Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.