- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.195
- 158
En güzelini yapmışsınız.Bugün tekrar yazdı bana, aranıyorlar belli ki. "Astoria naber, haftaya Ankara'ya geliyorum görüşelim" diye. Benim şalterler attı tabi artık. "X bilerek mi yapıyorsun?" dedim, "Neyi canım?" dedi. "Yüzüne vurmayayım, kendisinden öğren dedim ama öğrenmeye niyetin yok belli ki ya da bilerek yapıyorsun. Burak benim sana bahsettiğim takıntılı olan eski sevgilim, size mutluluklar dilerim ama beni defalarca rahatsız ettiğini bildiğin biriyle çift olarak görüşme gibi bir niyetim yok. Anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedim. "Nasıl yaa, o Burak bu Burak mı?" dedi. "Bilmiyormuş numarası yapma, bunca zamandır görüşesin yoktu, sevgilin olduğundan beri mi görüşesin tuttu?" dedim. "Astoria özür dilerim" yazdı engelledim. Telefon etti, açmadım. Sinirlendim ama ne yapayım.
Neden sormadın açık açık?Eski sevgilim umrumda değil. Arkadaşımı bulup böyle bir şey yapmış olmaları üzdü beni. Keşke birileri bilmiyor olabilir sizi dese ama bunu yazarken bile kendimi kandırıyorum. Yıllarca bir şeyler paylaştık, çok üzüldüm.
Neden sormadın açık açık?
Bugün tekrar yazdı bana, aranıyorlar belli ki. "Astoria naber, haftaya Ankara'ya geliyorum görüşelim" diye. Benim şalterler attı tabi artık. "X bilerek mi yapıyorsun?" dedim, "Neyi canım?" dedi. "Yüzüne vurmayayım, kendisinden öğren dedim ama öğrenmeye niyetin yok belli ki ya da bilerek yapıyorsun. Burak benim sana bahsettiğim takıntılı olan eski sevgilim, size mutluluklar dilerim ama beni defalarca rahatsız ettiğini bildiğin biriyle çift olarak görüşme gibi bir niyetim yok. Anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedim. "Nasıl yaa, o Burak bu Burak mı?" dedi. "Bilmiyormuş numarası yapma, bunca zamandır görüşesin yoktu, sevgilin olduğundan beri mi görüşesin tuttu?" dedim. "Astoria özür dilerim" yazdı engelledim. Telefon etti, açmadım. Sinirlendim ama ne yapayım.
Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
Sonuç hiç şaşırtmadı. Çünkü burak'ın kim olduğundan gerçekten haberi olmasaydı sizinle konuşurken " Burak senden geçti tabi artik " gibi bir cümle yerine "Burak senin için geride kaldı" gibi bir bakış açısıyla cümle kurardı.
Astoria ilişkine karışmak gibi algılamazsın ya da yanlış anlamazsin umarım ama ben sevgilinle bu durumu üstü kapalı bir şekilde paylaşmanı öneririm. Malum burak takıntılı, eski arkadaşın da seni yıpratma amacında. Ne yapacakları belli olmaz bence. Konu zaten eski sevgili değil arkadaşınin yaptığı arkadaşlığa sığmayan hareket. Bu şekilde sevgilinle paylaşırsan senin de için rahat olur diye düşünüyorum.
Sohbet esnasında yerinin geldiğini hissettiğinizde çok önemli bir şey olmadiğini ama kendisiyle paylasmasini bekleyeceginizi dusundugunuz icin anlattiginizi vurgulayarak, olayın kizdiginiz noktasinin ayni odada kaldiginiz arkadasin sizinle oynamaya calismasi oldugunu anlatabilisiniz. Ayrinti istese bile odak noktanız kiz arkadaşiniz olsun anlatirken. Burak herhangi biri zaten artik sizin için. Bu sekilde bir konusma olusturursaniz aklınızda sevgiliniz de başta konudan hoşlanmasa da derdinizin yalancı arkadas oldugunu gorünce rahatlayacaktir diye tahmin ediyorum.Üstü kapalı derken nasıl mesela? Yani her şekilde detay soracaktır sanırım.
Sohbet esnasında yerinin geldiğini hissettiğinizde çok önemli bir şey olmadiğini ama kendisiyle paylasmasini bekleyeceginizi dusundugunuz icin anlattiginizi vurgulayarak, olayın kizdiginiz noktasinin ayni odada kaldiginiz arkadasin sizinle oynamaya calismasi oldugunu anlatabilisiniz. Ayrinti istese bile odak noktanız kiz arkadaşiniz olsun anlatirken. Burak herhangi biri zaten artik sizin için. Bu sekilde bir konusma olusturursaniz aklınızda sevgiliniz de başta konudan hoşlanmasa da derdinizin yalancı arkadas oldugunu gorünce rahatlayacaktir diye tahmin ediyorum.
Tabi yine sevgilinizin hislerini en iyi siz tanirsınız. İnşallah bu kişiler daha ileri gitmeye kalkmazlar.Önceki konularinizi da takip etmistim.Umarim artik cok mutlu olursunuz. Yalniz bu kıza dikkat edin belli ki kendi halledemediği bir takım durumlarin acısını sizden çıkararak kendini ispatlama amacında.Zaten çok sıkıntı yapmaz yüzüme karşı ama kendi kendine kafaya takmasından çekiniyorum.
Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
Zaten çok sıkıntı yapmaz yüzüme karşı ama kendi kendine kafaya takmasından çekiniyorum.
Ya var ya insanlar leş üstüne les olmuş artık
Biriyle arkadaş oluyorsun sohbet muhabbet edip dertlesiyorsun
Hatta sırlarını veriyorsun
Borç veriyorsun belki esyani paylaşıyorsun
Diğer taraf seni içten ice kıskanıp senden yararlanirken haset besliyor
Terbiyesiz kah....
Eskiden değil arkadaşın sevdiği sevgili olduğu kisiyle hoşlandığı kişiyi bile biz otamatikman eliyorduk
Kızın eski sevgilisiyle Sevgili olduysan
bari kızı engelle arkadasliktan sil
yine sinsi korkak ve kıskanç olursun ama daha onurlu durursun bu duruma göre
Ne yapmayı planlıyordu buluşalım falan derken kabul etsen eski sevgilinle karşına gecip ceee süpriz deyip sana nispet yapmayı yada kavga çıkarmayı mi
Ne kadar basit hayatı 5. Sınıf pembe dizi kıvamında yaşayan hemcinslerimiz var maalesef
ben olsam anlatmazdım.
zaten burak çocuğun kapısına kadar gidip türlü çirkeflik yapmış.
seçtiğin adama bak diye düşünsün istemezdim.
bir degişik versiyonunu yasadim eski sevgilim en yakin kardes gibi gordugum kizin kankasini kendine ayarlatmasi icin kardeş gordugum kizi araci yapti kizda araci oldu cocuga ben delidivane asiktim ve severek ayrilmistim biliyor yani her seyi o kankasina da anltmistim o cocugu. ama kankasi istemedi benim ex sevgiliyi ama en yakin arkdsmn buna araci olma girisimi aklimdn cikmyr sogukluk oldu yine arkdsm en sevdgm arkdsm ama unutulmyr tabiiSon durum: sayfa 28'de.
Merhaba kızlar,
Yazdım yazdım sildim. Eski sevgilim daha ne kadar düşebilir merak ediyordum gitgide dibi görmeye devam ediyor fakat işin içinde bu sefer yakın arkadaşımın olması daha da sinir bozucu oldu benim için. Yakın arkadaşım meğer bana yakın falan değil, düşmanmış.
Benim üniversite yıllarından beri samimi olduğum bir arkadaşım var(dı). Bir sene yurtta aynı odayı paylaştık, daha sonra ben ayrı eve çıktım ama görüşmeye devam ettik. Mezun olduktan sonra eskisi gibi görüşmedik, görüşemedik daha doğrusu. Ama sosyal medya üzerinden likelaşıyoruz, Whatsapptan falan konuşuyoruz. O farklı bir şehirde bir şirkette işe falan başladı, kendisi mühendis. Benim eski erkek arkadaşım da mühendis ama farklı bir alanda. Onun çalıştığı şirkette işe başlamış 1 ay önce. Bugün bana yazdı bu arkadaş, Astoria naber nasılsın nasıl gidiyor falan. Biraz konuştuk sonra sevgilisi olduğundan bahsetti, işte şöyle böyle yeni tanıştık samimi olduk birden birbirimizden çok etkilendik falan. Bu arada bu kız arkadaşım eski erkek arkadaşımla hiç karşılaşmadı yüz yüze ama Whatsapp profil fotoğrafından falan görmüştür, 4 senelik ilişkiydi yani bilmediğini sanmıyorum ayrıca ismini de biliyor. Erkek arkadaşımın ismi sallıyorum Burak olsun. "Onun ismi de Burak ne ilginç di mi ama tabi Burak senden geçti artık yeni sevgilin var mutluluklar" falan yazdı. Benim yeni ilişkim de 3 ay oldu işte, biliyor buradakiler eski sevgilimle nasıl ayrıldığımızı, yeni ilişkime nasıl başladığımı tüm detaylarıyla yazmıştım. Ben de "Sağ ol canım, sana da mutluluklar gönlünce olsun" dedim saf saf. Ne bileyim Burak'ın "o" Burak olduğunu?
Birden şak, fotoğraflarını attı. Bir baktım eski sevgilim. "Yakışmışız di mi ehehe" falan yazdı. Ya bir şey diyemedim, yani ne diyebilirim ne diyeceğimi bilemedim. "Mutluluklar" yazabildim sadece. Teşekkür etti, o da bana mutluluklar diledi konuşmayı sonlandırdık. Bir de "Bir ara mutlaka çift olarak görüşelim" demesin mi?! Kızlar bile bile yapıyor di mi bunlar, ya bu nasıl bir kötü kalplilik? Tamam ilişkimi çok detaylı bilmiyor ama ilişkinin başlarını biliyordu, Burak'la hiç ikisini bizzat tanıştırmadım ama yaşadıklarımızı biliyordu, dediğim gibi fotoğraflarını gördü falan. Burak da o arkadaşımı biliyordu yani bahsederdim. Engellemeyi düşündüm ama engellesem "Ehehe kıskandı bak" gibi bir durum yaşanmasını da istemiyorum. Bilmiyor olabilir mi acaba yine de hı, ne dersiniz? Ben ne yapacağım, çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?