Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

İlk okuduğumda arkadaşın kesin biliyor, içi rahatlasın, 'astoria biliyordu zaten' diyebilsin diye sana haber veriyor ama izin alıyormuş gibi dursun istemediğinden çok gündelik bir olaymışçasına bahsedip geçiyor diye düşünmüştüm.

Şu son yazdıklarından sonra bir şüpheye düştüm. Belki cidden bilmiyordur, buluşma çabaları da Ex'in yönlendirmeleri, ısrarı yüzündendir. Anca Türk dizisi psikopatlarının yapacağı bir hamle gibi geliyor eski sevgilinin karşısına koluma yakın arkadaşını takıp çıkayım diye uğraşmak ama takıntılı biri diyorsun, bilemiyorum o yüzden.

O kız bilse de bilmese de zaten şu saatten sonra iletişim kurmazsınızdiye düşünüyorum.Yani ben olsam kurmazdım .o bakımdan kendinizi doldurmayın.Bazen böyle kötü kalpli insanların olduğunu bilmek daha fazla can acıtır.Bilmiyordur nereden bilecek bilse yaparmı ben olsam yapmama oda yapmamıştır zaten tarzı düşünün.Bunu kendiniz için yapın bence.Diğer türlü içinizden çıkmaz

Ben hala kızın bilmediğini düşünüyorum emin olmamakla beraber. bu ara buluşalım edelim demesini de artık sevgilisi olduğu için çift olarak buluşma hevesine bağlayabiliyorum.
Yani bana mantıksız geliyor, niye hem hata edip hem gözüne soksun, öğrenmemen için dua etmesi gerekirdi. En iyisi ayrılacak mı onu beklemek.

Yani ben olsam direkt sorardim. Kiz bu benim burakti, artik seninki olmus:) gibisinden. O zaman piskince cevap verirse anlardin zaten. Ben olsam samimi bi arkadasimin eski flortuyle olmak istemezdim sahsen
Valla guzel bir cevap kinu sahibi bence böyle deyiverin

Kendini embesil Türk dizisi karakteri sanıyor sanırım. Büyük tesadüfler, haberi olmayan saf kız rolü oynamalar falan. Pislik.

Durup dururken sevgilisinin fotoğrafını atmaz insan kaç yıl önceki arkadaşına. Bariz biliyormuş. Çok yakın arkadaşım bana sevgilisiyle fotoğrafını atmıştır bir kez sadece bak yakışıyor muyuz diye. Ya ikinizi bir araya getirip çocuğun hala size karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini anlamaya çalışıyor ya da sizle alıp veremediği var nispet olsun diye yapıyor. İkisi de fazlaca muhtemel geldi bana. En iyisini yapmışsınız ikisini de görmek zorunda değilsiniz.

yakın arkadaşiniz seninle burakla görüştüğü biliyor muydu...
bence o arkadaşinizi hayatindan silmelisin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıkları inanılmaz samimiyetsiz geldi bana, ben sizin yerinizde olsam , nasıl miden kaldırdı benden sonra deyip biraz aşağılardım açıkçası

Bence sakin bir dille canim o benim eski sevgilim o Çift gorusme olayi imkansiz size mutluluklar ama gorusmesek daha iyi olur diyebilirsin , hem cocugun sirf seni gicik etmek icin arkadasini Kullanma gibi bi olayi varsa buna da engel olursun , ben daha once yasadim boyle bisey ve cidden ben arkadasimla gorusmeyi tamamen kesince o kisi aldatmis hatta siddet olaylari falan yasanmis ve kizi birakmis en azindan kiz kurtulmus oldu

Görsel olarak kısa süreli hafızam çok zayıftır. İlk gördüğüm kişilerin simasını hemen unuturum. Hele ki hiç görmediğim insanların fotoğraflarını ( eğer fotoğraflarını tekrar tekrar görmediysem) kendilerini gerçekten gördüğümde ilişkilendirmem neredeyse imkansız. Arkadaşında benim gibi olabilir mi diyeceğim ama öyle olsa bile sizden defalarca dinlemiş eski sevgilinizi. Tanımasa bile en azından şüphelenmesi lazım

Huy değiştirmiş, ben de olsam kıllanırdım kesinlikle, haklısınız.

Çok iyi yapmışın kız resmen adamı gör diye seninle buluşmaya çalışıyo

Bu kızın geçmişte ne garezi vardıysa artık sana
Ne biçim kıskandıysa artik seni...
Gününü bekliyormuş....

Bence bilmiyor olsa özür dilerim gerçekten bilmiyordum gibi bir şey yazardı. Fakat sadece özür dilerim yazmış. Yani bu bildiğini, kabul ettiğini kanıtlar gibi

Eski takintili arkadasinla bu kiz kanka olup seni kiskandirmak ve gorusmek icin boyle bir tezgah yapmislar gibi geldi.

Kimse bu denli salaga yatip ay sevgilime bak diye foto yollamaz baska amacli bence.

sumru sen bilirsin taktik versene nasil kendime tavlarim adamı ,yatakta nasi sumru iyi mi

Astoria bence iyi yapmissin. Cok dallandirip budaklandirmadan söyleyip gecmissin

Valla guzel bir cevap kinu sahibi bence böyle deyiverin

Kendini embesil Türk dizisi karakteri sanıyor sanırım. Büyük tesadüfler, haberi olmayan saf kız rolü oynamalar falan. Pislik.

yakın arkadaşiniz seninle burakla görüştüğü biliyor muydu...
bence o arkadaşinizi hayatindan silmelisin...

Yazdıkları inanılmaz samimiyetsiz geldi bana, ben sizin yerinizde olsam , nasıl miden kaldırdı benden sonra deyip biraz aşağılardım açıkçası

Astoria daha bişey demediniz miiiiii...

Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.

Çok çirkin bir bakış açısı. Laf koymuş olmak adına böyle çirkin zihniyetleri normalleştirmeyelim lütfen.

Arkadaşlar da kötü bir niyetle söylemiyorlardır mutlaka, üzüntümü paylaştıkları için. Ama haklısınız tabi ki bu şekilde söylememek lazım ne olursa olsun, o da benim arkamdan "Astoria benim 2.elim" falan dese hoş olmaz.

E ama yuh ya. Astoriacim bu kiz seni oteden beriye cekememis icten ice nasıl bir hazimsizlik yasadiysa artik ilk firsatta bunu fiile dökmus. Yazik cok yazik.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Gerçekten de birbirlerine layıklarmış. Arkadaşınız konudan habersiz iyi biri çıksaydı, o adam gibi biriyle olması üzücü olurdu.

Hatayı burda yapıyorsun sen canım benim.
İnsanlar senin kadar iyi değil ne yazık ki...
Şimdi sen yardım ettikçe onlara çoğu keriz bu be filan diyordur. (Keşke demeseler ama içlerinden en az biri böyle düşünüyordur.)
Yani çıkar ilişkisine döndü artık çoğu şey ne yazık ki o yüzden kendini olabildiğince koruman lazım sonradan üzülmemek için.
Umarım kendin gibi iyi niyetli insanlar hayatına girer bundan sonra üzülmezsin

E ama yuh ya. Astoriacim bu kiz seni oteden beriye cekememis icten ice nasıl bir hazimsizlik yasadiysa artik ilk firsatta bunu fiile dökmus. Yazik cok yazik.

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Gerçekten de birbirlerine layıklarmış. Arkadaşınız konudan habersiz iyi biri çıksaydı, o adam gibi biriyle olması üzücü olurdu.

Burak insanları çok kolay manipüle edebilir, burada çoğu kişiye de yazmışımdır eski konularımda. Kavga ederdik eskiden, hemen arkadaşlarımı, kardeşimi falan arar kavgamızı anlatır, ağlardı. Hatta derim buraya konu açsa benden bahsetse hepiniz Burak'a hak verirsiniz öyle bir manipülasyoncudur. Ama beni tanıyan, vaktimizin çoğunu zamanında beraber geçirdiğim arkadaşımı manipüle edebilmesi beni çok üzdü. Hala kendi düşünceleri olmadığına inanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…