Eşten para isteyememek

Düğünüm olup aynı eve girene kadar bende isteyemezdim sanırım.. Şuanda para istemiyorum çünkü direkt ortak hesap açtırıp kendime de kart çıkarttırdım

Mesafeli değilde ömrümde kimseden istemeyin utangaçlık seviyem tavan yapti
O zaman onun teklif etmesini sağlayın bence en güzeli böyle olur. Annenle aynı evdesin, tazminat var vs diye belkide para konusu şuan aklına gelmedi. Normalde işten çıktığın için sorması göndermesi gerekirdi ama aile evindesin diye belki akıl edememiştir.
Utanıyosan bi konu aç geçici iş bakıcam 2-3 ay durur çıkarım de o cevap verecek neden felan diye illa bi şey der, sende olmuyo böyle para havadan mı gelecek diyeceksin, zarf at boş yani. Oda ben varım diyecek, e sonra hesap bilgilerini alırsın direk

Para konusunda çok kasmayın hanımlar valla ya bu erkekler zaten çok düz mantık. Ben çalıştığım halde ayın 15i dahil paran var mı dese yok derim, esnaf ağzı yaparım hemen asfagag bana üstüne para verir isterimde hiçte çekinmem. Çalışıyoruz memuruz tamam ama onun tadı başka

Ben başka bi şey söylemek istiyorum konudan bağımsız. Kim yorum yaptıysa herkese çok kibar ve teşekkür ederek cevap vermişsiniz. Ne kadar kibarsınız tebrik ederim sizi. Ben hayatta bu kadar kibar olmayı beceremem. :) Müthiş bi meziyet kutluyorum.

Nişanlıyken kocaya benim para yolladığım oldu o yüzden ne desem boş açma arkadaşlar da demişler isteyin isteyen hep kıymetli olur.
Arkadaşım lazer ve tüm bakım masraflarını nişanlısına yaptırdı, yaptıranlar daha kıymetli bence , benim eşim nisanliyken mağazada gezerken gördüğümüz lazer cihazını almak istedi diye kızmıştım ( lazere gitmiştim zaten daha önceden ama bir erkekten böyle bir teklif almak tuhafıma gitmişti nedense, hiç alışık değilim , eşim jest yapmak istemiş o zamanlar şimdi olsa aldırırım herseyi ), bir kere de spor ayakkabı beğendim ısrarla bunu sana alacağım diye tutturdu ve ben yine kabul etmemiştim zaten çalıştığım için istesem alırdım yani Fazla gurur iyi değil sanki yaaaa

ağzınızdan bal damlıyor ama bunu nasıl söyleyeceğim. asıl mesele bu
Bence çekinme siz artık aynı yolda yürüyen gönül yoldaşısınız, evlenince de sakın çekinme o senin eşin , hesabına düzenli para atsın her zaman , bak ben çalıştığım halde kocamdan para istiyorum, nedense ondan para almak hoşuma gidiyor kendimi iyi hissediyorum, param olmasa bile bir dayanağımın olması mutlu ediyor beni , eşim de bana para verdikçe ve hediyeler aldıkça daha eril hissediyor , bence bu güzel bisey , tabi sen yine de çalışma hayatından vazgeçme her zaman bir işin olsun , sonuçta erkek milletine güven olmuyor

Yurt dışına gitmeyi düşünüyor musunuz yoksa bütün işlemler tamamlandı, aile birleşimi vizesi oturumu yapıldı mı? Hangi ülkeden bahsediyorsunuz, batı mı doğu mu? İşten çıkıp bu kadar borç harç masraf ödeyince elinizde avucunuzda kalmamış, yurtdışı hayatınız garanti mi, yani eviniz tutuldu mu eşyalarınız alındı mı? Çeyizlerinizi götürecek misiniz?

Teşekkür ederim yorumunuz icin

Teşekkür ederim. Hep böyleydim insanları kırmaktan çok korkarım. Tatlı dilli olmak insanlara değer vermek beni küçültmez.

Öylemi oluyor teşekkür ederim. Yorumunuz icin

Çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…