İkinci cocuk kismi haric katiliyorum bazen bu soylediginize. Yoksa bas edemem vir vir yer beni bu adamesinize birakin kafaniz rahat olsun. nasil biliyorsa yapsin oyle. imkan varsa, 2+1 de zor bes yasindaki cocukla. ikinci de gelir belki..
Valla ben de anlatamiyorum. Tamam sigmiyoruz da,bu da fazla macera yani. 6 odali evde at mi bakicaz acabaSu zamanda buyuk cesaret esinizinki. Ne guzel kendi eviniz var, 1 cocukla neden sigamayasiniz ki? Kendi evinizde kalin.
Konu komsu derdi olmaz mi diyorsun? Cok kalabalik geliyor bana her gun geciyorum ordan da. Ustume yikilacakmis gibi.Saygınkent e taşın
Hem dediğin yere yakın hem sosyal donatısı iyi
Yani huzurevinin devamında dağın başında o kocaman villalarda donarsınız
Bahaneleri siraliyor hemenBen evim varken 5 bin lira kira vermezdim doğrusu. Tek çocukla 2+1 daire küçük değil ki.
6 odayi hangi esyayla dolduracaksiniz? Fuzuli masraf. Her yonuyle degerlendirmek gerek. Yarinin bugunden iyi olacağının garantisi var mi? Su anki evinizde sizi daraltan, kalabalik hissettiren, fazlalik esyalarinizdan kurtulun. Biraz yer acilirsa belki esiniz fikrini degistirir.Valla ben de anlatamiyorum. Tamam sigmiyoruz da,bu da fazla macera yani. 6 odali evde at mi bakicaz acaba
Konu komsu derdi olmaz mi diyorsun? Cok kalabalik geliyor bana her gun geciyorum ordan da. Ustume yikilacakmis gibi.
Ben de oyle dusunuyorum. Kasim-aralik-ocak aylarinda islerinin %40 artacagini ongoruyor su anda. Tamam bu dogru ama niye durduk yerde macera ariyoruz onu bilemiyorum isteBana göre ekonominin gelisimi biraz daha gözlemlenmeli. Acil bir durum göremedim ben. Is Adami olan arkadaslarim var..onlar pek pozitif bakmiyor gelecek aylara. Bence büyük masraf cikartacak zamani degil
bursa galiba bu şehirrSaygınkent e taşın
Hem dediğin yere yakın hem sosyal donatısı iyi
Yani huzurevinin devamında dağın başında o kocaman villalarda donarsınız
Esime hadi sayginkente gidelim desem kosarak giderYüksekliğini vs onu bilmem de
Çevremde bir kaç kişi var orada yaşayan
Çocuk için spor vs imkanı güzel oradan oraya taşıma derdi yok
Ne bileyim dans kursu da piyano kursu da tenis yüzme ıvır zıvır hepsi orada
Evler de büyük 4+1
Bir de payölçerli sistem var merkezi sıcak su falan
Bir gez bak içleri farklı farklı tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?