Yatirimi yeni yapti,ama borcla vs. Aylik 35 bin lira kredi odemesi var. Bunun fazlasini yapmaya gucu yok. Bizim evi satmayi dusundu bir ara,fazla etmedigi icin ondan da vazgecti.Kendi evim varken kiraya çıkmazdım
Memlekette ekonomi tepe taklak bugün iyidir yarın ne olacağı belli değil. Büyük eve geçince elinde olmadan yayılıyor insan, bir sürü eşya oluyor. Erkekler önünü arkasını fazla düşünmüyor, şu an anlattığınız rahatlığı bulmak müstakillerde bile zor. Sakin tabir edilen bir sitede yaşıyorum ona rağmen yaz mevsiminden ve çocuk sesinden nefret ettim. Üç kişi 2+1 evde gayet rahat yaşar aslında, eşinizi yatırıma yönlendirseniz istemez mi
He hala atv ile ise gidiyor adam. Arabasi bende mecburen, cocuk tasiyorum okula diyeemekli öğretmenden fazlası kaçmış sizin içinize..
biri müstakil eve laf eder biri motora laf eder. aman uzamayın sayın olduğunuz yerde
Yani babaannemin sozune bakarsaniz zengin olacaksiniz demek istedim:)mesajınızı anlayamadım ya kusura bakmayın
Tamamdır.Yani babaannemin sozune bakarsaniz zengin olacaksiniz demek istedim:)
O oyle soylerdi,ve genelde diger yaslilar da:)
çokk müsriff bir ailesiniz hemmennncecik anladımmm.site de 3000 kazanıp 2000 ini biriktirip üstüne de lüks yaşadığını söyleyenleri okumuyor musun?senin bu gelirinle bursa yı satın alman lazımmm ama alamazsın neden mii müsrifsinnnYatirimi yeni yapti,ama borcla vs. Aylik 35 bin lira kredi odemesi var. Bunun fazlasini yapmaya gucu yok. Bizim evi satmayi dusundu bir ara,fazla etmedigi icin ondan da vazgecti.
Evet kesinlikle dediginiz gibi erkekler onunu arkasini dusunmuyor,varsa yiyor yoksa ac yatiyor. İnsan bu kadar da yuksekten ucmamali diyorum,sonra anlik fikrim degisiyor,sonra yine eski halime donuyorumben de sasirdim iyice
Yatirimi yeni yapti,ama borcla vs. Aylik 35 bin lira kredi odemesi var. Bunun fazlasini yapmaya gucu yok. Bizim evi satmayi dusundu bir ara,fazla etmedigi icin ondan da vazgecti.
Evet kesinlikle dediginiz gibi erkekler onunu arkasini dusunmuyor,varsa yiyor yoksa ac yatiyor. İnsan bu kadar da yuksekten ucmamali diyorum,sonra anlik fikrim degisiyor,sonra yine eski halime donuyorumben de sasirdim iyice
Nerelermiş bakam sizin ora? Bursa degil mi acep?Bizim buralar da güzelkentsel.dönüşümdeyiz.Hicbir komsunun birbirini tanidigi yok.Cogu zaten Katarli.Site bomboş.Heryere 15 dk da gidiyoruz.Onceleri bi sevmemistim ama alisinca mecbur seviyosun
Ama mantikli olan bu iste. Ben oglum dogduktan sonra calismadim,tam cocuk krese alisti ise basladim derken pandemi patladi. Hop ben yine eve transfer oldumİnsanların fikirleri imkanlarına göre gelişiyor, ben hep ihtiyatlı olmaktan yana oldum. İşler aksi giderse küçük düzen daha kolay toparlanır kafasındayım. Benim eşimde heyecanlıdır, maaşına zam geldiği zaman otuz tane hayal kurarama ülkenin şu durumunda benim hiç cesaretim yok borcumuz olmasın, işsizlik falan olursa düzeni toplayana kadar paramız olsun kenarda fikrim var hep. 1,5 yıldır çalışmıyorum, ülke ekonomisi beni o kadar gerdi ki yeniden iş arıyorum çıldırıyor eşim kendi kendine kriz çıkarıyorsun diyor ama elimde değil
Bazen bana bir geliyorlar,keske tasi taragi toplayip 400-500bine iyi bir ev alinabilecek kucuk bir kasabaya falan yerlessek diyorum. Hayal tabi. Esim asla gelmez. 10 gun once tam da oyle bir yerde tatildeydik,dedim burada yasamak ister miydin “aslaaaa ölürüm ben burdaaaaa” dediAylık 5 6 bin verecek gücüm varsa ikinci bir ev alırdım sanırım.
Sen bir de benim halimi dusun. Ev ariyorum gunlerdir. Emlakcilarla telde konusuyorum adam anlatiyor 7+2 evimiz banyoda bilmem nesi var ,bahcede zurtu var. İcimden kufur ediyorum bir yandanSekerim daha önce 5+2 evde yasamis biri olarak söylüyorum, sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Cocugu bile kaybedersin o evde , buyuk ev gercekten zor , temizlige yardimci falan alirsin zaten o mesele degil ama buyuk ev yoruyor insani , gercekten cok yoruyor
Bizim en son oturdugumuz evlerden biri tripleksti , o evde ilaallah etmistim artık yeter demistim bi daha buyuk ev istemiyorum
Esin cok istiyorsa 3 odalı bir mustakil bulup tasinin ama fazlasi korkunc bir sey
Nerelermiş bakam sizin ora? Bursa degil mi acep?