Eşten para isteyememek

yorum yapan görüşlerini paylaşan herkese çok tesekkür ederim. herbir görüşleriniz benim için çok değerli. az buçuk kafamda birşeyler oturdu. çok teşekkür ederim yazan elleriniz dert görmesin. herkese musmutlu, dertsiz, sevgi dolu ve bol paralı rahat bir hayat diliyorum. iyiki varsınız saygılarımla

Böyle bir durumdaysan neden bu kadar erken işten ayrıldın?
Düğüne kadar çalışabilirdin

işimden ayrılacağımı biliyor. paraya sıkışacağım diye bir şey söylemedim ona

Yani bu konunun içeriği için neden zorunda kaldığınızı merak ettim.
İşten çıkarıldınız mı ?

Bir de nasıl tanıştınız merak ettim. Görücü usulü mü?
Eşinizle nasıl konuşmanız gerektiği konusunda yol gösterici olacak. Söylemek istemezsiniz siz bilirsiniz ama.
Babanız yok. Durumunuz sıkışık. İsteğinizle çıkmadınız heralde.
Eşiniz de sizin maddi durumunuzdan haberdardır.
Hani evlilik sürecinde bizler bende şu kadar para var ben şunu yaparım sen bunu yap diye konuşurduk. Sizin iletişiminiz kısıtlı mı?

Ne karara vardınız acaba?

öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
işten çıkarılmadım evlilik nedeniyle istifa ettim. evet durumum sıkışıktı biraz o yüzden istifa ettim. iletişimimiz çok iyi ama ben para istemek zorunda kalacağım zaman hayatımda kimseden istemediğim için bunu nasıl yapabilirim diye sordum

Bazi durumlarda erkekler gercekten farkinda olmuyor, sen nasil isteyecegim diye dusunuyorken, oda alisik olmadigi icin aklina bile gelmemis olabilir. Anne babasinin ihtiyaci yoksa bekarken kazandigi parayi sadece kendi icin harciyor oldugundan "demekki ihtiyaci yok " durumu olmus da olabiilr.
Iste cekinme, davranislarina gore para konularinda nasil biri oldugunu da anlamis olursun hem.

çok tesekkür ederim. görüşlerinizi dikkate alacağım

Evlilikte yük olmak diye birşey yoktur. Elbette çalışın paranızı kazanın. Ama yük olarak bakacaksa olayların seyri değişir. Bu normal bir evlilik olmaz. Kafanızda böyle kodlamayın.

Bu adamla mesafeli gibisiniz, arayıp neler yapıyorsun,birşeye ihtiyacın var mı falan demiyorum mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…