Anam ben bu saflıkla bu dünyada iyi yaşıyorum he. Hala haberi yoktur niye yapsın yazıyodum. Adiler tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tam birbirlerine göreler. Bence erkek arkadaşına anlatma, hatırladığım kadarıyla bu eski hastaneyi bastığında sana ayrıntı falan verip seni üzmek istememişti, sen de ona anlatma gereksiz bilgi, senin için önemli olduğunu falan düşünmesin, bu konuda da kendini falan karşılaştırıyordu hem, unut gitsin bence. Sıkı takipçinmişim hee.Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
Çok çirkin bir bakış açısı. Laf koymuş olmak adına böyle çirkin zihniyetleri normalleştirmeyelim lütfen.
Teshis cok mantikli, meslek ne merak ettim.Sana tek diyeceğim şu; eski arkadaşın Burak denen şahsın aklının hala sende olduğunu, seni hala sevdiğini düşünüyor ve sizi yüzyüze getirmek istiyor ya da senin Burak'ı aramanı hesap sormanı, Burak'ın sana sert çıkıp başkasını sevdiğini söylemesini istiyor. Sonuç tamamen kıskançlık ve hırs. Eğer durum böyle değilse, ben mesleği bırakırım.
Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
İki aptal size nispet yapmak için bir araya gelmiş.Kızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
Anam ben bu saflıkla bu dünyada iyi yaşıyorum he. Hala haberi yoktur niye yapsın yazıyodum. Adiler tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş tam birbirlerine göreler. Bence erkek arkadaşına anlatma, hatırladığım kadarıyla bu eski hastaneyi bastığında sana ayrıntı falan verip seni üzmek istememişti, sen de ona anlatma gereksiz bilgi, senin için önemli olduğunu falan düşünmesin, bu konuda da kendini falan karşılaştırıyordu hem, unut gitsin bence. Sıkı takipçinmişim hee.
Sana tek diyeceğim şu; eski arkadaşın Burak denen şahsın aklının hala sende olduğunu, seni hala sevdiğini düşünüyor ve sizi yüzyüze getirmek istiyor ya da senin Burak'ı aramanı hesap sormanı, Burak'ın sana sert çıkıp başkasını sevdiğini söylemesini istiyor. Sonuç tamamen kıskançlık ve hırs. Eğer durum böyle değilse, ben mesleği bırakırım.
Astoria içimde çok derin bir duygu, bu iki kişinin aslında bir ilişki içinde olmadığını, hala eski erkek arkadaşının seni yoklama cabalari oldugunu soyluyor. Cunku bu kizin kosa koşa sana bu ilişkinin bilgisini vermesi, senin Burak'ın değerini bilmediğini, halbuki onun senin için fedakarlıklar yapmış olduğunu söylemesi çok çok saçma. Mutlu bir ilişki sessizce yaşanır, etrafa çamur sıçratarak degil..
İki aptal size nispet yapmak için bir araya gelmiş.
İlişki değil işbirliği bu.
Ama komik :)
Siz de gülün geçin.
Erkek arkadaşına söyleme ama o kıza şunu de: nasıl bir ilişkiyse hala beni konuşuyosunuz. Neyse al onu tepe tepe kullan ben yeni sevgilimle mutluyum sende benimle uğraşmak yerine git sevgilinle gül eğlen aktivite falan yap rahat bırak beni deKızlar hepinize tek tek cevap veremedim, özür dilerim topluca cevap veriyorum o yüzden. Kızın haberi var arkadaşlar, gayet de bilinçli bir şekilde yapmış. Çok üzüldüm, bugün sürekli aradığı için mecburen konuşmak zorunda kaldım tekrar. Bu kadar yüzsüzlük, bu kadar adilik olamaz gerçekten yazıklar olsun insan düşmanına yapmaz. Başta inkar etti, haberi olmadığını söyledi. Sonra "Nooldu hala aklın mı kaldı Burak'ta" gibilerinden çirkinleşti. En son Burak'ı asla hak etmediğimi (!), onun benim için yaptığı fedakarlıkları anlayamadığımı (hangi fedakarlıksa en son ayrılırken "Ablam seni sevmemiş, ablam senden daha kıymetli" diyerek ayrılmıştı benden keza, sonra geri dönmek için 50 takla attı o ayrı), Burak'ın aradığı huzuru kendisinde bulduğunu ve çok mutlu olduklarını söyledi bana. Ben de "O yüzden mi koşa koşa beni nispet yapar gibi aradın, hiç mi utanmıyorsun benim de yeni bir ilişkim varken bunları yapmaya? Ne haliniz varsa görün ama beni rahatsız etmeyi bırakın. Ben sana ne yaptıysam, yazıklar olsun" dedim suratına kapattım. Çok üzgünüm gerçekten, ben neden insanları tanıyamıyorum? Nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum. Kendimi övmek gibi bir amaçla söylemiyorum ama inanın ki kimseye bu zamana kadar bir kötülüğüm dokunmamıştır, yardıma ihtiyacı olana desteğimi eksik etmem, evimde yedirir içiririm, mutlu ederim arkadaşlarımı. Böyle bir kazığı ömrümde görmedim. Erkek arkadaşıma söylemedim bu yaşananları, söylesem mi bilemiyorum.
Burak insanları çok kolay manipüle edebilir, burada çoğu kişiye de yazmışımdır eski konularımda. Kavga ederdik eskiden, hemen arkadaşlarımı, kardeşimi falan arar kavgamızı anlatır, ağlardı. Hatta derim buraya konu açsa benden bahsetse hepiniz Burak'a hak verirsiniz öyle bir manipülasyoncudur. Ama beni tanıyan, vaktimizin çoğunu zamanında beraber geçirdiğim arkadaşımı manipüle edebilmesi beni çok üzdü. Hala kendi düşünceleri olmadığına inanmak istiyorum.
Bu kadar üst üste yazmasından kıllandım çünkü, zira normalde bu kadar üst üste konuşan biri değiliz. Ne zaman bu sevgili olayını açıkladı, buluşalım/görüşelim muhabbetleri arttı birden.
Anlamadım, zaten bir kere aradı açmadım sonra daha da aramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?