Ev isi yaparken en cok size bikkinlik veren sey nedir ???

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
ütü yapmak naniknaniknaniknaniknaniknanik

• Konu Sahibi EU1
hepüsüüüüüüüüüüüüü:1closedeyes:

• Konu Sahibi EU1
Cam silmek disinda ev islerinden hoslaniyorum,zevklede yaparim ama cam silmekten nefret ettirdi bu ev beni,kizlar camlarim oyle yuksekki her sildigimde bas donmesinden 2 saat yatmak zorunda kaliyorum.

• Konu Sahibi EU1
Temizlik yapmak kelimesi bile beni rahatsız ediyor..
Sadece banyoları domestosla yıkamayı severim. Diğer tüm ev işlerinden nefret ediyorum. Çok şükür yardımcı alacak durumumuz var da hiç bir iş yapmıyorum

• Konu Sahibi EU1

sen evde is yapmiyormusun fisfisfis
ayy siskomu olcan basimiza naniknanik
spor falan yapiyorsundur ama dimi benneyaptımki

• Konu Sahibi EU1
yerleri silmekten nefret ediyorum:1closedeyes:
vileda kullanmayı sevmiyorum illa havlu kıvamında bir yer bezini bol köpüklü suda yıkayıp 100 m2 alanı silenebilir bir alanı, yerlere yata yata silmekten bıktım vallahi:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU1
ben sadece ütüden nefret ederim.
temizlik hayatım benim.heryeri hergün temizleyebilirim.
temizlikçiyede güvenemiyorum kendim yapmam lazım
ama ütü off sıkıla sıkıla yapıom napiim:1closedeyes:

• Konu Sahibi EU1
yanimda birilerinin olmasi ve yemek hazirlamami istemeleri...cunku islerim bitmeden yemek yapmakta, yemekte istemem.....
bide mutfak islerini sevmiyorum...
a.s.

evimi temizlemeye bayılırım:icecream:
çünkü eğlenerek yaparım temizliğime
evde son ses müzik açarım,kendimi temizliğe bir kaptırırım:dance:
bir bakmışım bütün işim bitmiş:hooray:
pantolon ütülemeyi severim a.s
ama gömlek ütülemekten nefret ediyorumKötü Kazen

sen evde is yapmiyormusun fisfisfis
ayy siskomu olcan basimiza naniknanik
spor falan yapiyorsundur ama dimi benneyaptımki

Spor yapıyorum hem de hergün büyük bir keyifle...:dance:
Ama evet ev işi yapmıyorum..Sadece hergün banyoları ve tuvaletleri domestosluyorum..Çok üzgünüm çoook

ev işini sevıyorum ama yanlız etrafta kımse yokken ısıme karısılmasından nefret ederım

mutfak temizliğini sevmiyom..incik-cincik şeyleri indir sil kurula yerleştir...özellikle yağlı dolaplar....ıyyyy.....evdeykende nefret etmişim mutfak temizliğinden sağolsun annem temizlerdi mutfağı hep....şimdi iş başa düştü...

yerlerde saç görmeğe sinir oluyorummmmmmm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ütü yapmayıda sevmiom :tomato::tomato:

ütüden nefret ederim ama mecbur olduğum için yaparım............

Immm bir düşüneyim....
Sanırım hiçbirinden hşlanmıyorm, ama evim tertemizdir, hoşlanmasamda yaparım...

Temizlik yapmayi cok seviyorum, birde Adivar gibide acarim müzigi ohhh deymeyin bana ...

Fakat tam heryer piril piril olmus, vede onun pesinden kizim parktan gelipde ayakkabisinda bir yigin kum getiripde birde üstüne üstlük ayakkabisini disarda cikarmayip (cocuk iste dalip gidiyor, heyecanla bana anlatacaklari var) ayakkabiyi icerde cikartirsa, evde kum olursa, o zaman cinlerim tepeme cikiyor iste. klava:

Temizlik yapamayı bende severim
1 gün yapamsam sankiev berbatmış gibi gözükür bana
çalıştığım için ya hafta sonları yapmam lazım yada hafta içi
genelde her akşam vileda elimdedir
ama ütü yapmak benim için bir işkence

Kimse temizlik yapmayı sevmez ama benim en sinir olduğum şey tuvaleti temizlemek halbuki 10 dakika ama nefret ediyorum. Ellerimde deterjanlara hassas, eldiven kulanıyorum telle sürterken lavaboyu yırtılıyor e hadi bidaha tak bitaha kurula ohoooo...
Pencerelerin arasından geçen ince tozlardan da nefret ediyorum, hergün elimde bez siliyorum....

Cam silmek illet oluyorum
Gerçi Şöle adam akıllı yaptığımı hatırlamıyorum ama Nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…