en yakın arkadaşım abimin eski sevgilisi

seval012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
18
0
1
20
en yakın arkadaşımla yıllar önce bize misafirliğe geldiğinde ailecek tanıştık daha ortaokuldaydım ve o lisedeydi, ben samimi olurken benden habersiz 1 sene sevgili olmuşlar ve ayrılmışlar sonra bana anlattı, takma kafana ayırırız dedim ama düşünmeden demiştim şaka gibi demiştim ki cidden küçüktüm neyse işte zaten bişeyde yapmadım ayırmak için, zaman zaman mesafe koymaya çalıştım abim ilerde evlenirse diye ama gerçekten koyamadım çünkü dostum olmuş ben fark etmeden, bu biraz kader gibi oldu şimdi seneler geçti ve abim evlenecek, ben arkadaşımla konuşuyorum ve aşırı korkuyorum abimin eşini kırmaktan, lütfen kötü tepki vermeyin çaresiz gibiyim çok denedim uzaklaşmayı yapamadım bana abimin eşinin çok kırılmasından korkuyorum eğer arkadaşlığımı onlara asla yansıtmazsam bir sıkıntı olur mu? Bir gün öğrenirse beni anlayışla karşılayabilir mi? Abimle şuanki sevgilisini zaten çok yakıştırıyorum mutlu oluyorum destekliyorum ama içinde olduğum durum bana çok stres veriyor diğer arkadaşım da çok yalnızlık çekiyor, yazışıyoruz, evin içinde konuşmamaya çalışıyorum adını taşımamaya çalışıyorum lütfen yardım edin ailelerimiz aile dostu gibi oldu ve lütfen benim açımdan da bakıp empati gösterin😔

ek: arkadaşlar arkadaşımın annesi anneme kızı sorup duruyormuş abimi düşünüyorlar gibi, geçen de canımı sıkan bişey olmuştu ona anlattım öncesinde bayadır konuşmuyoduk galiba yanlış anlaşıldı biraz, bana bir arkadaşlığı kırıcı olmayacak şekilde bitirmem için tavsiye verir misiniz? Galiba annemle de konuşcam

Son düzenleme:
ama abimin demesi gerek dimi, benim en fazla yapabileceğim şey abime yengemin bilmeye hakkı olduğunu demek bence o da şimdi değil
Ay size ne canım niye taktın bu konuya bu kadar. Senin sevgilin işin gücün yok mu, sal insanları. Demek zorunda da değil. Herkesin öncesi kendini ilgilendirir. Biraz ictenseniz o kızla evinizde vs buluşmaz abinizle yengenizle muhatap etmezsiniz. Ve onların özelini kıza anlatmazsınız. Siz bana daha çok kıza abinizi yengeneizi anlatacak dedikodu yapacaksınız gibi geldi. En iyisi uzak durun o kızdan

Bende eximin kardeşiyle senelerce dostluk yaptım karşılıklı olarak birbirinin iyi olmasını isteyen iki insan olduğumuz için kardeşiyle olan dostluğumuz ikimizinde hayatını etkilemedi. Eşinede bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum herkes kendi hayatını yaşıyor ve yüz yüze gelmiyoruz.

Bu tam benlik bir konu olmuş.

Görümcemin en yakın arkadaşı, eşimin yedi yıl çıktığı eski sevgilisi.
Bu beni hiç rahatsız etmiyor. On dört yıllık mutlu bir evliliğim var. Yaşanmış, bitmiş. Neden umursayım ki.. Benimde evlendi diye görümcem dostluğunu da bitirecek değil herhalde.
Bu kadar hassas olmayın lütfen.

Sizin yapmanız gereken bana göre abinizin ilişkisi ve ailevi sorunlardan asla dostunuza bahsetmemek. Ve bence yengeniz bilmeli. Geçmiş geçmiştir ama kimle neyi konuşup ne yapacağını bilmesi açısından yengenin haberi olmalı.
düzenlememe bakıp yorum yapabilirseniz çok sevinirim kötü niyetli olabilir arkadaşım

Bu tam benlik bir konu olmuş.

Görümcemin en yakın arkadaşı, eşimin yedi yıl çıktığı eski sevgilisi.
Bu beni hiç rahatsız etmiyor. On dört yıllık mutlu bir evliliğim var. Yaşanmış, bitmiş. Neden umursayım ki.. Benimde evlendi diye görümcem dostluğunu da bitirecek değil herhalde.
Bu kadar hassas olmayın lütfen.
düşünceniz çok tatlı ama düzenlememe bakabilir misiniz, hoş olmayan bir durum var çünkü

Ay size ne canım niye taktın bu konuya bu kadar. Senin sevgilin işin gücün yok mu, sal insanları. Demek zorunda da değil. Herkesin öncesi kendini ilgilendirir. Biraz ictenseniz o kızla evinizde vs buluşmaz abinizle yengenizle muhatap etmezsiniz. Ve onların özelini kıza anlatmazsınız. Siz bana daha çok kıza abinizi yengeneizi anlatacak dedikodu yapacaksınız gibi geldi. En iyisi uzak durun o kızdan
siz çok önyargılı bir insansınız umarım bu yorum size ışık olur, yaptığınız utanç verici derecede komik keşke insanları yargılamadan önce iki defa ekranı kaydırıp önceki mesajlarıma göz atsaydınız belki de kişi kendinden bilir işi! Ya da çevrenizde bu tarz 💩tan insanlar varsa tanımadığınız birini onlar yerine koyamazsınız ve ahkam kesemezsiniz bu çok saçma

Duzenlemenize baktım. Gerçekten arkadasliginizi bitirecek bir durum göremedim.

Siz bence arkadasliginizi bitirin. En yakın arkadaşım arkamdan böyle düşüncelere girdiğini bilsem sizinle bir daha muhattap olmazdım.

Düşüncelerimi en kibar dilimle yazmaya çalıştım. Dostluklar benim için çok kıymetli. Doğru düzgün tanımadığı biri için dostlugumu sorgulayan biri, hayatımdan mümkünse ömür boyu çıksın gitsin isterim.

Back
X