Ev isi yaparken en cok size bikkinlik veren sey nedir ???

ÜTÜDEN NEFRET EDİYORUUUUUUUUM....:eek:klava::eek:klava:

bende ütü yapmaktan nefret edıyorummKötü Kazen ama temızlk yapmayı severım bıde temzılık yaparken muziği acarım ozamn guzel olur zevkle yaprım:dance: ama saolsun eşim herusutnu cıkardıgnda kıyafetleeeernı durmeden hemen ortada bırakır ozamn sınır olurm Kötü Kazen ve temızlk yaptgım zamn ve genlede herzamn yanı yere sigara külü düştüğü zamn delı olurm en nefret etım şeydır :eek:klava:

kesinlikle toz almak.çünkü 2 saat sonra hiç silinmemiş gibi.siniirr oluyorum.mobilyalar tozlu oluncada ewin temizliği görünmüyor.pis duruyor.

cam silmek , ütü yapmak , çamaşır asmak toplamak !!

daha ne kaldı ki pasaklıyım ben pasaklı :roflol:

Koltuk minderlerini tek tek kaldırıp o koltukların kıyısını köşesini iyice süpürüp sonra minderleri tekrar yerleştirmekkafamçokkarıştı

ütü yapmaktan ve cam silmekten ve mutfak dolabını silmekten nefret ederim.temizlik yapmayı çok severim ama bunlar hariç..tuvalet ve banyo konusunda çok titizim,bunları hergün ciflen temizlerim....yaşasın temizlik:))

annem bazen mutfaktaki dolapları silsene diyor mesala
bizim dolaplar beyaz, yağ lekesi oluyor bazen, onları çıkarana kadar sinir oluyorum yaa.
ama ilerde evlenince kendi işimi kendim yapınca bulaşıktan nefret etcem sanırım, ütü zevkli geliyor yaz ayları dışında :lepi: yemek yapmak da çok eğlenceli bence :dance:

temizlik işleri terapi gibidir bana. herşeyi unutturur. kafamı dağıtmama yardımcı olur. ancak en sinir olduğum şey banyodaki cam duşa kabindeki su lekelerini silmek.siliyorum siliyorum yinede su lekesi kalıyor. kollarım kopuyo.üff. bunun bi kolay yolu yokmudur acep??

aynen bende ütüden nefrettt ediyorummmm birikiyorrr sonrada çok yoruluyorummm

Bu yemek yapma işi beni zorluyor ya pek beceremiyorum =( Onun dışında da bu stor perdeleri yıkadıktan sonra tekrar asmak ölüm geliyor.

hiç hoşlanmadığım ütü ev işinde ama mecburen yapıyoruz.........:1no2:

Ev işlerinde insan olmamali ayağima dolanan....hele çocuk hiç olmamali...yorgunluktan çok sinir olma durumu beni yorar...ütü işini pek sevmem.....istemeyince yemek yapmayida sevmem......

yaa ben evi süpürmekten nefret ediyorum makine yavaş çekiyo yaaa kaldırıp camdan fırlatasım geliyo bazen

f0104bsyu7wc7.gif

f0204vjox6mu0.gif

betten111ap3tq5ja8.gif
bellavitade6sj4.gif

:eek:klava:benim temzlediğim yeri birinin batırmasııııııııııı:eek:klava:

toz almaktan nefret ediyorum çok angarya geliyo bana ama mecbur ne yapalım

ben ev işi yapmasını çok seviyorum onun için hiçbiri zor gelmiyor,yemek yapmayada baylıyorumgamyoncuiremsu

X