Yok bornovaaaa buca taraflarindakiler mi bunlar? Eger onlarsa dikkat edin dolandirilmayin.
İcin de bir kac ayligina ev ssahibi annesini oturtmus yeni ameliyat oldu yakinimda olsun bakayim diye kadinin yine ayni sentte kendi evi var tahliye taahhütnamesi alacagim şu anki ev sahibindenİçindeki kiracıya ihtar çekip çıkarın yeniden kiraya verirken de noterden tahliye taahhütnamesi imzalatın. Evde oturan kiracıyı 10 yıldan önce çıkarmanız zor. Dava açsanız kazansanız dahi istinafa gönderir 3 sene davaya bakılsın diye beklersiniz. Bu devirde evin varsa ve içinde kiracı varsa derdin var demektir
İşte fikirlere ihtiyacim var böyle eşim ben karışmam deyip kenara çekildiYani yapabiliyorken şimdi yapın. Faizlere güvenemezsiniz. Evi şu an almazsanız sonra hiç alamayabilirsiniz dursun biraz daha koyup alalım diyen kim varsa yapamadı etrafımda gördüğüm kadarıyla ama ihtiyaç yok yatırımlık diyosanız arsalarada bakın derim. Şu an evdense yer sahibi olmak daha mantıklı bi seçim bence
Bilmiyorum bence öyle. Eşimin bi arsa bi evi var ikisininde metrekaresi küçük değil ama arsa kesinlikle daha çok ediyor. Onu satmaya kalksa 2 kat kazanır. Lokasyon hakkında yorum yapamam o kısmı bilmiyorum ama şahit olduğum bu. He evde kötü fikir değil 1+1e rağmen 25 bin kira geliride iyi bu arada bence ama ihtiyacım olmaz kenarda duracak diyorsanız arsa fikrini de araştırabilirsiniz. Neden kenara çekiliyo eşiniz? Bütün birikim ve gelen para size mi ait? Alındığı zaman sizin üstünüze mi olacak ki karışmıyor?İşte fikirlere ihtiyacim var böyle eşim ben karışmam deyip kenara çekildi
Bu ülke de birsey düşmez de sabit kalir belki diye umdum hani o arada para biraz artar diye.Ev fiyatlari zaten sisirilmiş rakamlarAyda 120 bin getirisi olan parayı eve yatırmazdım ben olsam ama bilemiyorum. Ev fiyatları düşecek gibi geliyor bana.
Yok birikim bana ait degil ama ev benim üstüme olacak ama kimin üstüne oldugu önemli degil onun huyudur başta bir kere fikrini söyler dinlemezsen ölsen karışmaz artık.Ama burada degisik fikirler duymam cok iyi oldu.Bilmiyorum bence öyle. Eşimin bi arsa bi evi var ikisininde metrekaresi küçük değil ama arsa kesinlikle daha çok ediyor. Onu satmaya kalksa 2 kat kazanır. Lokasyon hakkında yorum yapamam o kısmı bilmiyorum ama şahit olduğum bu. He evde kötü fikir değil 1+1e rağmen 25 bin kira geliride iyi bu arada bence ama ihtiyacım olmaz kenarda duracak diyorsanız arsa fikrini de araştırabilirsiniz. Neden kenara çekiliyo eşiniz? Bütün birikim ve gelen para size mi ait? Alındığı zaman sizin üstünüze mi olacak ki karışmıyor?
Zamanin da param 1+1 evin yarisina yetiyordu kredi cekseydim bitmisdi simdi almadim altin hesabindaydi.Sonra evin beşte birine düştü.Aslin da şöyle yorumlara bakınca gercekten bu ulke de en iyi yatirim ev ve arsa da ona emin oldumYani yapabiliyorken şimdi yapın. Faizlere güvenemezsiniz. Evi şu an almazsanız sonra hiç alamayabilirsiniz dursun biraz daha koyup alalım diyen kim varsa yapamadı etrafımda gördüğüm kadarıyla ama ihtiyaç yok yatırımlık diyosanız arsalarada bakın derim. Şu an evdense yer sahibi olmak daha mantıklı bi seçim bence
İzmirde kentsel dönüşüme girecek olan yada kacak yapi olarak bu şekilde satilan çok ev var.Yok bornova
Yok burasi girdi zaten yeni hepsi sıfır.İzmirde kentsel dönüşüme girecek olan yada kacak yapi olarak bu şekilde satilan çok ev var.
Almadan önce belediyeye vs muhakkak sorun, ben daha once bucada böyle bir ev alacaktim emlakçı kendi agziyla abla buralar kentsel donusume girecek kacak yapi evler gunu birlik kiralayacak olanlar alip kârını katlıyolar sana yaramaz yıkılacaklar dedi o yüzden vazgeçtim sizde dikkat edin
tamam. biliyorsunuzdur belki ama tapuda kat mülkiyeti olmasinada dikkat edinYok burasi girdi zaten yeni hepsi sıfır.
Tamam hepsine dikkat edecegim sagoluntamam. biliyorsunuzdur belki ama tapuda kat mülkiyeti olmasinada dikkat edin
Şu devirde ev sadece kendin oturacaksan mantıklı geliyor bana. Yatırımın yüz çeşit yolu varken evdi kiracıydı uğraşması zor bence.Merhaba elimize bir miktar para gecti bir miktar da altın hesabımız da paramız vardı biz de 1+1 ev alalım yatırım için dedik.Şu an kendimize ait bir evimiz yok ama annemlere ait bir evde oturuyoruz ve kira vermiyoruz öyle bir derdimiz yok.İyi bir semtte sıfır 1+1 daire icin kapora verdik ama evi uygun fiyata alıyor degiliz tam piyasasından aliyoruz.Şu an biliyorsunuz ev fiyatları da sisirilmiş durumda.Ev dayalı döseli ve kira getirisi de 25 binmiş.Ama ev almasak para banka da faiz de ve altın da kalsa aylık getirisi 120 bin altın artarsa böyle giderse daha da çok olacak.Ben çok tereddüt de kaldım biraz daha beklsekmi paramız artsa belki daha metrekare olarak buyuk bir ev aliriz sonra yada simdi alirsak hatami ederiz almazsak sonra pişmanmı oluruz.Bu bizim bütün birikimimiz.Evin fiyatı 3.600
Birebir aynı sebepten 1+1 ev aldık evlenince. Atamalar durduğu için bir iki aydır ev boş, kiramıza destek olmuyor ama yine de varlığından memnunuz. Ne olursa olsun ev iyidir bence. 1+1 ev de dediğiniz gibi bir basamak olmak için ideal bir yatırımYani bir kac sene sonra satip ustune koyup daha buyutup 3-5 sene sonra kendi oturabilecegimiz bir ev sahibi olmak amacimiz
Değmez çok pahalıymış. Bekleyin derim altındaMerhaba elimize bir miktar para gecti bir miktar da altın hesabımız da paramız vardı biz de 1+1 ev alalım yatırım için dedik.Şu an kendimize ait bir evimiz yok ama annemlere ait bir evde oturuyoruz ve kira vermiyoruz öyle bir derdimiz yok.İyi bir semtte sıfır 1+1 daire icin kapora verdik ama evi uygun fiyata alıyor degiliz tam piyasasından aliyoruz.Şu an biliyorsunuz ev fiyatları da sisirilmiş durumda.Ev dayalı döseli ve kira getirisi de 25 binmiş.Ama ev almasak para banka da faiz de ve altın da kalsa aylık getirisi 120 bin altın artarsa böyle giderse daha da çok olacak.Ben çok tereddüt de kaldım biraz daha beklsekmi paramız artsa belki daha metrekare olarak buyuk bir ev aliriz sonra yada simdi alirsak hatami ederiz almazsak sonra pişmanmı oluruz.Bu bizim bütün birikimimiz.Evin fiyatı 3.600
Altindaydi zaten eskiden 1+1 evin yarisi ederken simdi ceyregi etmiyor elimize bir miktar para gecti de ancak denklestirdikMalın var derdin var.ben olsam altın yapar kenara atardım.yarin oburgun kendi evimi kafama göre alırdım.ev alacaksınız şimdi bir ton derdi olacak
Benim de niyetim o basamak olacak bize insallahBiz de ayni durumdayken 1+1 aldik. Kira getirisi bizi tatmin etmiyor ama o para zamanla eriyecekti 1+1 bile gelmeyecekti. Simdi en azindan paranin degerini koruduk diyoruz. Siz de bu sekilde dusunebilirsiniz. Hem bu surecte tekra birikim yapip 1+1i 2+1 vrya 3+1e cevirirsiniz. Bizim niyetimiz oyle.
Oturacagimiz bir ev alabilmek icin bir basamak olacak diye düşündümŞu devirde ev sadece kendin oturacaksan mantıklı geliyor bana. Yatırımın yüz çeşit yolu varken evdi kiracıydı uğraşması zor bence.