Eşten para isteyememek

Konu dışı bir şey merak ettim konunsahibi annene neden sigorta yaptırdın 😂

Istemeniz uygun olmaz suan diye dusunuyorum. Nikah olmus dugun olmamis. mesele dugun degilde aile birligi kurulmamis siz aile evindesiniz o baska evde.

Yani azcık para fişekleyebilir ne olacak siz eş olacaksınız artık. Konuşma esnasında paranın bittiğini söyle belki kendisi teklif ederi

Merhabalar..
Bence bu konuyu direkt ihtiyaçlarınız için nakit ister gibi değil de, şöyle çözebilirsiniz;
"Aşkımmm tazminatım bitti, kuaför ile anlaşmaya gideceğim yarın, 10.000 TL tutuyor, gönderebilir misin?"
"Gelin ayakkabımı seçtim, şu kadar tutuyor, hesabıma atar mısın?" "Kına için fotoğrafçı tutuldu kaporası şu kadar hayatım, ibanı da bu, gönderebilir misin?" gibi halledebilirsin...
Bunlar senin kendi başına yaptığın harcamalar değil, birlikte bir yuva kurmak için yaptığın harcamalar.
Çok rahat bir şekilde kapora tutarı/iban adresi olarak ilerle... :halay:

Onun dışında yine ev için alacağın ufak tefek çeyizlik şeyler varsa ve bütçen yoksa,
Hayatım trendyoldan almam gereken şeyler var sepetimin tutarı bu, senin kartın müsaitse kullanabilir miyim?
Bilgileri alır siparişini verirsin... Hiç çekinilecek bir şey yok. Hayat müşterek...
Yarın o da birden işsiz kalıp çalışamayıp sadece sen çalışabilirsin, o zaman da sen anlayış göstermelisin...
Mutluluklar :KK68:
işte bu gibi çözümler çok iyi geldi. Akıl akıldan üstündür derler

Back
X