Ev meselesi

Aileden koparlar da duruma gore oluyor
sanirim.
Esiniz tek cocuk mu,dublexte olsa bundan daha rahat olursunuz.

İnanir misiniz hic esyamiz yok zaten,o eve de bunlarla gidecegim. Buyuk ihtimal bombos kalacak ev.
Keske degistirse fikrini

Eve çıkmakla iş bitmiyor ki. Kiralık eve bir sürü eşya almanız gerekecek boşu boşuna masraf. Ekonomi bu kadar belirsizken ben cesaret edemezdim
Ben de edemiyorum
60bin yillik kira bedeli verilecek. Esya almayacagim ama elalemin bahcesine evine bakim yapacagim. Zor geliyor maddi manevi

Kendi evim varken kiraya çıkmazdım
Memlekette ekonomi tepe taklak bugün iyidir yarın ne olacağı belli değil. Büyük eve geçince elinde olmadan yayılıyor insan, bir sürü eşya oluyor. Erkekler önünü arkasını fazla düşünmüyor, şu an anlattığınız rahatlığı bulmak müstakillerde bile zor. Sakin tabir edilen bir sitede yaşıyorum ona rağmen yaz mevsiminden ve çocuk sesinden nefret ettim. Üç kişi 2+1 evde gayet rahat yaşar aslında, eşinizi yatırıma yönlendirseniz istemez mi

Ben de edemiyorum
60bin yillik kira bedeli verilecek. Esya almayacagim ama elalemin bahcesine evine bakim yapacagim. Zor geliyor maddi manevi
aylık 5 bin taksit yapsan şimdiki oturduğun ev akıllı eve dönüşür valla residans gibi olur modern şık mobilyalar en afilli beyaz eşyalarr.kadınlar kulübüne girmeye en özellikli tablet ve pc ler ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…