Yani bir kac sene sonra satip ustune koyup daha buyutup 3-5 sene sonra kendi oturabilecegimiz bir ev sahibi olmak amacimizYatirim icin ev alinmaz, kiraciyla ugrasir durursunuz.
Eger o eve ihtiyac olmayacagina eminseniz alin, yok kiraciyi cikartip kendim oturmak isterim birgun diyorsaniz yatirim degil oturum amacli alin.
Ev alın bence sonra satar üzerine koyar metrekare büyütürsünüz..Merhaba elimize bir miktar para gecti bir miktar da altın hesabımız da paramız vardı biz de 1+1 ev alalım yatırım için dedik.Şu an kendimize ait bir evimiz yok ama annemlere ait bir evde oturuyoruz ve kira vermiyoruz öyle bir derdimiz yok.İyi bir semtte sıfır 1+1 daire icin kapora verdik ama evi uygun fiyata alıyor degiliz tam piyasasından aliyoruz.Şu an biliyorsunuz ev fiyatları da sisirilmiş durumda.Ev dayalı döseli ve kira getirisi de 25 binmiş.Ama ev almasak para banka da faiz de ve altın da kalsa aylık getirisi 120 bin altın artarsa böyle giderse daha da çok olacak.Ben çok tereddüt de kaldım biraz daha beklsekmi paramız artsa belki daha metrekare olarak buyuk bir ev aliriz sonra yada simdi alirsak hatami ederiz almazsak sonra pişmanmı oluruz.Bu bizim bütün birikimimiz.Evin fiyatı 3.600
Ege universitesi yakini zaten bunlarMetropolde 3.600 e tek ev almaktansa, üniversite yakını yerlerde 2 tane 1+1 kovalardim ben.. hem kira garantili hemde mülk mülktür dursun elbette prim yapar..
YokKredi çekecek misiniz
Aydin manisa tarafları fiyatlar daha uygun olabilir belkiEge universitesi yakini zaten bunlar
Genel dusunce bence mantikli ama satarken de kiraci problem olur, yani bunlari goze alarak yapinYani bir kac sene sonra satip ustune koyup daha buyutup 3-5 sene sonra kendi oturabilecegimiz bir ev sahibi olmak amacimiz
Buca taraflarindaki satiliklardan mi bahsediyorsunuz, yeni kampusun oralar?Ege universitesi yakini zaten bunlar
1+1 3600 baya varmış yer neresi ki öyle :) yıl başından sonra artış olacak ev satışlarında çogu kişiden duydum riske atmayın bence alınMerhaba elimize bir miktar para gecti bir miktar da altın hesabımız da paramız vardı biz de 1+1 ev alalım yatırım için dedik.Şu an kendimize ait bir evimiz yok ama annemlere ait bir evde oturuyoruz ve kira vermiyoruz öyle bir derdimiz yok.İyi bir semtte sıfır 1+1 daire icin kapora verdik ama evi uygun fiyata alıyor degiliz tam piyasasından aliyoruz.Şu an biliyorsunuz ev fiyatları da sisirilmiş durumda.Ev dayalı döseli ve kira getirisi de 25 binmiş.Ama ev almasak para banka da faiz de ve altın da kalsa aylık getirisi 120 bin altın artarsa böyle giderse daha da çok olacak.Ben çok tereddüt de kaldım biraz daha beklsekmi paramız artsa belki daha metrekare olarak buyuk bir ev aliriz sonra yada simdi alirsak hatami ederiz almazsak sonra pişmanmı oluruz.Bu bizim bütün birikimimiz.Evin fiyatı 3.600
Merhaba elimize bir miktar para gecti bir miktar da altın hesabımız da paramız vardı biz de 1+1 ev alalım yatırım için dedik.Şu an kendimize ait bir evimiz yok ama annemlere ait bir evde oturuyoruz ve kira vermiyoruz öyle bir derdimiz yok.İyi bir semtte sıfır 1+1 daire icin kapora verdik ama evi uygun fiyata alıyor degiliz tam piyasasından aliyoruz.Şu an biliyorsunuz ev fiyatları da sisirilmiş durumda.Ev dayalı döseli ve kira getirisi de 25 binmiş.Ama ev almasak para banka da faiz de ve altın da kalsa aylık getirisi 120 bin altın artarsa böyle giderse daha da çok olacak.Ben çok tereddüt de kaldım biraz daha beklsekmi paramız artsa belki daha metrekare olarak buyuk bir ev aliriz sonra yada simdi alirsak hatami ederiz almazsak sonra pişmanmı oluruz.Bu bizim bütün birikimimiz.Evin fiyatı 3.600
ev hem kira getirecek hem değeri artacak, şimdi almazsanız bir daha alamazsınız.Merhaba elimize bir miktar para gecti bir miktar da altın hesabımız da paramız vardı biz de 1+1 ev alalım yatırım için dedik.Şu an kendimize ait bir evimiz yok ama annemlere ait bir evde oturuyoruz ve kira vermiyoruz öyle bir derdimiz yok.İyi bir semtte sıfır 1+1 daire icin kapora verdik ama evi uygun fiyata alıyor degiliz tam piyasasından aliyoruz.Şu an biliyorsunuz ev fiyatları da sisirilmiş durumda.Ev dayalı döseli ve kira getirisi de 25 binmiş.Ama ev almasak para banka da faiz de ve altın da kalsa aylık getirisi 120 bin altın artarsa böyle giderse daha da çok olacak.Ben çok tereddüt de kaldım biraz daha beklsekmi paramız artsa belki daha metrekare olarak buyuk bir ev aliriz sonra yada simdi alirsak hatami ederiz almazsak sonra pişmanmı oluruz.Bu bizim bütün birikimimiz.Evin fiyatı 3.600
aaa buca taraflarindakiler mi bunlar? Eger onlarsa dikkat edin dolandirilmayin.Ege universitesi yakini zaten bunlar