- 15 Nisan 2025
- 71
- 36
- 3
- Konu Sahibi prenses226
-
Mesafeli değilde ömrümde kimseden istemeyin utangaçlık seviyem tavan yaptiBu adamla mesafeli gibisiniz, arayıp neler yapıyorsun,birşeye ihtiyacın var mı falan demiyorum mu hiç?
Ne kadar meblağ seni değiştirir yazmışBayıldım çok güzel olmuş
5 Dakikadır gülüyorum valla ağanın eli ölpülmezNe kadar meblağ seni değiştirir yazmış
Düğünüm olup aynı eve girene kadar bende isteyemezdim sanırım.. Şuanda para istemiyorum çünkü direkt ortak hesap açtırıp kendime de kart çıkarttırdımmerhabalar aranıza yeni katılmış biri olarak bir derdim var. 5 aylık evliyim. düğünüm daha olmadı. eşim yurtdışında. 18 yıl boyunca çalıştım. 1 aydır işimden istifa ettim. tazminatımı aldım. düğün borçları masraflar derken para bitti. ve şimdi paraya ihtiyacım olsa nasıl isteyeceğim. istemem uygun olurmu. ben ailemden bile isteyemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz. tesekkür ederim.
Tesekkur ederim yorumun icinDüğünüm olup aynı eve girene kadar bende isteyemezdim sanırım.. Şuanda para istemiyorum çünkü direkt ortak hesap açtırıp kendime de kart çıkarttırdım
5 Dakikadır gülüyorum valla ağanın eli ölpülmez
O zaman onun teklif etmesini sağlayın bence en güzeli böyle olur. Annenle aynı evdesin, tazminat var vs diye belkide para konusu şuan aklına gelmedi. Normalde işten çıktığın için sorması göndermesi gerekirdi ama aile evindesin diye belki akıl edememiştir.Mesafeli değilde ömrümde kimseden istemeyin utangaçlık seviyem tavan yapti
Arkadaşım lazer ve tüm bakım masraflarını nişanlısına yaptırdı, yaptıranlar daha kıymetli bence , benim eşim nisanliyken mağazada gezerken gördüğümüz lazer cihazını almak istedi diye kızmıştımNişanlıyken kocaya benim para yolladığım olduo yüzden ne desem boş açma arkadaşlar da demişler isteyin isteyen hep kıymetli olur.
Açıkça işten ayrıldığım için baya sıkıştım diye konu açacaksın eğer kayıtsız kalırsa zaten doğru adam değildir ve sakin evlenme böyle biriyle...sanırım isteyeceğim ama nasıl onu hiç bilmiyom
Bence çekinme siz artık aynı yolda yürüyen gönül yoldaşısınız, evlenince de sakın çekinme o senin eşin , hesabına düzenli para atsın her zaman , bak ben çalıştığım halde kocamdan para istiyorum, nedense ondan para almak hoşuma gidiyor kendimi iyi hissediyorum, param olmasa bile bir dayanağımın olması mutlu ediyor beni , eşim de bana para verdikçe ve hediyeler aldıkça daha eril hissediyor , bence bu güzel bisey , tabi sen yine de çalışma hayatından vazgeçme her zaman bir işin olsun , sonuçta erkek milletine güven olmuyorağzınızdan bal damlıyor ama bunu nasıl söyleyeceğim. asıl mesele bu
Teşekkür ederim yorumunuz icinBence çekinme siz artık aynı yolda yürüyen gönül yoldaşısınız, evlenince de sakın çekinme o senin eşin , hesabına düzenli para atsın her zaman , bak ben çalıştığım halde kocamdan para istiyorum, nedense ondan para almak hoşuma gidiyor kendimi iyi hissediyorum, param olmasa bile bir dayanağımın olması mutlu ediyor beni , eşim de bana para verdikçe ve hediyeler aldıkça daha eril hissediyor , bence bu güzel bisey , tabi sen yine de çalışma hayatından vazgeçme her zaman bir işin olsun , sonuçta erkek milletine güven olmuyor
Teşekkür ederim. Hep böyleydim insanları kırmaktan çok korkarım. Tatlı dilli olmak insanlara değer vermek beni küçültmez.Ben başka bi şey söylemek istiyorum konudan bağımsız. Kim yorum yaptıysa herkese çok kibar ve teşekkür ederek cevap vermişsiniz. Ne kadar kibarsınız tebrik ederim sizi. Ben hayatta bu kadar kibar olmayı beceremem. :) Müthiş bi meziyet kutluyorum.
Öylemi oluyorPara konusunda çok kasmayın hanımlar valla ya bu erkekler zaten çok düz mantık. Ben çalıştığım halde ayın 15i dahil paran var mı dese yok derim, esnaf ağzı yaparım hemen asfagag bana üstüne para verir isterimde hiçte çekinmem. Çalışıyoruz memuruz tamam ama onun tadı başka
Çok mantıklıO zaman onun teklif etmesini sağlayın bence en güzeli böyle olur. Annenle aynı evdesin, tazminat var vs diye belkide para konusu şuan aklına gelmedi. Normalde işten çıktığın için sorması göndermesi gerekirdi ama aile evindesin diye belki akıl edememiştir.
Utanıyosan bi konu aç geçici iş bakıcam 2-3 ay durur çıkarım de o cevap verecek neden felan diye illa bi şey der, sende olmuyo böyle para havadan mı gelecek diyeceksin, zarf at boş yani. Oda ben varım diyecek, e sonra hesap bilgilerini alırsın direk
Yok daha atmadım ama bir hafta içinde deneyeceğim.Sen naptın attın mı mesaj kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?