- 25 Aralık 2024
- 2.521
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.270
- 48
- 28
- Konu Sahibi prenses226
Evliyken direkt kart iste. Kredi ek kart. Ondan harcama yap. Çalıştığım halde bizde sistem bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunca yıl hiç birikim yapmamış olmanıza çok şaştım kaldım ben. 18 yıl anne evinde kalmak yani kira yemek şu bu yok peki her ay maaşınızı sadece harcadınız mı yoksa araba vs alabildiniz mi?
Evliyken direkt kart iste. Kredi ek kart. Ondan harcama yap. Çalıştığım halde bizde sistem bu
çalıştığım hayatım boyunca maaşımı aileme verirdim çeyizimi de kendim yaptım. annemin şuan oturduğu evi ve kardeşimin evini biz bütün aile bütün paramızı koyarak aldık. ben paramı har vurup harman savuran biri hiç olmadım.Bunca yıl hiç birikim yapmamış olmanıza çok şaştım kaldım ben. 18 yıl anne evinde kalmak yani kira yemek şu bu yok peki her ay maaşınızı sadece harcadınız mı yoksa araba vs alabildiniz mi?
teşekkür ederim.Evliyken direkt kart iste. Kredi ek kart. Ondan harcama yap. Çalıştığım halde bizde sistem bu
teşekkür ederim anlayışınız için. sanırım herkes asgari ücreti çok büyük bir para sanıyorlar galiba ben ilk işe başladığımda asgariücretl 250 tl idiBabası yokmuş evın gecımını sağlamış muhtemelen asgari ücret kuş kadar anca gecınmişlerdir zaten
mıllet karı koca çalışıp para kavgasını bitiremıyor . sen asgari ücretle bi anneyle başbaşa ne güzel düğününe hazırlanmışsın annene yük olmadan . Yurt dışına gidince anne ne olacak ?teşekkür ederim anlayışınız için. sanırım herkes asgari ücreti çok büyük bir para sanıyorlar galiba ben ilk işe başladığımda asgariücretl 250 tl idi
annem tek kalacak ama kardeşlerim türkiyede olacaklar. farklı şehirde de olsa. benim içimi yakanda o zaten annemi geride bırakmak zorunda kalacağım. bari masraflarımı bırakmayayım diye düşündüm. çok zor olacak ayrılmammıllet karı koca çalışıp para kavgasını bitiremıyor . sen asgari ücretle bi anneyle başbaşa ne güzel düğününe hazırlanmışsın annene yük olmadan . Yurt dışına gidince anne ne olacak ?
Maşallah rabbım size de sizin gibi düşünceli hayırlı evlat nasıp etsınannem tek kalacak ama kardeşlerim türkiyede olacaklar. farklı şehirde de olsa. benim içimi yakanda o zaten annemi geride bırakmak zorunda kalacağım. bari masraflarımı bırakmayayım diye düşündüm. çok zor olacak ayrılmam
teşekkür ederim. Amin isteyen herkese nasip etsinMaşallah rabbım size de sizin gibi düşünceli hayırlı evlat nasıp etsın
teşekkür ederim.Canım param bitti, pamuk eller cebe deyin, isteyin. Kendisi zaten sormalı, istemeseniz de göndermeli, o yüzden utanmayın çekinmeyin.
mantıklı yapabilirim. teşekkür ederim.Geçici bir iş bakabilirsiniz mağaza vs. part time da olur çağrı merkezi falanda olur. 3 ay çalışırsınız
Benzeri süreçten geçtim ama işten çıkmadım. Annemle de evlendikten sonra da vakit geçirdim 5 ay önce çıkmak biraz fazla değil mi? Artık yapacak bir şey yok ya nişanlınızdan isteyin ya da farklı bir işyerine söylemeden işe girin deneme süresinde işten ayrılın bari 2 ay daha maaş alırsınız. Eşim demeyin bence şu an anladığım kadarıyla kağıt üzerinde nikah var sadece düğüne kadar nişanlı sayılırsınız. Bana kalırsa son ana kadar çalışıp artanı da kendinize euro yapabilirdiniz ama olan olmuş.çok yorulmuştum. 18 yıldır hastane gibi bir ortamda çalışmaktan yurtdışına gitmeden biraz dinleneyim annemle vakit geçireyim dedim. çünkü daha sonra gidince ne zaman geleceğim belli değil.
tesekkür ederim yorumlarınız içinBenzeri süreçten geçtim ama işten çıkmadım. Annemle de evlendikten sonra da vakit geçirdim 5 ay önce çıkmak biraz fazla değil mi? Artık yapacak bir şey yok ya nişanlınızdan isteyin ya da farklı bir işyerine söylemeden işe girin deneme süresinde işten ayrılın bari 2 ay daha maaş alırsınız. Eşim demeyin bence şu an anladığım kadarıyla kağıt üzerinde nikah var sadece düğüne kadar nişanlı sayılırsınız. Bana kalırsa son ana kadar çalışıp artanı da kendinize euro yapabilirdiniz ama olan olmuş.
Size mesaj attım.tesekkür ederim yorumlarınız için
Eşin sormuyor mu hiç paraya ihtiyacın var mı yok mu diye?merhabalar aranıza yeni katılmış biri olarak bir derdim var. 5 aylık evliyim. düğünüm daha olmadı. eşim yurtdışında. 18 yıl boyunca çalıştım. 1 aydır işimden istifa ettim. tazminatımı aldım. düğün borçları masraflar derken para bitti. ve şimdi paraya ihtiyacım olsa nasıl isteyeceğim. istemem uygun olurmu. ben ailemden bile isteyemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz. tesekkür ederim.