Ev isi yaparken en cok size bikkinlik veren sey nedir ???

hic sevmiyorum bende ev isi yapmayi..
ama yaparken sonradan aradan cikti diye rahat edecegimi dusununce daha hizli yapiyorum,

bide bakiyorum bitmis, kucuk evim zaten, cabuk bitiyo, fazlada kalabalik degil øle her køse basinda bisey yok, temizlik kolay oluyo cok sade døsedigim icin..
:smiley-cool:

temzilik yapmayı çokkkkkk seviorummm
ama temzilik yaptığın anda telefon veya kapı çalarsa deli oluorumm
yahu işim bitsin ondan sonra arayınn a.s.

ütü yapmaktan birde eşimin evdeki 5000 i aşkın cd lerinii toplamak düzenlemekk ve onunn dağınıklığından nefret ediyomm
valla dağınıklık olmasın aynı gün 3 ev bilee temizlerimm seviyom temizliğiii
ama eşimin aldığı şeyi ortaya bırakması ığğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Maalesef bende utu yapmaktan ,alisveris yapinca onlari yerlerine yerlestirmekten,bugun ne pisirecegim diye dusunmekten(karar verince yemek pisirmesini cok severim) ve cam silmekten.Bunlarin disinda herseyi buyuk bir zevkle yaparim..:))

Ben temizlik yapmayi sevenlerdenim
Temizlik yaptigim zaman kendimi daha rahat hisediyorum evimde.

Bende toz almayi hic sevmiyorum. hep sanki ben aldiktan sonra tozlar geri yapisyormus gibi geliyor hadiiii don bastan yine yap. gerisini severim. takarim ipod'umu son ses dedikleri gibi kizlarin.

Ev isimi, temizlikmi? Onlarda ne demek....kafamçokkarıştı

Bütün ev islerinden nefret ederim...
Ev isi eklimesi bile tüylerimi diken diken ediyor...

Hic iyi bir ev hanimi degilimdir,
Yemek yapmayi bile bilmiyorum hala...bide 3 senelik evliyim...:icecream:tatlicadiarzu

yerelri silmekten nefretediyorum...saçlarım uzun olunca yerlere dökülüyor ..
süpürüp siliyorum ama muhakkak arkamı döndüğümde bi yerlerden çıkıyor yine o saçlar..
vileda yada mopla olmuyor
eğilip silmem gerekiyor..sonrada canım çıkıyor..

Bu evde hiçbir iş yapmayı sevmiyorum..Çok eski bir ev,yerleri duvarları,mutfağı gücüm yettiğince değiştirdim ama sevmiyorum yine de..Ne kadar uğraşsam da yaptığım temizlik göstemiyor kendini..Banyo,mutfak yerler...Her biri bağımsızlığını ilan etmiş durumda ayrı telden çalıyor,ruhu yok bu evin..O yüzden derinlemesine temizlikler yapamıyorum,temizliği çok sevmeme rağmen..

camları silmekten nefret ederim............................

ev işi başlı başına bıkkınlık :icecream: yardımcımız ve annem sağolsun vallahi herşeyi onlar yapıyor

Tüm sinir ve stresimi temizlik yapınca attığım için çok seviyorum.jeyyar
Büyük bir zevkle yaparım tüm arkadaşlarım şaşırırlar hatta temizlik yaptığıma inanmazlar:1closedeyes:
Alla Alla seviorum tüm işleri severek yaparım ayırt etmem:dilcikar:

bende ev işi yapınca stresimi sinirimi attıgıma inanıyorum.o yüzden yaparım yani sorun degil benim için ama en sevmedigim ütü özellikle yaz sıcagındaysa

temizlik yapmayı çok severim.benim sinir olduğum dolapların içi ,hemen dağılıyo ya bari bi 10 gün dayansatatlicadiarzu

Marketten aldıklarımızı yerleştirmeyi hiç sevmiyorum..çünkü her aldığımızı kavanoza boşaltırız paketiyle koymak zorundaysak da yıkar koyarız..direk hiç bir şeyi yerleştiremiyorum dolaba..kendime iş çıkarıyorum bir nevi..ve kocama da haliyle..
hamile kaldığımdan bu yana bir kızımız var bana haftada bir yardıma gelen..sağolsun o her işimi yapıyor..kendimde seve seve yaparım aslında..hamile de değilim şu an ama fırsat bulamıyorum temizlik yapmaya..gücüm yok yani ayriyeten temizlikle uğraşmaya..
haa bir de gelenin arkasından mutlaka silme işimden hoşlanmıyorum.ama ne yapayım..huy işte..
Çok üzgünüm çoook

Ay hepsine gicik olurum, ama mecburen yapiyoz isteee.

ütüyü hic sevmem,temizlik yaparkende esimin ve cocuklarin ayak altinda dolasmalari,sürekli beni mesgul etmeleri

Banyoyu temizlemekten nefret ediyorum.Hele o yerlere dökülen saçları...

fisfisfis
ütü yapmayı severim, özellikle sinirli olduğum zaman yaparım. beni çok rahatlatıyor. terapi gibi.

yer ve cam silmekten ise hiç hoşlanmıyorum. :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…