Eski sevgilim yakın arkadaşımla sevgili olmuş

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.906
598
32
Son durum: sayfa 28'de.

Merhaba kızlar,

Yazdım yazdım sildim. Eski sevgilim daha ne kadar düşebilir merak ediyordum gitgide dibi görmeye devam ediyor fakat işin içinde bu sefer yakın arkadaşımın olması daha da sinir bozucu oldu benim için. Yakın arkadaşım meğer bana yakın falan değil, düşmanmış.

Benim üniversite yıllarından beri samimi olduğum bir arkadaşım var(dı). Bir sene yurtta aynı odayı paylaştık, daha sonra ben ayrı eve çıktım ama görüşmeye devam ettik. Mezun olduktan sonra eskisi gibi görüşmedik, görüşemedik daha doğrusu. Ama sosyal medya üzerinden likelaşıyoruz, Whatsapptan falan konuşuyoruz. O farklı bir şehirde bir şirkette işe falan başladı, kendisi mühendis. Benim eski erkek arkadaşım da mühendis ama farklı bir alanda. Onun çalıştığı şirkette işe başlamış 1 ay önce. Bugün bana yazdı bu arkadaş, Astoria naber nasılsın nasıl gidiyor falan. Biraz konuştuk sonra sevgilisi olduğundan bahsetti, işte şöyle böyle yeni tanıştık samimi olduk birden birbirimizden çok etkilendik falan. Bu arada bu kız arkadaşım eski erkek arkadaşımla hiç karşılaşmadı yüz yüze ama Whatsapp profil fotoğrafından falan görmüştür, 4 senelik ilişkiydi yani bilmediğini sanmıyorum ayrıca ismini de biliyor. Erkek arkadaşımın ismi sallıyorum Burak olsun. "Onun ismi de Burak ne ilginç di mi ama tabi Burak senden geçti artık yeni sevgilin var mutluluklar" falan yazdı. Benim yeni ilişkim de 3 ay oldu işte, biliyor buradakiler eski sevgilimle nasıl ayrıldığımızı, yeni ilişkime nasıl başladığımı tüm detaylarıyla yazmıştım. Ben de "Sağ ol canım, sana da mutluluklar gönlünce olsun" dedim saf saf. Ne bileyim Burak'ın "o" Burak olduğunu?

Birden şak, fotoğraflarını attı. Bir baktım eski sevgilim. "Yakışmışız di mi ehehe" falan yazdı. Ya bir şey diyemedim, yani ne diyebilirim ne diyeceğimi bilemedim. "Mutluluklar" yazabildim sadece. Teşekkür etti, o da bana mutluluklar diledi konuşmayı sonlandırdık. Bir de "Bir ara mutlaka çift olarak görüşelim" demesin mi?! Kızlar bile bile yapıyor di mi bunlar, ya bu nasıl bir kötü kalplilik? Tamam ilişkimi çok detaylı bilmiyor ama ilişkinin başlarını biliyordu, Burak'la hiç ikisini bizzat tanıştırmadım ama yaşadıklarımızı biliyordu, dediğim gibi fotoğraflarını gördü falan. Burak da o arkadaşımı biliyordu yani bahsederdim. Engellemeyi düşündüm ama engellesem "Ehehe kıskandı bak" gibi bir durum yaşanmasını da istemiyorum. Bilmiyor olabilir mi acaba yine de hı, ne dersiniz? Ben ne yapacağım, çok üzüldüm.

Son düzenleme:
Bence biliyor sadece hiç yüz yüze görmediği için sizinde “tanımıyordur” diye düşünmenizi sağlamak için bu oyunu oynamış resmen. Eski konunuzu bilmiyorum ama bu artık önemli olmamalı bence sizin için sonuçta yeni bir ilişkiniz varmış.

Eski sevgilim umrumda değil. Arkadaşımı bulup böyle bir şey yapmış olmaları üzdü beni. Keşke birileri bilmiyor olabilir sizi dese ama bunu yazarken bile kendimi kandırıyorum. Yıllarca bir şeyler paylaştık, çok üzüldüm.

Yani normal şartlar altında bilmiyor olabilme ihtimali var derdim,yani yüzünü sıfatını aklına kaziyamayacagina göre vs diye dusunurdum ama normal şartlarda

Senin bu sinsirella biliyor kesinlikle,yok senin burak senden geçti benimki de burak ehehhe demesinden bile o kadar belli ki pis yelloz
Hele hele çift olarak buluşalım demesi tamam diyip yolmalik bir hareket
Bence engelleme ama muhatapta olma,yazınca geçiştir sevgilimleyim, işimdeyim canım,yemekteyiz bitanem eheheh sonra yazarim tarzı yürü ve asla sonra yazma
Sinsi yılan

Ya bir şey de yapmadım ki ben bu kıza, yıllardır görüşürüz muhabbet ederiz. Vallahi hayal kırıklığımı gizleyemiyorum, insan neden bu kadar kötü olur?

E desene dalga mi geciyorsun, eski sevgilimle cikmaya baslamissin farkinda degil misin diye.

Deseydim keşke ama diyemedim bilmiyorum.

Bilmeyerek söylemiş olmasından daha mutlu olurum, bile isteye bu basitliğe girdilerse bunca zaman yakınım bilip derdimi anlattığım için çok üzüldüm.

Nasil bu kiz biliyo mu senin eski sevgilin oldugunu yani? Bunu sana haber vermekteki maksat nedir?

Anlamadım, ben de sorgulayamadım. Size sormak istedim o yüzden, düşüncelerinizi almak istedim. Benim de garibime gitti.

Vuu tam yılan. Muhatap olmamaya çalış bence. Aklınca safa bilmiyormuşa yatacak. Engelleme ama geçiştir. Böyle böyle hayatındaki yılanı çiyanı ayiklayacaksin işte. Yalnız iyi mikroplarmis. Fakat bayağı mikroplarmis.

Siz bu arkadasiniza sevgilinizden bahsettiniz ama tanistirmadınız. Fotografinizi gonderdiniz mi yada sosyal medyada sık sık foto paylaştınız mı? Ya ne bilim ben çok samimi olmadıgım arkadaşımın sevgilisinin yüzünü geçtim adını dahi hatırlamam. Bana bilerek yapmış gibi gelmedi.

Biliyor ve resmen ayak yapmış senin öyle düşünmen için.
Ben olsam açıkça yüzüne vururdum,sonrası vereceği cevaba bağlı,Allah ne verdiyse

Anlamadım, ben de sorgulayamadım. Size sormak istedim o yüzden, düşüncelerinizi almak istedim. Benim de garibime gitti.
Yani ben olsam direkt sorardim. Kiz bu benim burakti, artik seninki olmus:) gibisinden. O zaman piskince cevap verirse anlardin zaten. Ben olsam samimi bi arkadasimin eski flortuyle olmak istemezdim sahsen

Bilmiyor olabilir.
Mesela benim aklımda simalar kalmaz..sadece resimde gördüğüm birini hatirlamayabilirim..

Yani cidden hiç bilmiyor olma ihtimali de var,ama kurduğu cümle sanki biliyor da gıcıklık ediyor gibi,anlamadım.Bir daha buna benzer şeyler yazarsa siz de eski sevgilinizle yaşadığınız bir şeyi yazsanıza mesela,''aa benimleyken de böyleydi'' vs diye.O zaman çıkar ne olduğu bence.Biliyorsa bozuntuya vermez,bilmiyorsa da ne demek bu falan diye sorar zaten.
Yani bilemedim belki ben iyi niyetliyim ama arkadaşınız durduğu yerde neden böyle bir kötülük yapsın ki

Ne tatli kizsin sen ya konularini takip ediyorum türk film tadinda:))
Konuya gelirsek bos veeer gitsin ne yaparlarsa yapsinlar dis kapinin dis mandali ikiside görüsmek yüz yüze bakmak zorunda olmadigin tipler ve dedigin gibi engelleme havaya girmesinler kademe kademe uzaklas gitsin hatta telefonunu degistirdiginde numarasi bile silinmis olsun eski arkadasinin:)
Hiç keyfini bozmaya degmez...

Bilmeyerek söylemiş olmasından daha mutlu olurum, bile isteye bu basitliğe girdilerse bunca zaman yakınım bilip derdimi anlattığım için çok üzüldüm.

Eğer bu olaylardan önce kız arkadaşınız da başka size itici gelen davranışlarda olduysa ilişkinizi yavaş yavaş kesin hiç bişey söylemeden aşama aşama. Bir anda yaparsanız sezebilir.

yeni sevgilim eski sevgilimle çift olarak görüşecek kadar geniş bir insan değil. Tabi bazılarına normal gelebişir bu konya ovası genişliğinde insanlar var. deyin anlar bence o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…