- 1 Ekim 2023
- 4.196
- 15.156
- 128
- Konu Sahibi prenses226
Bunca yıl hiç birikim yapmamış olmanıza çok şaştım kaldım ben. 18 yıl anne evinde kalmak yani kira yemek şu bu yok peki her ay maaşınızı sadece harcadınız mı yoksa araba vs alabildiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babası yokmuş evın gecımını sağlamış muhtemelen asgari ücret kuş kadar anca gecınmişlerdir zatenBunca yıl hiç birikim yapmamış olmanıza çok şaştım kaldım ben. 18 yıl anne evinde kalmak yani kira yemek şu bu yok peki her ay maaşınızı sadece harcadınız mı yoksa araba vs alabildiniz mi?
Peki 5 aydır duygusal bişeyler olmadı mı aranızda konuşmuyor musunuz bu adam sormuyor mu düğün zamanı geldi baban yok annenle yaşıyorsun annenın emekli maaşı 10-15 olsa ne ki anca sizi gecındirmeye yeter oda ev kira değilse . İşten ayrıldın sen naptın ne ettin ne durumdasın demıyor mu bu adam size .görücü usulu oldu
İşsizlik maası alıyor musunuz peki başvuru hakkınız var mıydı.inanırmısınız ben hep böyle dediğiniz gibi düşünüyordum. teşekkür ederim yorumlarını için
yok evlilik nedeniyle istifa ettiğim için işsizlik maaşı çıkmıyorİşsizlik maası alıyor musunuz peki başvuru hakkınız var mıydı.
Ben olsam nikah olup aynı eve girmeden ufak miktar bile para istemezdim, hiç hoş değil.teşekkür ederim yorumunuz için ama evlenirken aynı evin içine girene kadar param istemem herhalde diye düşünüyordum ama şuan durumlar değişti. zaten evlendikten sonra bende çalışacağım. ona yük olmak istemiyorum.
5 ayda duygusal bağlarımız oluştu hatta ben bu kadar çabuk birine aşık olabileceğimi düşünmemiştim onun tarafından da aynı. ama diğer konularda birşey demedi. ev annemin kendisinin.Peki 5 aydır duygusal bişeyler olmadı mı aranızda konuşmuyor musunuz bu adam sormuyor mu düğün zamanı geldi baban yok annenle yaşıyorsun annenın emekli maaşı 10-15 olsa ne ki anca sizi gecındirmeye yeter oda ev kira değilse . İşten ayrıldın sen naptın ne ettin ne durumdasın demıyor mu bu adam size .
teşekkür ederimBen olsam nikah olup aynı eve girmeden ufak miktar bile para istemezdim, hiç hoş değil.
teşekkür ederim yorumunuz içinİnsan kendini tanır, isteyemeyeceğinizi bilirsiniz keşke kenarınızı bu kadar sıfırlamasaydınız.
Her ay bir bütçe belirleyin eşiniz direk kartınıza atsın para isteme muhabbetine gerek kalmaz ...merhabalar aranıza yeni katılmış biri olarak bir derdim var. 5 aylık evliyim. düğünüm daha olmadı. eşim yurtdışında. 18 yıl boyunca çalıştım. 1 aydır işimden istifa ettim. tazminatımı aldım. düğün borçları masraflar derken para bitti. ve şimdi paraya ihtiyacım olsa nasıl isteyeceğim. istemem uygun olurmu. ben ailemden bile isteyemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz. tesekkür ederim.
Ben almadım ama etrafımdaki kızlar nisanlilarindan gayet rahat para alıyorlardı, galiba bi bizde sorun varNormal günlük yaşantınız için para istemeniz hoş karşılanmayabilir. Çünkü nikah yaptıktan sonra düğün olana kadar bizim toplumumuz sizi nişanlı olarak kabul eder,evli gözüyle bakmaz size. O sebeple ailenizle yaşadığınız sürece geçiminizi aileniz sağlamalı. Bu benim fikrim değil bakın,toplumun fikri
Düğünle ilgili masrafları da nasıl anlaştıysanız o şekilde karşılamalı /bölüşmeli/yardımlaşmalısınız.
ağzınızdan bal damlıyor ama bunu nasıl söyleyeceğim. asıl mesele buHer ay bir bütçe belirleyin eşiniz direk kartınıza atsın para isteme muhabbetine gerek kalmaz ...
bencede onlardan bi ders almak lazımBen almadım ama etrafımdaki kızlar nisanlilarindan gayet rahat para alıyorlardı, galiba bi bizde sorun var![]()
İyi maşallah sevındım sizin adınıza . Ben evliyim eşimden para istemıyorum ıbanıma gonderıyor evliliğin başından beri bu böyle .5 ayda duygusal bağlarımız oluştu hatta ben bu kadar çabuk birine aşık olabileceğimi düşünmemiştim onun tarafından da aynı. ama diğer konularda birşey demedi. ev annemin kendisinin.
teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.Yorumlarda baya onur yapmış bazı kişiler ama hiç nişanlınızdan, eşinizden ihtiyaçlar için para istemedeniz mi? Bence bu soruya kimse dürüst yanıt vermez. Çünkü kimsenin özel hayatını bilmiyoruz.
Kadının evlilik masraflarından dolayı parası bitmiş, üstelik artık çalışmıyor da gayet makul sebepler bunlar. Ancak eşinizin bu teklifle geliyor olması lazım. Düşüncesiz biriymiş biraz. İsteyebilirsiniz, haklı sebepleriniz var. İsteyin ki sıkıntılarla baş edebilme de tek başına kalmayın. Değeriniz olsun.
ben çalışıtığım hayatım boyunca maaşımı aileme verdim bütün çeyizimi kendi maaşımla yaptım. annemin şuan oturduğu evi biz bütün aile üyeleri maaşlarımızı katarak kredisiz aldık. ben öyle diğer kızlar gibi çalışıp aylık parasını yiyen biri hiç olamadım. çok isterdim olmayı. para kenara koymayı bende bilirdim ama borçlardan dolayı son yılda bu olamadıSizin zaten illa ki kenarda bi paranız olması lazımdı bunca yıl çalışmışsınız bi çeyiz bişey parası bi birikim asgari ücret diyip de geçmemek lazım.
Okulum bitti evlenesiye kadar 2 yıl çalıştım ve herşeyi o maaşlarımla yaptım tüm beyaz eşyamı çeyizimi çimenimi nişanımı erkek tarafına alacağım bohçaları vs.
Yapılabiliyor yani.
Tazminata gelene kadar tüm bu masrafların parasını kenara koymanız gerekiyordu.
Yaşınız da var belli ki adamda sizin bu zamana kadar sırf tazminata yaslandığınızı düşünmemiştir kenarda paranız vardır şimdi de elinizde tazminat vardır diye düşünmüştür.
Ben isteyemezdim ya benim de nikahım 3 4 ay erken oldu karı koca moduna geçmedik
teşekkür ederimİyi maşallah sevındım sizin adınıza . Ben evliyim eşimden para istemıyorum ıbanıma gonderıyor evliliğin başından beri bu böyle .
Direk söyleyin ben yıllardır kimseden para istemedim şimdi zorlanıyorum sende istetme kendılıgınden gönder die .