Ev isi yaparken en cok size bikkinlik veren sey nedir ???

Ev temizlemeyi spor olarak gördüğümden hepsini bayılarak yapıyorum :nazar: ama bılaşık makinesi boşaltmaktan nefret ediyorum :dilcikar:

ütü yapmaktan ve bulaşık makinesini boşaltmaktan hiç hoşlanmıyorum

kesinlikle ve kesinlikle toz almak......................

birdeee çamaşır yıkamayı çok severim ama toplamayı hiiçççç,
bulaşık makinesine kirlileri dizmeyi çok severim ama boşaltmayı hiiiççççç...
bu huyumuda eşim bildiği için o yapar...

sürekli ortalığı toplamaktan gına geldi.............

keşke bıkkınlık verse de yapmasam aşırı titizlik var eşim bayan hijyen koydu adımı...

Cam silmek
Toz almak
Ütü yapmak (keyifli başlarım hep yarım bırakırım bir kaç parça giyisinedn sonra)
Bulaşık makinesini doldurmak boşaltmak.
Mutfak dolaplarının içini silmek.
bahar temizliği (annem sağolsun evi komple kaldırır baştan aşağı temizler evin o halinden nefret ederim)
İşler daha bitmeişken birinin gelmesi ve yemek hazırlamak zorunda kalmak.
Çamaşır asmak toplamak ve katlamak

Vaybee bende ev işi yapmayı seviyorum derdim hep ama sevmediğim çok şey varmış.CADIARZU

Haftanın 6 günü işte 1 günü kurstayım o yüzden temzlik yapmıyorum uzun zamandır.sırnaşık şey Annem ve kız kardeşim sağolsun. Evlenince bunların acısı bir bir çıkacak biliyorumkafamçokkarıştı

ben temizlik yapmyi cok seviyorum ama hergun ayni isi yapmak bikkinlik veriyor

ütü dediniz
bende ütü sevmiyorum aslında iş yapmayı pek sevmiyorum ama yapıyorum tabiiki
o zaman güzel oluyo bak
ee benim şimdi ütü yapmam lazım yaa
temizlik yaptım yeni bitti ütüyü unutmuştummm
şakkıdı şakkıdı

sırnaşık şeysırnaşık şey iş yaparken basladınmı tam gaz gıder ama tv acıkken o iller bıtmek bılmıyo oturup kalıyom basında sırnaşık şey

ütü yapmayı sevmiyorum hele bu sıcaklarda hiççççç sevmiyorum laelaelaelaelae
Allah tan kocicim iş gömleklerini kendi ütülüyor :lepi:
ve izin günlerinde yerleri süpürür siler temizler toparlar coksekeriremsu
bana fazla bir temizlik kalmıyor :hooray:

:kızgın:ütüüüüüüüüüü .......................................

ben ev temizliğine başladımmı ,hızımı kaptırıp iş yapmayı sevdiğimden(hiç aheste aheste bir iş yaptığımı hatırlamam )
evde biri olunca temizlik yapmayı sevmiyorum ,
kimse kesmesin yani son sürat yaparım ben...evimde çok büyük olunca
bazen kendimi odalararası koşarken farkedip, oturup kendime gülüyorum
ben gibi işyapan varmıdır diye

ben elimde birşeyler, koşarken birilerinin evde olup beni izlediğini düşünün :roflol::roflol:

ev işi ile ilgili olan her tür işden nefret ediyorum
yaptığım tek şey her gün tuvalet, banyo lavabo ve mutfa tezghını felan çamaşır suyunlan şöyle güzel bi parlatmak onun dışında çok şükür yardımcım var benimde o olmasa ben napardım ya kafayi yerdim herhalde

senağlama en cok nefret ettıgım mutfak ısı bulasık yıkamak mutfagımız dar oldugu ıcın makıne almadık offf benı olduruyor :eek:klava:eek:klava:hıs sevmıyorum temızlık ve utu bana bu kadar zor gelmıyor:çok üzgünüm::sm_confused:

bende bir çok arkadaşım gibi cam silmekten nefret ediyorum birde balkon yıkamaktan evim işlek cadde kenarı ve tam 3 tane balkonu var hemen hergün yıkamak yada silmek zorunda kalıyorum bu sıcakta gerçekten eziyet kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

X