Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

En güzelini yapmışsınız.

Sonuç hiç şaşırtmadı. Çünkü burak'ın kim olduğundan gerçekten haberi olmasaydı sizinle konuşurken " Burak senden geçti tabi artik " gibi bir cümle yerine "Burak senin için geride kaldı" gibi bir bakış açısıyla cümle kurardı.
Astoria ilişkine karışmak gibi algılamazsın ya da yanlış anlamazsin umarım ama ben sevgilinle bu durumu üstü kapalı bir şekilde paylaşmanı öneririm. Malum burak takıntılı, eski arkadaşın da seni yıpratma amacında. Ne yapacakları belli olmaz bence. Konu zaten eski sevgili değil arkadaşınin yaptığı arkadaşlığa sığmayan hareket. Bu şekilde sevgilinle paylaşırsan senin de için rahat olur diye düşünüyorum.

Neden sormadın açık açık?

Neden sormadın açık açık?

Sordum.

Üstü kapalı derken nasıl mesela? Yani her şekilde detay soracaktır sanırım.

Üstü kapalı derken nasıl mesela? Yani her şekilde detay soracaktır sanırım.
Sohbet esnasında yerinin geldiğini hissettiğinizde çok önemli bir şey olmadiğini ama kendisiyle paylasmasini bekleyeceginizi dusundugunuz icin anlattiginizi vurgulayarak, olayın kizdiginiz noktasinin ayni odada kaldiginiz arkadasin sizinle oynamaya calismasi oldugunu anlatabilisiniz. Ayrinti istese bile odak noktanız kiz arkadaşiniz olsun anlatirken. Burak herhangi biri zaten artik sizin için. Bu sekilde bir konusma olusturursaniz aklınızda sevgiliniz de başta konudan hoşlanmasa da derdinizin yalancı arkadas oldugunu gorünce rahatlayacaktir diye tahmin ediyorum.

Zaten çok sıkıntı yapmaz yüzüme karşı ama kendi kendine kafaya takmasından çekiniyorum.

Zaten çok sıkıntı yapmaz yüzüme karşı ama kendi kendine kafaya takmasından çekiniyorum.
Tabi yine sevgilinizin hislerini en iyi siz tanirsınız. İnşallah bu kişiler daha ileri gitmeye kalkmazlar.Önceki konularinizi da takip etmistim.Umarim artik cok mutlu olursunuz. Yalniz bu kıza dikkat edin belli ki kendi halledemediği bir takım durumlarin acısını sizden çıkararak kendini ispatlama amacında.

Ya var ya insanlar leş üstüne les olmuş artık
Biriyle arkadaş oluyorsun sohbet muhabbet edip dertlesiyorsun
Hatta sırlarını veriyorsun
Borç veriyorsun belki esyani paylaşıyorsun
Diğer taraf seni içten ice kıskanıp senden yararlanirken haset besliyor
Terbiyesiz kah....
Eskiden değil arkadaşın sevdiği sevgili olduğu kisiyle hoşlandığı kişiyi bile biz otamatikman eliyorduk

Kızın eski sevgilisiyle Sevgili olduysan
bari kızı engelle arkadasliktan sil
yine sinsi korkak ve kıskanç olursun ama daha onurlu durursun bu duruma göre

Ne yapmayı planlıyordu buluşalım falan derken kabul etsen eski sevgilinle karşına gecip ceee süpriz deyip sana nispet yapmayı yada kavga çıkarmayı mi
Ne kadar basit hayatı 5. Sınıf pembe dizi kıvamında yaşayan hemcinslerimiz var maalesef

Ya hadi tamam birlikte olsunlar yine onu kabul ediyorum. Ama çift olarak buluşabilmek gibi bir şeyi nasıl kabul edebileceğimi düşündü? Bazıları da demiş ki ilişkilerini kabul et falan, benim ilişkileri konusunda hiçbir problemim yok isterlerse evlensinler bana ne. Ama bunu anbean bilmek zorunda mıyım acaba, burada arkadaşının eski sevgilisiyle sevgili olma/evlenme ihtimalini düşünerek mutluluklar dileyip çift olarak buluşabilecek bir hanım varsa kendisini tebrik ederim. Ben yapamıyorum valla, keza ilişkilerini de bilmek zorunda değilim. Sosyal medyada takip edip bunları yazmış olsam yine anlayacağım eleştirileri de göstere göstere haber veren bir tipi nasıl hoşgörüyle karşılayabilirim allaseniz ilişkim olsa bile?

ben olsam anlatmazdım.
zaten burak çocuğun kapısına kadar gidip türlü çirkeflik yapmış.
seçtiğin adama bak diye düşünsün istemezdim.

Evet noop sen zaten biliyorsun bu süreçleri, en iyi yorum yapacaklardan biri sensin. Galiba anlatmamak en doğrusu olacak.

Eski erkek arkadasin nispet yapiyor, bak sen beni istemedin amaa... tarzi bir ise girismis.
Arkadasim dediginde, sen onu arkadasim sanmissin ama o seni hep kiskanmis. Simdi de seninde olani elde etmenin hazzini yasadigini saniyor sana gosteriyor.
Danisikli dovus...

bir degişik versiyonunu yasadim eski sevgilim en yakin kardes gibi gordugum kizin kankasini kendine ayarlatmasi icin kardeş gordugum kizi araci yapti kizda araci oldu cocuga ben delidivane asiktim ve severek ayrilmistim biliyor yani her seyi o kankasina da anltmistim o cocugu. ama kankasi istemedi benim ex sevgiliyi ama en yakin arkdsmn buna araci olma girisimi aklimdn cikmyr sogukluk oldu yine arkdsm en sevdgm arkdsm ama unutulmyr tabii . sonra ben kisnclik krizi seneler gecmis uzerinden 4 sene anladim ki halâ delidivane ben cocuga bir mesaj cocukla tekrar konusmaya basldk ama olmadi tabi fakat hayat halâ gorusuyz bir sekilde velhasil cocugun niyeti de onemli ne neoldu belli degil bilemiyorm. anlasilmiyor nasip nasip... kime niyet kime kismet ama bu tarz serefsizliklere karsiyim (arkdsm benim kizdgmida cocuga soylems sonra benim ex kiza yürüdü daha cok yani bilmiyor orasi gizemli)

Daha önce dediğim gibi eski sevgilini sizden öc almak, sizi acıtmak istiyor. Nasıl başarabilirdi bunu ancak bu şekilde. Sevgilinizden ayrılıp hemen başka biri ile çıkmaya başlamanız, yakınlaşmanız ve onun da buna tanık olması belli ki adamın canını acıtmış. Bu rahat durmaz, önlemlerinizi şimdiden alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…