Ev isi yaparken en cok size bikkinlik veren sey nedir ???

kesinlikle toz almak ne sinir ya neeeeeeeefret ediyorummmmmsenağlama

halılardan nefret ediyorumkötükedihüsosüpürmekten de nefret ediyorumkötükedihüso

sağolsun yıllardır yardımcım varda cam silme yer silme derdim yok şükürler olsun
ütü yapmayı hiç sevmem ütü yapmadan önce sanırım ki dünyanın yükü sırtımda

ew işi yaparken en çok bıkkınlık veren şey.kapı açmak....ewt aynen öyle kapı açmak....oğlum sokaktan ewe belki 50 defa gelir..su ister çişi gelir.para ister.arkadaşıma gidiyimmi der.bu böyle uzarrrr gider.bende hiç bi işten zevk alamaıyorum kapı açmaktan sağolsun canım oğlum...

Ben ütüden nefret ediyorum yaaaa...Bide dün tülleri yıkadım asarken aklıma geldi yine tül asmaktan da nefret ediyordum ben hala etmeye devam ediyormuşum,kollarım kopuyor,bide bazen kolunu indiriyosun ya dinlendirmek için o arada pıtır pıtır çıkmıyolarmı kornişten.kornişle beraber söküp atasım geliyor valla,ooofff çok sinir...
Allahın izniyle kendi evim olunca,tavandan yapmıcam tülleri,şöyle hemen camın üstünden olsun,,oooohhh mis gibi dimi?

kesinlikle ütü yapmak yap yap bitmiyo hele bide çalışan olunca

ya ben elektrik süpürgesiyle yerleri süpürmekten hiç hoşlanmıyorum.
bir de bulaşıkları makineye yerleştirmek:çok üzgünüm::kızgın:

temizlik yaparken etrafta birilerinin dolanmasından ve bana birseyler soylemesınden nefret ederım bunu da belırtırım:eek:klava:acarım muziğimi balkonlar yerler mutfak dolapları...off ya ben duramıyorum bi başladım mı aksam edıyorum hastamıyım ne:1shok:

en nefret ettğim şey toz almak ıyy en sona bırakırım o işi hep yarım kalır allahtan kızım seviyo o yapmaya çalışıyor

yayıntı toplamak ve bulaşık makinasını doldurup boşaltmak 4 çocuğun ne yayıntısı bitiyo ne bulaşığı ne çamaşırı off off şeyimi tutamassam böle şikayet ederim işte şimdi:eek:klava:

artık hiçbirini sevmiyorummm zor geliyorrr bi mucize olsa da 2 parmağımızı şıklatınca her iş oluverse-tatlicadiarzu-:eek:

ütüden nefret ediyorum zaten yapmıyorum, annemde ütüden nefret ederdi. eve temizliğe gelen bayan yapıyor ütüleri. ayrıca elektrikli süpürge tutmakta beni yorduğu için işkence gibi. ama çamaşır suyu ile ver herşeyi yapayım hahahahahahahahahahaha

toz almaktan nefret ediyorum :1no2:
aslında çok seviyodum temizlik yapmayı ama hafta bir günü evde geçirince ve oğlumamı evemi ayırayım şaşıp kalınca nefret etmeye bile başladım:eek: vee artık oğluma ayırıryorum ev işi bana bakıyo ben onakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

parmaklıkları silmek.. resmen sinir krizine sokuyor beni...

halı, koltuk silmekten bıktım nefret ediyorum ( ikiside krem rengi ) çamaşır asıp toplamaktan,sofrayı toplamaktan çünkü yemekten sonra inanılmaz ağırlık çöküyo üzerime saolsun eşim topluyo ama götürüp tezgaha bırakır makinaya yerleştirme işi yine bana ait:KK43: evi süpürüp silmeyi severim çünkü tozlu kirli olunca oturamıyorum bile deli oluyorum ama temizleyince çok rahatlıyorum birde tuvalet banyo temizliği sürekli kireç sökücüler çamaşır suyu elimde dolanırım...

Toz almakdan nefret ederim ben nefret tiksinç falan yani...hele evi süpürürken zannersiniz elektirk süpürgesiyle kavga ediyorum..hele bide elektrik süpürgesi halinin kenarina takildiğsa inat ederim gidip onu kaldiracağima inadina olduğum yerdxen çekerim gelsin diye süpürgeyi.....ha bide bir elektronik aleti prizden çikarirken asla bir elim prizde diğer elim kabloda olmaz .ben tek elimle sadece kablodan tutarak çekerim.bu yüzdende bizim evdeki prizler hep yerlerinden çikmiş sarkmiş durumda...

Ev işi yapmaktan nefret ettiğim için tek tek hepsini yazmayacağımm..
Kısaca hepsi...

hergün toz almak şu sıcaklarda ütü yapmak
nefret ediyorum nefretttt

X