Kocam evdeyken iş yapasım gelmiyor

Birlikte yapmiyorsunuz demek ki eşim otursa benim de iş yapasim gelmez normal olarak. Birlikte sohbet ederek isleri yapsaniz hem hizli biter hem yapasiniz gelir.

Bi de devamli istesem yapar şöyle yapar boyle yapar diyorsunuz da elini işe sürmemeye alişan birini biraz zor yaptirirsiniz sonrasinda...

Son düzenleme:
Kızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim

Evde kocam varken rahat iş yapamıyorum. Çünkü işi yapmadan önce planlıyorum. O planı ona anlatana kadar elli kere iş hallederim ben. Yapamazsa sinirlenirim hevesi kırılmasın diye o an ona böyle yap şöyle yap diyemem e peşinden ben de yapamam anlar en iyisi o yokken yapmak.
Onun yapacağı işler zaten belli onların yapsın kafi.
(Başak Burcu)

Ya bu kocan iş yapsin diyenler ne yaşıyor hepinizin kocası kadir ezildimi ben hayatta ev işinde kocama güvenemem yalapsap pis pis yapacak ben delirecem 😢😀
Böyle böyle her iş başınıza yıkılıyor zaten, tabağını bardağını kaldırmaz oldu diye şikayet ediyorsunuz sonra.

Kızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim
Ben de böyleyim ama eşim kişisel alanım yok reyip sürekli kaçıyor benden hatta aramiz baya bozuk bu konu ile alakalı

Beraber yaparak hem iş yükünden azaltırsın hem de beraber eğlenir sonra keyfini çıkarırsınız

Asla bir kadın gibi temizlik yapamaz bir erkek net ..
kendi ailemdekiler ve şimdiye kadar hayatıma giren erkeklerin elinden her iş geliyordu.
babam çoğu yemeği annemden ve benden daha iyi yapıyor
hayatınızda 1-2 tane beceriksiz erkek tanıyıp tüm erkekleri genellemeniz ve öyle zannetmeniz çok üzücü.

X