Kocam evdeyken iş yapasım gelmiyor

Sakin olun kızlarr ben bu işleri görev edindim bu doğru bunun sebebi de şuan çalışmıyor olmam. Eşim çalışıp evin gelirine katkıda bulunuyor ki yaptığı iş yorucu bir iş akşam da eve gelince dinleniyor. Ben ise tüm gün evdeyim tabiki de ben yapıcam. Şu an memleketime taşınırsak ben de işe gidicem ve o zaman iş bölümü yapıcam her türlü. Çocuk olursa da zaten ben demeden yardım eder o bana hiç bişi yaptırmaz hatta canım kocammm
Şimdiden başlayın. Nasılsa evdeymiş. İşe başlayınca hafta sonları o yatarken siz iş yapıyor olursunuz. Üstüne çalışırsınız...

Alakasız çünkü, bu yazdığın da alakasız. Okuma anlama yorumlama mı çalışsan acaba biraz? Bağlamından kopuk, yarım yamalak, yüklemi öznesi olmayan cümle bile denemeyecek söz öbekleri saçıyorsun ortalığa.
Canım goy goy yapmak isteyeöez ö
Alakasız çünkü, bu yazdığın da alakasız. Okuma anlama yorumlama mı çalışsan acaba biraz? Bağlamından kopuk, yarım yamalak, yüklemi öznesi olmayan cümle bile denemeyecek söz öbekleri saçıyorsun ortalığa.
Konu sahibi sana konuyu oku demiş. Sen önce konuyu anla. Goy goy yapıyorum sizi neden ilgilendiriyor bağyann?

Aaaa ben ben açtım sandım konuyu 😅😂😂😂
IMG_5915.jpeg

Kızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim
E madem artık çalışmıyor neden birlikte yapmıyorsunuz? O bi iş yapsın siz de diğerini, sonra işler bitince canınız ne isterse yapın.

İstesem yapar da ben bi düzen otutturdum ya garip geliyor bana şu an
Bak şimdiden böyle dersen ileride çok pişman olursun. İyi yaptığı şeyleri bırak o yapsın düzenin de bu şekilde otursun. Ayrıca ev işi düzeni bu kadar önemli bir şey değil yani. İyi yapamadığı şeylere de müdahale et ve iyi yapmayı öğrenene kadar uğraş. İnsanları bir kere rahata alıştırdın mı ileride şartlar değişse bile sorumluluk almaktan kaçınırlar. Şu an çok taze evlisin o yüzden bu kadınlar abartıyor diye içinden geçirebilirsin ama böyle devam edersen birkaç sene sonra ne demek istediğimizi anlamış olacaksın..

Bak şimdiden böyle dersen ileride çok pişman olursun. İyi yaptığı şeyleri bırak o yapsın düzenin de bu şekilde otursun. Ayrıca ev işi düzeni bu kadar önemli bir şey değil yani. İyi yapamadığı şeylere de müdahale et ve iyi yapmayı öğrenene kadar uğraş. İnsanları bir kere rahata alıştırdın mı ileride şartlar değişse bile sorumluluk almaktan kaçınırlar. Şu an çok taze evlisin o yüzden bu kadınlar abartıyor diye içinden geçirebilirsin ama böyle devam edersen birkaç sene sonra ne demek istediğimizi anlamış olacaksın..
Çok teşekkür ederimm

Kirli bulaşıkları siz dizin temizleri o yerleştirsin. Çamaşırları siz programlayın o assın. Süpürge bence tam erkek işi zaten bel falan koparıyor. Verin eline yapsın. Yemek yaparken soğan doğrasın gözü yansın..
Balkonu yıkasın,yemeği pişmiş mi diye kontrol edebilir ..yemek masasını kursun .Toplasın :) yemek yapmak konusunda iyiyse yemek de yapsın..

Kızlar lütfen tek ben mi böyleyim benim gibi olan biri var mı ya? Eşim 2 gün önce işten çıktı benim memlekete taşınacağız çünkü neyse çalışırken bir tek pazar günleri izinli olurdu sabah onu işe yollar müziğimi açar güle eğlene ev işi yapardım pazar günleri de birlikte dizi film izlerdik yemek harici ev işlerini o uyuyana kadar bekletirdim şimdi sürekli evde olduğu için iş yapasım gelmiyor ya hep yanında oturayım birlikte sohbet muhabbet edelim dizi film izleyelim abur cubur yiyelim istiyorum iş yapmak içimden gelmiyor normalde eşim dışardayken özlerdim onu şimdi keşke dışarı kahveye falan gitse de ev işi yapsam diye düşünüyorum çok garip değil mi ya tek ben mi böyleyim
garip değil. işleri beklete beklete işlerin altında ezileceksiniz bir süre sonra. orası kırılma noktası olacak sizin için. ondan sonra eşiniz evdeyken bile bir rutin oluşturup o rutini devam ettireceksiniz. ben de eşimle vakit geçirmeyi seviyorum. eskiden bunun dengesini kuramazdım. şimdi onunla vakit geçirdikten sonra kendi işime gücüme bakıyorum.

X