Ev isi yaparken en cok size bikkinlik veren sey nedir ???

Oldum olası sevmiyorum ütü yapmayı mecburi işte ama kısa zamanda çözüm yolu bulacağım bu işi yapmamak için nasıl olur bilemiyorum içime fenalık geliyor..Koca evi temizlerim bir orduya yemek yaparım tek bir pantalon ütüle derler işte oan yıkılırım:KK43:

Birde başak burcuyum herşey yerli yerinde temiz ve düzgün olacak dedim ya mecburi yapıyorum ütüyüde ufffffff yazarken bile daraldım aklıma yapacağım ütüler geliyor yok çözüm bulmak şart:)

valla temizlik yapmayı çok seviyorum.ama kocaman bir ama raht olucam iş sırasında biri benden yemek isterse,kapı çalarsa,çocuk durmazsa araya başka şeyler karışırsa o zaman o işten gıcık kapıyorum.kimse ayağımın altında olmıycak bende rahat rahat yapıcam.işim bitince ben den ne isterlerse istesinler.

a0187gmrz0fv6.gif

coutureat9qk6.gif

bebe52nr4fa5.gif

l0504hqvy5eu6.gif

süpersin bulduklarina bittim burda:)))))))))))biz neymişiz yaaaaaaa.izlerken bile bak bak diyorum ne iş bu ya ev işleri...:)))))))))))))sevgiler canim...

ütü yapmak ve buzdolabını temizlemek aslında yemek hariç hiçbir işi severek yapmıyorum

Temizlik yapmak kelimesi bile beni rahatsız ediyor..:eek:
Sadece banyoları domestosla yıkamayı severim. Diğer tüm ev işlerinden nefret ediyorum. Çok şükür yardımcı alacak durumumuz var da hiç bir iş yapmıyorum:nazar:

Para gani yani vayytatlicadiarzu:lepi:
Kociş ne iş yapıyor?

Yemek yapmak dışında hiç bir ev işini sevmiyorum...:sm_confused:

özloşcum ne güzel resimler bayıldım saolasın
ev işini pek sevmem ama yapmak zorunda olduğumdan genelde temiz kadınım
ev işi yaparken en sinir olduğum şey ayağımın altında gezilmesi o zaman çıldırırım...

cam silmekden nefret ederim.çıkıyosun dana gibi herkez bakıyor ya illet oluyorum.sabah silmekde işime gelmiyor sakinken dışarlar.kim kalkıcak 7de 8 de ooo.yemek yapamaya bayılırım hele hamur işi.temizlik güzel temizligide geçtim hadi düzen çok önemli herşey yerli yerinde oldumu ev temiz gözükür.kalabalık evden nefret ederim herşey ortada.kimi der amann bidahamı gelicem hayata gevşek gevşek yaşar evde olmaz çok ayıp..

Toz almaktan nefret ediyorum. Herşeyi aşağıya indir.Sil sonra tekrar diz..Bu sırada vitrinden düşünenler oluyorrrÇok üzgünüm çoook

müzik eşliğinde bi çok işi yapabilirim ..
hem oynar hem çalışırım

bütün bir evi büyüklüğü hiç fark etmez bayıla bayıla yaparım çokta severim ama şu sabah kahvaltısı yokmu sanki canımı alıyolar hayatta sevmem sabah kalkıp kahvaltı hazırlamayı...

toz almak ütü yapmak kuruyan çamaşırları dolaba yerleştirmek ocak silmek bulaşık makinasını boşaltıp yerleştirmek cam silmek ve de sabah uykumu bölüpde kahvaltı hazırlamak çok zor gelir çünkü braz uykucuyumdur NE ÇOK VARMIŞ YAHU:)

Ütü yapmaaakk:kızgın:
Çok şükür şu anda çoğu şeyi annem yapıyor..diğerlerini severim diyebilirim..Ama ütü yapmak korkunç bişey..Evlenince napçam hiç bilemiyorum..

Evde her işi yapmayı severim, yeterki ayağımın altında dolaşan olmasın................

:smiley-cool:

bıraz ılgınc ama katladıgım camasırları yerıne yerlestırmek

ütü yapmayı severim.çamaşır katlamayı sevmiyorum................

ben de toz almaktan nefret ediyorum.çünkü ertesi günü hiç yapmamış gibi oluyor.malum mevsim yaz pencereler açık hergün toz almak zorunda kalıyorum bıkkınlık verdi

X