- 15 Nisan 2025
- 71
- 36
- 3
- Konu Sahibi prenses226
biliyor ama daha sormadı. sorarmı bilmiyorumEşin sormuyor mu hiç paraya ihtiyacın var mı yok mu diye?
İşten ayrıldığını bilmiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyor ama daha sormadı. sorarmı bilmiyorumEşin sormuyor mu hiç paraya ihtiyacın var mı yok mu diye?
İşten ayrıldığını bilmiyor mu?
Sormalı diye düşünüyorum. Sormazsa sen istersin ne olacak?biliyor ama daha sormadı. sorarmı bilmiyorum
Keşke konuşsaydınızyok evlilik nedeniyle istifa ettiğim için işsizlik maaşı çıkmıyor
Sen bize bakma mihriBen almadım ama etrafımdaki kızlar nisanlilarindan gayet rahat para alıyorlardı, galiba bi bizde sorun var![]()
teşekkür ederimSormalı diye düşünüyorum. Sormazsa sen istersin ne olacak?
Yakında aynı evi paylaşacaksınız.
Sen bize bakma mihri
Hep bi anormaliz![]()
bes yok kapattırmıştım işe başlarkenHemen hemen her iş yeri BES yapıyor onu kontrol ettiniz mi belki içeride paranız vardır.
tesekkür ederim yorumlarınızı dikkate alacağımNişanlıyken kocaya benim para yolladığım olduo yüzden ne desem boş açma arkadaşlar da demişler isteyin isteyen hep kıymetli olur.
zorunda kalınca ayrılıyorsunuz bunu benim yaşadığım gibi yaşayanlar anca bilir. kırdıysam sizi özür dilerim.Düğünden aylarca önce işten çıkmanın mantığı nedir.?
Adama eş olmadan nasıl para istenir ki?
tesekkür ederim yorumunuz içinIstemeniz uygun olmaz suan diye dusunuyorum. Nikah olmus dugun olmamis. mesele dugun degilde aile birligi kurulmamis siz aile evindesiniz o baska evde.
Ne gibi zorundalık? Anlamak için soruyorum. Ben olsam aylar önce ayrılmazdım. Şu hayat şartlarında, bu masraflarla evde boş durulmazzorunda kalınca ayrılıyorsunuz bunu benim yaşadığım gibi yaşayanlar anca bilir. kırdıysam sizi özür dilerim.
teşekkür ederim yorumunuz içinNe gibi zorundalık? Anlamak için soruyorum. Ben olsam aylar önce ayrılmazdım. Şu hayat şartlarında, bu masraflarla evde boş du
işte bu gibi çözümler çok iyi geldi. Akıl akıldan üstündür derlerMerhabalar..
Bence bu konuyu direkt ihtiyaçlarınız için nakit ister gibi değil de, şöyle çözebilirsiniz;
"Aşkımmm tazminatım bitti, kuaför ile anlaşmaya gideceğim yarın, 10.000 TL tutuyor, gönderebilir misin?"
"Gelin ayakkabımı seçtim, şu kadar tutuyor, hesabıma atar mısın?" "Kına için fotoğrafçı tutuldu kaporası şu kadar hayatım, ibanı da bu, gönderebilir misin?" gibi halledebilirsin...
Bunlar senin kendi başına yaptığın harcamalar değil, birlikte bir yuva kurmak için yaptığın harcamalar.
Çok rahat bir şekilde kapora tutarı/iban adresi olarak ilerle...
Onun dışında yine ev için alacağın ufak tefek çeyizlik şeyler varsa ve bütçen yoksa,
Hayatım trendyoldan almam gereken şeyler var sepetimin tutarı bu, senin kartın müsaitse kullanabilir miyim?
Bilgileri alır siparişini verirsin... Hiç çekinilecek bir şey yok. Hayat müşterek...
Yarın o da birden işsiz kalıp çalışamayıp sadece sen çalışabilirsin, o zaman da sen anlayış göstermelisin...
Mutluluklar![]()
teşekkür ederim. inşallah yapabilirim çok emin değilim ama dneyeceğimYani azcık para fişekleyebilir ne olacak siz eş olacaksınız artık. Konuşma esnasında paranın bittiğini söyle belki kendisi teklif ederi
özel hastanelere gittiğinde para ödemesin ve türkiyenin neresinde olursa olsun hemen istediği hastaneye gidebilsin diye özel sağlık sigortası yaptırdımKonu dışı bir şey merak ettim konunsahibi annene neden sigorta yaptırdın![]()