oralarda bi laf var;
Gündeliğe giyersen çok gibi, gezmeliğin olur b.. gibi.
(Adanaca'dır) 😄 demek istiyor ki gezmelik kıyafetleri evde giyme 😅

Son düzenleme:
gece gecelikle yatıp uyanınca üzerime sabahlığı geçiriyorm, yatarken sabahlığı çıkartıyorum. iyi günümdeysem veya üşüyorsam ev içinde ayrı bir pijamayla dolaşıyorum. ben de evde dolandığım kıyafetle yatağa girmem ama asıl sebebi evdeki kedilerden ötürü kıyafetlere çok tüy yapışması.

Ben de evde rahat giyinirim ama pijama değil. Yani yatarkeb giydiğim ile gündüz gezindiğim ayrı. Üzerine yemek kokusu sinen şey ile yatağa giremem.

Back
X